Facebook Kalıcı Hesap Silme Nasıl Yapılır ?




Facebook Hesabı Kalıcı Hesap Silme Nasıl Olur ?

Dünya genelinde milyarlarca facebook kullanıcısı var.Bu kadar büyük bir kitleye sahip olan facebook dünyasında her gün onbinlerce yeni hesap açılıp kapatılıyor.


Facebook hesabını çeşitli nedenlerden dolayı facebook hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcılar için facebook hesap kalıcı kapatma,facebook hesap silme linki,facebook hesap kapatma,facebook hesap silme  konularında sizlere yardımcı olacağız.

Ülkemizdeki milyonlarca facebook kullanıcısı bu sosyal medya ağını severek kullansa da bazı kullanıcılar facebook hesaplarını kalıcı olarak kapatmak istiyorlar.


Sizlere bu yayınımızda facebook hesap silme ve facebook hesabı kalıcı olarak silme konularında yardımcı olmaya çalışacağız.

Tüm bu işlemlerin ardından bir daha facebook hesabınıza ulaşamayacaksınız ve facebook hesabınızı silmiş olacaksınız.

Facebook hesap silme isteğiniz sunuculara ulaştıktan sonra hesabın kapatılması 90 gün kadar sürebilmektedir.

Facebookun kullanıcılarının hesaplarını silmelerine olanak sağlayan bir link mevcut.

Sizde facebook hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız. Buradan facebook hesap silme linki ne tıklayarak hesap kapatma isteğinde bulunabilirsiniz.











Bu linke ulaştıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecek ve dilerseniz facebook yedeğinizi de alarak silme talebinde bulunabilceksiniz.
İlgili isteğinizi yaptıktan sonra facebook hesabınızın iptali için geçmesi gereken 14 gün boyunca hesabınıza tekrardan girmezseniz kalıcı olarak silme işlemi başarılı olacaksınız.Facebook hesap silme talebi gönderdikten sonra 14 gün hesaba girmemeye dikkat ediniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar