Sakal Nasıl Büyütülür? Sakalları Büyütmek İçin Tavsiyeler >>>


Sakal nasıl büyütülür? , Sakal nasıl çıkartılır ? , Sakal nasıl hızlı çıkar ?
Sakal Nasıl Büyütülür? Sakalları Büyütmek İçin Tavsiyeler.>>>


Bir çok genç genç yaşlarla birlikte sakallarının büyümemesinden ya da sakallarına
istedikleri şekilde şekil veremediklerini düşünüyor.Bu yayınımızda Sakal nasıl büyütülür? , Sakal nasıl çıkartılır ? , Sakal nasıl hızlı çıkar ? sorularına cevap bulacaksınız. Okumaya devam ediniz !!!



Birçok genç, büyüyen sakalların bir zorluk olabileceğini düşünüyor, çünkü bu duruma genetik, yaş ve hormon seviyeleri ile birlikte birinin sakal büyütüp bakım yapıp yapamayacağı önemli bir rol oynuyor. Bazı erkekler 20'li yaşlarının sonlarına kadar sakallarının tam büyümediğini fark ederler. Bununla birlikte, bir gencin ilk sakalını başarılı bir şekilde büyütme şansını arttırmak için yapılabilecek şeyler vardır. 

Sakalları büyütmek için, sağlıklı, dengeli bir diyet, sakal uzama oranını artırmaya yardımcı olabilir. Biotin gibi bazı diyet takviyeleri almak, genç sakalların büyümesine yardımcı olabilir.

Büyüyen genç sakallar söz konusu olduğunda birçok efsane var, bunların en büyüğü sakalın daha hızlı ve daha kalın olmasını sağlayacaktır. Tıraşın sakal uzaması üzerinde uzun vadeli bir etkisi yoktur. Sağlıklı bir diyet yemek, saç büyümesini teşvik etmenin çok daha kanıtlanmış ve etkili bir yoludur.

Saç ve tırnakların büyümesine yardımcı olan diyet takviyeleri almak da etkili olabilir. Günde 2.5 miligram biotin alanlar yüz tüylerinin büyümesinde bir artış görebilir. Bazıları, minoksidil içeren ürünlerin yüze uygulanmasının sakal büyümesini hızlandırmaya yardımcı olabileceğini, ancak cildi tahriş edebileceğini ve akne kırılmalarına neden olabileceğini ifade etmektedir.Bu etkenleri içinde barından ürünleri kullanmadan önce muhakkak doktorunuza başvurmanızda fayda var!


Sakal, bir erkeğin vücudunda en hızlı büyüyen kıldır, bu da cesaretlendirici olmalıdır. Hormonların, yaşın ve genetiğin ayrıca yüz tüylerinin ne kadar hızlı büyüdüğünü, ne kadar kalın olacağını ve yüzünde nerede büyüyeceğini de etkilediğini hatırlamak önemlidir. Bazı gençler sakalın bazı bölgelerde iyi görüneceğini görürken, bazı bölgelerin ise özellikle sakal büyütmeye çalıştıktan sonraki ilk iki haftada çıplak veya seyrek olarak kaplandığını görebilmektedir. Yüz tüylerinin tıraş edilmemesi ve dört ila altı hafta boyunca uzamasına izin verilmemesi, bir gence yüzünün ne kadarının sakalla kaplanacağı ve hangi sakal stilleri ve şekillerinin sakalının uzama  şekline en uygun olacağı hakkında bir fikir verecektir .

Dört ila altı hafta boyunca büyütülmüş bir sakalın bırakılması, özellikle sakal garip evresindeyken, bir gencin kendini bilinçli hissetmesini sağlayabilir. Gençler sakal yetiştirmek istediklerinde, bir tür tatil veya mola sırasında başlamayı düşünmelidir. Yeni büyüyen bir sakal da birkaç hafta boyunca çok kaşıntılı ve rahatsız edici olabilir. Sakalın kepek şampuanı ile yıkanması, kaşınmanın bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar