2020 Yılı Vergi Affı Çıkacak mı ? Vergi Affı İle İlgili Bilgiler >>>

 2020 yılında vergi affı çıkacak mı ? Vergi affı ile ilgili gelişmeler neler ? 2020 vergi affı kimleri kapsayacak ? Vergi affı gelecek mi ?
2020 Yılı Vergi Affı Çıkacak mı ? Vergi Affı İle İlgili Bilgiler



Son zamanlarda 2020 yılında vergi affı çıkacak mı ? Vergi affı ile ilgili gelişmeler neler ? 2020 vergi affı kimleri kapsayacak ? Vergi affı gelecek mi ? şeklinde aramalar yaparak bilgilenmek istiyorlar. 

2020 yılı torba yasa görüşmeleri kapsamında sona yaklaşılmış durumda  sicil affı için bekleyen vatandaşlar için görüşmelerde sona yaklaşıldı. Ayrıca torba yasa görüşmeleri kapsamında insan 2020 vergi affı gelecek mi ? sorusunu merak ediyorlar. Bu sorunun cevabı şu an için net değil. 


Bunun yanı sıra çalışmalarda sona gelinen kredi sicil affında da gelişmeler yaşanacak. Karşılıksız çek cezasından dolayı adli para ve hapis cezalarının ise 3 yıl ertelenmesi gündemde ceza ertlemesinden faydalanmak isteyen karşılıksız çek  sahibi ilk etapta ilgili tutarın %10 u kadar ödemeyi tahattüt etmek zorunda.Borcun kalan kısmı ise 3 yıla yayılarak ödenebilecek.

Kyk Borçları Silinecek mi ? Binlerce öğrenci  kyk borçları silinecek mi ? sorusunun cevabını bekliyor. Kulislere sızan bilgilere göre kyk borçları ile ilgili yakın zamanda müjdeli bir haber geleceğe benziyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar