Misyoner Pozisyon Nedir ? Hamile Kalmanızı Kolaylaştıracak 7 Pozisyon >>>

misyoner-pozisyon-nedir
Misyoner Pozisyon Nedir ? Hamile Kalmanızı Kolaylaştıracak 7 Pozisyon >>>




Misyonerlik posizyonu nedir ?  Partnerinizin gücünü daha çok hissedeceksiniz,üstelik hamile kalmanızı sağlayacak en etkili pozisyon misyoner pozisyon diyebiliriz !!!

Bir çok kişi bu pozisyonu uyguluyor olsa bile ismini bilmiyor.Eski çağlarda bile ilk ilişkilerde kullanılan en temel pozisyon aslında.

Bu pozisyonun temelinde erkek üstte kadın alttadır.Deneyimi olmayan bireyler bile doğaları gereği ilk deneyimlerinde misyoner pozisyona eğilim gösterirler.Aslında doğal bu pozisoyunu en doğal pozisyon tanımlarsak yanlış ifade etmiş olmayız.

Kadının altta olması nedeniyle erkeğin boşalım yaptıktan sonra spermin yumurtalara ulaşmasını daha da kolaylaştırdığı bilinmektedir. Hatta bu pozisyonda kadın belinin altına bir yastık koyarsa bu etki daha da artabilir. 

Göz teması fazla olduğundan partnerler arasındaki bağı da oldukça kuvvetlendirir.Bel hareketleri sıklıkla kullanıldığından bel ağrısı şikayeti çeken çiftler için vazgeçilmez olabilir. Özellikle kadınlar tarafından çok sevilen misyonerlik pozisyonu kadınların orgarzm olabileceği pozisyonların en başında gelmektedir.Yine aynı şekilde göz teması oldukça fazla olduğu için kadınların  duygusal bağının da fazla olduğu düşünüldüğünde arada ki duygusal etkileşimi tavan yaptırabilir.

İşte Hamile Kalmanızı Kolaylaştıracak 7 Misyoner Pozisyon !!!



                                    1





                                      2






                                       3







                                        4






                                      5








                                   6





                                                                
                                    7

Yorum Gönder

0 Yorumlar