Atom Karınca Nedir,Ne Demek ? Atom Karınca Kimlere Denir ?

Atom Karınca Nedir,Ne Demek ?



Atom Karınca Nedir,Ne Demek ? Atom Karınca Lakaplı Futbolcu Kimdir ?

 'Atom karınca nedir,atom karınca ne demek,atom karınca kimlere denir ,atom karınca kime denir ' şeklinde sıkca sorulan sorulara cevap veriyoruz.

İngilizce anlamı ''Atom Ant'' olan  Atom Karınca William Hanna ve Joseph Barbera ikilisi tarafından 1965 yılında yaratılmıştır. Atom karınca çizgi film karakteri ve aynı adlı serinin adıdır. Atom Karınca karakteri şehir halinde bir karınca kolonisinde yaşamaktadır ve sürekli kötülerle mücadele ederken aynı zamanda da uçabilmektedir. 


 ABD'nin 2. Dünya Savaşı'nda Japonya'ya 6 Ağustos 1945'te attığı atom bombası, 1,5 kilometre çapındaki alanı dümdüz etti. Hiroşima ve Nagazaki'de yüz binlerce masum insanın hayatını kaybetmesine sebep olan atom bombasının insanlarda oluşturduğu "Atom" imajını düzeltmek ve bu algıyı kırmak adına ABD tarafından yaratılan bir karakterdir atom karınca.

Tabi ki atom karıncanın var olması; atomun hayatın bir çok alanında enerji kaynağı olarak kullanılmaya başlaması, çevremizde atom santrali, nükleer santraller vb kurulmasının da etkisi yadsınamaz.

İnsanların gözünde atom algısını düzeltmek için ABD tarafından  türetilmiş bir süper kahramanın ta kendisidir Atom Karınca.

Atom Karınca karakteri şehir merkezinde yaşamakta ve kötülerle sürekli mücadele etmektedir. Süper hızlı ve süper güçlüdür. Atom Karınca, şehir polisi ile iş birliği içindedir.

Atom karınca çizgi filmi Türkiyede de gösterilmektedir.

Atom karınca kimlere denir: Atom karınca bitmek bilmeyen enerjisi ile savaşan ve çabalayan kişilere denilmektedir.

KARINCA NE YER ? KARINCALAR NEDEN TEK SIRA HALİNDE YÜRÜYOR ? KARINCALAR HAKKINDA BİLGİYE ULAKŞAMAK İÇİN TIKLAYINIZ >>

Yorum Gönder

0 Yorumlar