28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumları


Günlük Burç Yorumları
28 Ağustos 2021 Cumartesi  Günlük Burç Yorumları >>>


Astrolojiye meraklı ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır. Aşağıdaki yayınımızdan 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumlarınıza Ulaşabilirsiniz.

Egemen Gezegenler: Mars

28 Ağustos 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün sağlığınızı, işinizi veya evcil hayvanlarınızla ilgili herhangi bir şeyi nasıl iyileştireceğiniz konusunda akıllı, hatta derin fikirleriniz olabilir. Bu fikirler oldukça dahice olabilir. Belki de bu yüzden yakın bir arkadaşınız veya partneriniz sizi şaşırtıyor - ya da sırayla sizi şaşırtıyorlar?

-----------------------------------------------------------------------------------

Boğa Günlük Burç Yorumu | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

28 Ağustos 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Bir iş arkadaşınızla veya sağlığınızla ilgisi olan biriyle hoş bir karşılaşma bugün sizi memnun edebilir. (Ayrıca beklenmedik bir konu gündeme gelebilir.) Bu sürpriz, sahip olduğunuz bir şeyle, ya da finansal bir meseleyle veya kendiliğinden bir satın almayla ilgili olabilir mi?

Yorumu | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

28 Ağustos 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün senin için huzursuz bir gün. Gerçekleşecek bir şey hakkında bilinçaltı bir düzeyde gizli bir şekilde heyecanlanmış olabilirsiniz. Bu, ailenizle veya evde olan bir şeyle ilgili olabilir. Hatta umut verici bir ev geliştirmesi ile ilgili olabilir mi? 

-----------------------------------------------------------------------------------

Yengeç Günlük Burç Yorumu | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

28 Ağustos 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Bir arkadaşınız bugün sizi şaşırtacak. Alternatif olarak, gerçek bir sağlam karakteri olan biriyle tanışabilirsiniz. Bu arada, günlük rutininiz tahmin ettiğiniz gibi gelişmeyecektir. Gününüzü yeni bir yöne gönderen beklenmedik - umarım memnun edici - değişiklikler olacaktır. Uyanık ol! Esnek kalın!

-----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

28 Ağustos 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün fark edilebilirliğin çok yüksek, bu yüzden insanlar sizi normalden daha fazla fark ediyor. Bu arada, sahip olduğunuz bir mülk veya paranızla bağlantılı bir şey sizi şaşırtabilir. Belki alışılmadık bir şey satın alacaksınız? Zekice, para kazandıran bir fikriniz olabilir mi?

------------------------------------------------------------------------------------

Başak Günlük Burç Yorumu | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

28 Ağustos 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

Seyahat planları bugün değişebilir. Yayıncılık, medya, tıp ve hukukla ilgili planlar için de aynı. Başka bir kültürden alışılmadık biriyle tanışabilirsiniz. Bu arada, bugün kendinize para veya hediyeler de çekebilirsiniz. Bonus!

Yorumu | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

28 Ağustos 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün küçük hıçkırıklar ve küçük sapmalar bekleyin. Bu arada, dikkat çekmemek isteseniz de - kendiniz için gardırop ürünleri satın almak için harika bir gün. İyi görünmeyi seviyorsun. (Terazi burcunun haute couture'u yönettiğini biliyor muydunuz?) Size zevk veren şey budur.

-----------------------------------------------------------------------------------

Akrep Günlük Burç Yorumu | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

28 Ağustos 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Size yakın biri bugün sizi şaşırtabilir. Sizi alışılmadık biriyle tanıştırabilirler çünkü bir arkadaşınızla veya bir grup üyesiyle canlı bir tartışma yapacakmışsınız gibi görünüyor. Aslında, bazılarınız gizli bir aşk ilişkisine dahil olacaksınız.

----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

28 Ağustos 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Beklenmedik bir şey işinizi veya bugün bir evcil hayvanla ilgili bir şeyi etkileyebilir, bu yüzden bunun farkında olun ve uyanık olun. Bu arada, bir patronla veya yetkili bir konumda olan biriyle bir tartışma iyi geçecek çünkü akıllı bir şekilde çok ikna edicisiniz.

------------------------------------------------------------------------------------

Oğlak Günlük Burç Yorumu | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

28 Ağustos 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün belirli konular hakkında çok güçlü hisleriniz olduğu için insanlar sizi dinleyecek. Bu arada, sosyal planlar iptal edilebilir veya değiştirilebilir. Aynı şekilde, spor etkinlikleri de birkaç sürpriz barındıracak. (Not: Ebeveynler, aksiliklerden kaçınmak için çocuklarınıza karşı daha dikkatli olun.)

-----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

28 Ağustos 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Bir ebeveynle etkileşim veya sürpriz bir aile tartışması nedeniyle ev rutininiz bugün kesintiye uğrayacak. Belki birinin beklenmedik haberleri vardır? Büyük olasılıkla, bu tartışmalar yoğun ama açıklayıcıdır. 

-----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

28 Ağustos 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün başkalarıyla yaptığınız tüm konuşmalarda alışılmadık derecede ikna edici olacaksınız, bu da satış, pazarlama, öğretim, oyunculuk ve yazarlık alanlarındakiler için bu günü güçlü bir gün haline getiriyor. İnsanlar seni dinleyecek! Bu arada, günlük rutininiz hızlanabilir. Yaptığınız her şey için kendinize ekstra zaman vererek buna hazırlanın.

 

28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, günlük burş yorumları,burç yorumları,koç burcu günlük burç yorum , boğa burcu günlük burç yorumu , ikizler burcu günlük burç yorumu, yengeç burcu günlük burç yorumu, aslan burcu günlük burç yorumu,başak burcu günlük burç yorumu, terazi burcu günlük burç yorumu,akrep burcu günlük burç yorumu,yay burcu günlük burç yorumu,oğlak burcu günlük burç yorumu,kova burcu günlük burç yorumu,balık burcu günlük burç yorumu

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar