Odnoklassniki Kaydol,Hesap Açma,Okru Giriş Nasıl Yapılır ?

Odnoklassniki Kaydol,Hesap Açma,Okru Giriş Nasıl Yapılır ?
                         

Bu yayınımızda Okru, Odnoklassniki Nedir  sorusuna cevap bulabilir ve de ? Odnoklassniki Kaydol,Hesap Açma,Okru Giriş Nasıl Yapılır ? bu yöntemleri öğrenebilirsiniz.

Odnoklassniki nedir -Okru- ? Rusça  ifade olarak sınıf arkadaşları anlamına gelen Rusya ve eski Sovyet cumhuriyetlerinde popüler sosyal paylaşım web sitesidir. Odnoklassniki Albert Popkov tarafından 4 Mart 2006'da kurulmuştur ve şu an itibariyle odnoklassniki topluluğu 45 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve 10 milyon günlük tekil ziyaretçiye sahiptir.

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK PİNTEREST HESABI AÇABİLİRSİNİZ >>>

Bir başka değişle odnoklassniki ; rusyanın facebook'u olarak da bilinmektedir.

Hizmet verdiği diller arasında Ukraynaca, Ermenice, Rumence, Gürcüce, Özbekçe, Kırgızca, Azerice, Kazakça, Tacikçe gibi Rusya'nın komşularına ait dillerinden başkaca İngilizce de olan Odnoklassniki şu anda 11'incidil olarak mobil platformlar üzerinde Türkçe dildesteğini de eklemiş durumdadır. Ve Türkiyeden yaklaşık günlük olarak 200 bin kişi odnoklassnikiye giriş yapmaktadır. Odnoklassniki hesap açma ve odnoklassniki giriş için ağadıdaki bağlantılara ulaşabilirsiniz.

Okru giriş sorunu yaşayanların herhangi bir VPN programı kullanmaları gerekmektedir ya da Opera Tarayıcısı yükleyerek tarayıcı ile bütünleşik olan VPN hizmetini aktif etmelidirler.






Yorum Gönder

0 Yorumlar