Özel (Gizli) Numaraları Engellemek ? Tüm Operatörler İçin Kesin Yöntemler >>>

Özel(Gizli) Numaraları Engellemek.? Tüm  Operatörler İçin Yöntemler >>>


Bu yayınımızda Özel (Gizli) Numaraları Engellemek ? Özel (Gizli) Numaraları Kapatmak ? Turkcell Gizli Numara Kapama?, Vodafone Gizli Numara Kapama?,Türktelekom Gizli Numara Kapama? Gizli numaraya kapatma nasıl yapılır ? konularına değineceğiz.


Zaman zaman gizli numaradan arama yaparak çağrı alanlarımız olmuştur. Bizleri rahatsız eden  hatta bazen hukuki olarak bazı işlemler yapmamıza kadar giden bu aramalardan kurtulmamız mümkün. Bir çok insan bu basit gizli numara engellemek ya da diğer değişle özel numara engellemek konusunda bir bilgiye sahip olmadığı için süreç daha da can sıkıcı olabiliyor.


Konuya hakim olan cep telefonu kullanıcıların birçoğu ise internetten "gizli numara engelleme nasıl yapılır" ya da "gizli numara nasıl kapatılır" şeklinde aramalar yaparak bu aramaların önüne geçmek istiyor. "Gizli numalardan aranmak istemiyorum" şeklinde arama yapan kişiler için tüm operatörler özelinde gerekli yöntemleri sizlere sunuyoruz.

Yine isteyen cep telefonu kullanıcıları ise operatörlerinin müşteri hizmetlerini arayarak aranmak istemedikleri numaraları bildirebilirler. İlgili numara bildiriminizin ardından artık o telefon numarası tarafından arandığınızda karşı taraf sistem tarafından bloke edilir.Bu şekilde telefon numarası nasıl engellenir konusunu da öğrenmiş oldunuz.

Tüm operatörler için özel numara engelleme işlemini sizle paylaşıyoruz.



Turkcell Özel (Gizli) Numara Engelleme İşlemi Nasıl Yapılır ?


Turkcell Özel (Gizli) Numara Engelleme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Turkcell hattını kullanan ve Turkcell özel (gizli) numaralardan bir arama almak istemeyen kullanıcıların yapması gereken yöntem şu şekildedir : Telefonununuz arama bölümüne *253# tuşlayıp arama tuşuna basarsanız Turkcell gizli numaradan arama kısıtlaması servisini aktif etmiş olursunuz ve artık sizi gizli numaralar arayamaz.



Vodafone Özel (Gizli) Numara Engelleme İşlemi Nasıl Yapılır ?



Vodafone Özel (Gizli) Numara Engelleme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Vodafone hattını kullanan ve Vodafone özel (gizli) numaralardan bir arama almak istemeyen kullanıcıların yapması gereken yöntem şu şekildedir : Vodafone Gizli Numaraya Kapalı Servisi denilen bu yöntemi aktif etmek için : Vodafone kullanıcıları sms bölümüne " GİZLİ AC " yazarak 7046 nosuna kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.İsterseniz bu servisi devre dışı bırakmak için yine sms bölümüne  " GİZLİ KAPAT " yazabilir ve 7046'ya bir sms gönderebilirsiniz. 
Servisi aktif ettiğinizde gizli numaralardan artık çağrılar almayacaksınız







Turktelekom Özel (Gizli) Numara Engelleme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Turktelekom hattını kullanan ve Türk telekom özel (gizli) numaralardan bir arama almak istemeyen kullanıcıların yapması gereken yöntem şu şekildedir : Bu servisi kullanmak isteyen Türk telekom kullanıcıları telefonlarının arama bölümüne *253# yazarak tuşmalıdır. Bu işlemin ardından bundan böyle gizli numaralar sizi arayamayacaklardır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar