29 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları
29 Ağustos 2021 Pazar  Günlük Burç Yorumları >>>

Astrolojiye meraklı ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır. Aşağıdaki yayınımızdan 29 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumlarınıza Ulaşabilirsiniz.

Egemen Gezegenler: Mars

29 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün Pazar; bugün senin için verimli bir gün. Enerjiniz, fikirleriniz, planlarınız var ve işleri halletmek için motivesiniz. Yapılacaklar listesi yapın. Kollarını sıva ve meşgul ol! Bir partneriniz veya arkadaşınızla konuşkan olabilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------

Boğa Günlük Burç Yorumu | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

29 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün eğlenceli bir gün! Çocuklarla spor etkinliklerinin veya eğlenceli aktivitelerin keyfini çıkarın. Ayrıca sosyal bir etkinlik, özellikle de rekabetçi bir şey planlayabilirsiniz. İş arkadaşlarıyla ilişkiler mükemmel. Ne güzel.

Yorumu | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

29 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün evde hareketlilik arttı. Bununla birlikte, spor ve eğlenceli geziler çekici olacaktır. Ay bugün burcunuza girdikten sonra şansınız biraz daha iyileşecek. İşler yoluna girmeye meyilli olacak. Ah evet, toplantıyı sen yöneteceksin.

-----------------------------------------------------------------------------------

Yengeç Günlük Burç Yorumu | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

29 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Bu yoğun, hızlı tempolu bir zaman! Randevular, ayak işleri, kardeşler ve arkadaşlarla daha fazla zaman artı kısa yolculuklar sizi zıplamaya devam edecek. Bugün çok şey yapabilirsiniz. Bazılarınız evde kendin yap onarımları veya projeleri yeniden dekore edecek.

-----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

29 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün büyük bir satın alma veya kazançlarla ilgili önemli bir karar verebilirsiniz. Eğer öyleyse, sabah Ay Uyarısının kısıtlamalarının farkında olun. Bu yoğun, üretken bir gün; ve fikirlerinizi onlarla paylaşarak başkalarını etkileyeceksiniz.

------------------------------------------------------------------------------------

Başak Günlük Burç Yorumu | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

29 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

"Yüksek binaları tek sıçrayışta atlayabilir!" Bugün bir süper kahramansınız çünkü burcunuzda hem Güneş hem de ateşli Mars ile çok fazla enerjiniz var. Bu enerjiyi çok şey yapmak için kullanın! Ay Uyarısı sona erdikten sonra (yukarıya bakın), güzel şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumu | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

29 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün Merkür önümüzdeki birkaç hafta kalmak üzere burcunuza geçiyor. Bu sizi konuşkan ve fikirlerinizi paylaşmaya istekli yapar. Bu arada, cetveliniz Venüs de burcunuzda, bu da gardırop ürünleri satın almak için harika bir zaman. (Ay Uyarısını kontrol edin.) Bugün farklı bir şey yapın!

-----------------------------------------------------------------------------------

Akrep Günlük Burç Yorumu | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

29 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Arkadaşlarınız, gruplarınız ve organizasyonlarınız gibi diğerlerinin işbirliğiyle bugün çok şey başaracaksınız. Özellikle spor veya fiziksel aktiviteler yoluyla bir yarışmaya katılabilirsiniz. Ay Uyarısı sona erdikten sonra, paylaşılan mülkle ilgili ayrıntıları düzenlemek için iyi bir zaman.

----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

29 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Hırsınız uyandı, bu yüzden bugün çok şey başarmak için motive ve isteklisiniz. Bu, genç insanlarla ve yaratıcı, sanatsal türlerle etkileşim kurmak için harika bir gün. İnsanlar teklifinizi yapmaya hevesli olacak. Bununla birlikte, bugün başkalarıyla işbirliği yapmak size en iyi şekilde hizmet edecektir.

------------------------------------------------------------------------------------

Oğlak Günlük Burç Yorumu | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

29 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün Merkür, Venüs'e katılmak için haritanızın en üstüne çıkıyor, bu da patronlar, ebeveynler, öğretmenler ve polisle olan ilişkilerin önümüzdeki birkaç hafta içinde gelişeceği anlamına geliyor. Diğerleri sizi dinleyecek ve söylediklerinize saygı duyacaktır. (Bunu kendi yararınıza da kullanabilirsiniz.)

-----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

29 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Paylaşılan mülkle ilgili anlaşmazlıklar, başkalarıyla tatlı konuşma yeteneğiniz dikkate değer olduğundan bugün çözülebilir. Aslında, iletişim becerileriniz önümüzdeki birkaç hafta içinde mükemmel olacak. Bu aynı zamanda çalışmak ve bilginizi genişletmek için güzel bir zaman penceresidir.

-----------------------------------------------------------------------------------

Yorumu | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

29 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Güneş ve ateşli Mars burcunuzun karşısındayken ortaklara ve yakın arkadaşlarınıza karşı sabırlı olun. Neyse ki, bu aynı zamanda başkalarının zenginliğinden yararlanacağınız bir zamandır, çünkü hediyeler ve güzellikler yolunuza çıkabilir. Bu öğleden sonra evde koza yapmayı tercih edeceksiniz. :)

29 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumları, günlük burş yorumları,burç yorumları,koç burcu günlük burç yorum , boğa burcu günlük burç yorumu , ikizler burcu günlük burç yorumu, yengeç burcu günlük burç yorumu, aslan burcu günlük burç yorumu,başak burcu günlük burç yorumu, terazi burcu günlük burç yorumu,akrep burcu günlük burç yorumu,yay burcu günlük burç yorumu,oğlak burcu günlük burç yorumu,kova burcu günlük burç yorumu,balık burcu günlük burç yorumu


Yorum Gönder

0 Yorumlar