Ela Gözler İçin Etkileyici Makyaj Teknikleri Nelerdir ?

EEla Gözler İçin Etkileyici Makyaj Teknikleri Nelerdir ? Ela Göz İçin Hangi Renk Göz Makyajı Yapmalıyım ?

Ela Gözler İçin Makyaj Teknikleri



'Ela Göz İçin Makyaj'

Her göz rengine özgü etkileyici göz makyajları olduğunu biliyoruz. Bu yayınımızda ela gözlü kadınlar için etkileyici makyaj tekniklerinden bahsediyoruz.Ela göz makyajı,ela göze makyaj nasıl olur?

Özellikle ela gözlü kadınların göz makyajı seçiminde titiz davranması gerekmekte nedeni ise seçtikleri renge göre göz renkleri değişebilmektedir. Bu göz rengi için kullanabileceğimiz en etkileyici tonlar;toprak renkleri,mavi,mor,yeşil ve gri renklerdir.

Ela göz rengi hem maviye hem de yeşile dönük olduğu için bahsettiğimiz tonlarda yapacağımız makyajlar oldukça etkili olacaktır.Göz rengimize ve tenimize giden tonları iyi seçmemiz daha iyi sonuçlar ortaya çıkaracaktır.

Eyeliner uygulamaları ile ela renkli gözlerinizi daha etkileyici hale getirebilirsiniz.Koyu kahve tonları ile daha doğal ve etkileyici olabilirsiniz. Dumanlı göz makyajları ela gözlü kadınlara oldukça yakışmakta ve etkileyici durmaktadır.

Aynı zamanda altın tonları ile yapılan gece makyajları favorilerdendir.


Ela Gözler İçin Etkileyici Makyaj Teknikleri Nelerdir ? Ela Göz İçin Hangi Renk Göz Makyajı Yapmalıyım ?



Makyaj Önerileri:

Bu göz rengine en çok yakışan renk kuşkusuz altın rengidir.Bu makyaj türünü uygulayan kadınlar çevreleri tarafından daha çok beğenilmektedirler. Oldukça dikkat çeken bu makyaj rengi ünlülerin vazgeçilmezlerindendir.

                           
Makyaj tekniklerini uygularken mutlaka siyah renk göz kalemini kullanmalısınız. Bu renk ile yaptığınız sihirli dokunuşlar sizi baştan yaratacak…
 
Ela gözler için yine etkileyici renklerden olan lacivert  vazgeçilmezlerdendir. Ela renk gözlerinizi öne çıkarmak için oldukça etkili bir renktir.Koyu renk kalem kullanmak her zaman göz rengimizi ortaya çıkaracaktır.

Ela renk ve kahverenginin zıtlık özelliği olduğu için bu tonlarda yaptığınız uygulamalarda da gözleriniz ön plana çıkacaktır.

Bir başka renk seçenekleri ise mor ve eflatun tonlarıdır.Bu tonlar makyajınızda sıcak tonlar elde etmenizi sağlayacaktır.Gözlerimizi ön plana çıkarmak istiyorsak metalik farlardan da uzak durmamalıyız.

Hatırlatma; ten renginize uygun tonları göz makyajlarınızda kullanabilirsiniz fakat çok acık kahverenginden kaçının,yine siyah göz kalemini kirpik diplerine sürdükten sonra dağıtarak,buğulu bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar