Kadınlar Erkeklerden Ne İster ? Kadınları Anlamanın 7 Yolu

Kadınlar Erkeklerden Ne İster. Kadınları Anlamanın 7 Yolu

Kadınlar Erkeklerden Ne İster. Kadınları Anlamanın 7 Yolu,Kadın Ruhundan Anlamak, Kadınların Erkeklerden Beklentileri,Kadın Ne İster?

Kadınlar erkeklerden ne ister gelin beraber inceleyelim.

1) Kadınlar İyi Bir Dinleyici İstiyor

Kadınlar erkeklerin aksine, geceleri gökyüzüne baktığımında aya yansıyan maviliğin bizim için neler hissettirdiğini bile sorabilir! Öte yandan, bir erkek için soğuk içeceğini alıp,bir futbol maçı izlemek daha keyiflidir. Bir erkeğin bir günde bir konuşacağı her 9.000 kelime için bir kadının kolayca 20.000 kelime konuşabileceği tahmin ediliyor!  Kadınlar gerçekten onları dikkatle dinleyecek erkekleri istiyor.

Dinlediğinizi ve ilgilendiğinizi kanıtladığınızı kanıtlamanız için kullanabileceğiniz bazı ipuçları şunlardır:

- Konuşurken onunla tam göz temasını sağla.

- Cep telefonundan bir metin veya arama gelirse, bırak gitsin! Dikkatini ona ver.

2) Kadınlar, Erkekler Tarafından İstenmek İstiyor

Bir kadın erkeğinin cinsel olarak kendisine çekildiğini bilmek ister. Cinsel çekim liderliği gerektirir. Bu, samimiyet sırasında her zaman liderliği ele almanız gerektiği anlamına gelir. Bu aynı zamanda  ilk buluşmalar için de geçerli olabilir.

İlk randevunuzda güzel bir kızla dışarı çıkıyorsanız ve onu evinde bırakıyorsanız, bir centilmen olun ve ilk öpücüğü veya kucaklamayı başlatmaya çalışın.Yatakta tutkulu olun, ona iyi bir ön sevişme verin, ayağına masaj yapın ve isteklerini dinleyin.

Bir kadına cinsel çekicilik gösterilmemesi onda tramva etkisi yaratablir. “Çirkin olduğumu düşünüyor mu?” Veya “Çok mu şişman olduğumu düşünüyor?” gibi düşünceler üretebilir. Öyleyse sarılmak, öpmek ve sevgiyle dokunmak için acele et. Kadınlar, erkeklerin cinsel yönlerini güvenle gösterdiklerinde buna bayılırlar .


kadinlar-ne-ister
Kadınlar Erkeklerden Ne İster. Kadınları Anlamanın 7 Yolu

3) Kadınlar, Erkeklerin Günlük Faaliyetlerine İlgi Göstermesini İstiyor

 Kadınlar erkeklerin aynı zamanda en iyi arkadaşları olmasını isterler ! Bu kadar basit! . Bununla başa çıkmak zorunda değilsin, ama ne yaparsa yapsın biraz ilgi göstermeye çalış. Örneğin, günün erken saatlerinde bir iş toplantısı yapmışsa, nasıl geçtiğini sorun. Okuldaysa ve zor bir sınavı varsa, bu konuda bir konuşma başlat. Kendini iyi hissetmediğini biliyorsanız, onun için banyo hazırlyın. Koşmayı veya yürümeyi seviyorsa, sabahleyin ona eşlik edin veya birlikte spor salonuna gidin. Öte yandan yemek yapmayı seviyorsa, ikinize de katılmanız için bir yemek kursuna katılın. Favori bir sporu varsa, televizyonda izleyerek vakit geçirin ya da onunla bir spora gidin. 

4) Kadınlar Mizahi ve Esprili Erkek İstiyor

“Onu seviyorum çünkü beni güldürüyor.” Bu, erkekleri neden hayatlarında sevdiklerini sorduğunda kadınların verdiği en yaygın tepkilerden biri olmalı! Ve ister inan ister inanma, onlar bunu istiyorlar!

 Espriler yapmak sizin için her zaman artı olacaktır.! Kendinizle ve de bazen çevreyle ya da hayatla dalga geçmek onları güldürebilr.


kadinlar-ne-ister
Kadınlar Erkeklerden Ne İster. Kadınları Anlamanın 7 Yolu

5) Onu İyileştiren ve Ona Saygılı Bir Erkek İstiyor

Erkekler, şu anki eşlerini önceki partnerlerle karşılaştırmada ve hatta daha da kötüsü annelerini karşılaştırmada hata yaparlar.Kadınlar kıyaslanmanın yerine, bireysel olarak ele alınmak istiyor, bu yüzden güçlü noktalarına odaklanın ve sizi sinirlendiren şeyleri gündeme getirmeyin! Sen ve ben dahil hiç kimse mükemmel değildir. İyi şeyler için şükret ve koşulsuz olarak onu sev.

6) Kadınlar Onlara Zaman Ayıran Erkekleri İstiyor

Kadınınızla kaliteli zaman geçirmek, yapabileceğiniz en şerefli şeylerden biridir! Cep telefonunu, iPad'i, Blackberry'yi veya diğer akıllı cihazları kapat ve hafta sonu birlikte bir şeyler yap. Bu, onu gerçekten sevdiğinizi ve onun ilk önceliğiniz olduğunu göstermenin en kesin yoludur.

7) Kadınlar İyi Bakımlı Erkekler İstiyor

“Nasıl Giyinmeli” şeklinde bir ders almak zorunda değilsiniz, fakat sadece biraz sağduyunuzu kullanın. Kadınlar, bir  moda stiline sahip bir erkekle birlikte olmak istiyor. Eşsiz tarzınız kimliğinizi yansıtmalıdır!

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar