Günlük Burç Yorumları,27 Mayıs 2020 Çarşamba Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,Aile >>>

27-mayis-2020-carşamba-günlük-burç-yorumları
Günlük Burç Yorumları | 27 Mayıs 2020 Çsrşamba | Aşk,Sağlık,Para >>>


Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.Biz de sizler için 27 Mayıs 2020 Çarşamba Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:




Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

27 Mayıs 2020 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Venüs size tatlılık, hassasiyet ve incelikten oluşan iyi bir romantik iklim sağlayacaktır. Kalıcı bağlar ayrıca teyit edilecektir. Bu günü karakterize edecek olan, evlilik istikrarı ve güvenliği için derin bir istek olacaktır. Bekar, bu astral atmosfer ayaklarınızı yerde tutarken kendinizi baştan çıkarmanıza izin verecek bir şeye sahiptir. Eğer sorun ciddiyse kendi hızınıza gidin: yine de yapılacaktır.

PARA

Şansın yıldızı Jüpiter sayesinde, gelirinizi artırabilecek veya yatırımlarınızı yeniden düzenleyebileceksiniz, böylece size en fazla getiriyi getirecekler. Seçimlerinizi ve yatırımlarınızı gözden geçirmek için herhangi bir bonus istemekten veya bankacınızdan randevu almaktan çekinmeyin.

SAĞLIK


Yaşam tarzınızı izlemeniz gerekecek. Son zamanlarda aşırı yeme kilo almanıza neden oldu ve egzersiz eksikliği bazı sağlık komplikasyonlarına yol açabilir. Daha hafif bir diyet ve düzenli bir spor size en iyi olanı yapar ve toksinlerinizi ortadan kaldırır.

ŞANSLI NUMARA

825

GÜNÜN FIRSATI

Tembel, hayal kırıklığına uğramış veya baş döndürücü olmayın: hayatta kullanabileceğiniz tüm fırsatlardan tam olarak yararlanın.

İŞ

Plüton kariyerinizi çok destekleyecek. Anlamlı ilişkiler geliştirmek ve etkili insanların desteğini almak için harika bir gün olacak. Ancak utangaç olmamak önemlidir; "sor, ve sana verilecek; ara ve bulacaksın; vur, ve sana açılacak" (İncil).

AİLE

Sevdikleriniz hem kişisel etkinliklerine katılacaklar hem de yapacak çok işiniz olacak. Ancak bu, iyi anları birlikte geçirmenizi engellemez.

SOSYAL HAYAT


Tartışmalardan kaçının; mektup yaz: kelimeler uçarsa, yazılar kalır.




Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

27 Mayıs 2020 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Plüton'un etkisi o kadar güçlü olacak ki, tüm sevenler için alevi sürdürmek yeterli olacaktır. Sevgi tanrıçası olan Venüs, sizin ve eşinizin mutluluğu için bu salgına enerji verecektir. Bekarsan, ilginç bir toplantı yapabilirsin, uyanık ol.



PARA

Bütçe bakiyenizi değiştirme olanağınız olabilir. Bazıları için, meydana gelebilecek önemli bir değişiklik bile vardır: öngörülemeyen kazançlar mümkündür; ya da tam tersi gelirinizde bir azalma olur, ancak masraflarınızda bir azalma eşlik eder.

SAĞLIK

Gastronomi, zayıflama ve sağlık nasıl uzlaştırılır? Bu sorunun cevabını bulduğunuzda, genellikle hayatınızı zehirleyen sorunlardan biriyle bitireceksiniz. Cevabı Çin diyetinde ve popüler diyetetikte bulabileceğinizi bilin.

ŞANSLI NUMARA

290

GÜNÜN FIRSATI

Seni sevenler için daha sosyal ol.

İŞ

Bir süredir beklemede olan bir sorunu çözme konusunda istekli olacaksınız; ve geri kalanı için sadece mevcut işi göndereceksiniz. Jüpiter, becerilerinizi geliştirecek bir kurs almak istemenizi sağlayabilir. Kullanabileceğiniz olasılıkları öğrenin ve en ilginç olanı seçin.


AİLE

Çocuklarla iyi anlayış. Onlarla ilişkileriniz daha yakın ve dostça olacaktır. Ancak karşıtlıklar mümkündür, ancak teknik bilginiz bu durumda size çok yardımcı olabilir

SOSYAL HAYAT

Kendinizde aşırı rahatlık ve aşırı güvenden kaçının. Bununla birlikte, bu tutumların size somut zarar vermemelerine rağmen, size şans getirmeyeceğini unutmayın.




İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

27 Mayıs 2020 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Aşk tutumu! Profesyonel veya sosyal yaşamınızda sergileyeceğiniz güzel tutkuya rağmen, evlilik sevgisi ikinci sırada yer almaz. Gerçekten de, biraz uyku almak için migreni taklit etme havasında olmayacaksınız! Bekar, hayatınıza anlam vermeniz gerekecek ve içtenlikle bir ev bulmayı arzu edeceksiniz. Sabır!


PARA

Mali konular sizin için özellikle ilgi çekici olacaktır. Gerektiğinde başarı için savaşabileceksiniz. Bununla birlikte, gerektiğinde engelleri aşabilirsiniz. Pencereden para atmak için bu öforik iklimden yararlanmayın; ılımlı kalmak.

SAĞLIK

Jüpiter'in iyi ofisleri sayesinde, fazla olmayan bir dinamizmden ve içerdiği hayati enerjiden yararlanacaksınız. Psikolojik düzeyde olduğu gibi fiziksel düzeyde de istikrarlı bir sağlık ve sessiz bir olgunlaşma sizi temin edecektir.

ŞANSLI NUMARA

665

GÜNÜN FIRSATI

Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin kalitesini artırmayı taahhüt edin.

İŞ

Satürn'ün engellenmesi göz önüne alındığında, çok fazla umduğunuz maaş artışı, yakında hiçbir zaman verilmeyecektir. Görünüşe göre sizden daha az hak eden bazı meslektaşlarınız oldukça önemli bonuslar aldığında hayal kırıklığınız daha büyük olacaktır. Cesaret! Jüpiter ve Merkür gezegenlerinin desteğiyle yakında intikam alacaksınız.

AİLE

Aile ilişkileri iyi olacak. Uzlaşmaya izin verecek ve aynı zamanda bazı yanlış anlamaları açıklığa kavuşturacak diyaloğu kabul edeceksiniz.

SOSYAL HAYAT

Mevcut astral konfigürasyonla, anlaşmazlıklara veya anlaşmazlıklara son verme zamanı olacaktır. En iyi dilekleri caydıran kibirli havalar sergilerseniz hatalarınız için affedileceğinizi ummayın.




Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

27 Mayıs 2020 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bir çiftte mi yaşıyorsun? Yani kıskanacaksın. Özellikle takdir yetkinizle kırılacağınız için mutluluğunuzun açığa çıkmasına izin verin. Samimiyetle, ateşli ve tutkulu olacaksınız: partnerinizin yaramaz girişimlerini memnuniyetle karşılayacaksınız. Bekarsanız, aşk hayatınızın önemli bir sayfası yazılacaktır. Bazıları için, uzun süredir devam eden bir arkadaşlık daha samimi bir dönüş alacaktır. Diğerleri çekici bir kişi için karşı konulmaz bir cazibe bulacaktır.

PARA

Koşullar değişime değil, mesleki alanda sürekliliğe katkıda bulunacaktır. Bir şeyleri acele etmeye çalışmayın. Projelerinizi geliştirmek ve silahlarınızı cilalamak için durgunluktan yararlanın.

SAĞLIK

Satürn'ün bu yönü ile kendinizi biraz tuhaf hissedeceksiniz. Vücudunuz daha az dirençli olduğundan, ortam virüslerine karşı daha açık olabileceğinizden emin olun. Önleyici bir önlem olarak, neden bir vitamin tedavisi veya uygun bir homeopatik tedavi yapmıyorsunuz?

ŞANSLI NUMARA

847

GÜNÜN FIRSATI

Yaptıklarınızı takip etmeyi öğrenin. Oraya ulaşma hilesi mi? Kendinize birkaç basit hedef belirleyin ve onlara sadık kalın.



İŞ

İş bugün size ağır gelecektir. Şu an kendinizi yıpratmayın: Merkür yakında enerjinizi yenileyecektir. Daha verimli olabilmek için programınızı seçin ve basitleştirin.

AİLE

Bu kez aile hayatınıza ve özellikle çocuklarınıza öncelik vereceksiniz. Küçük sevgililer söz konusu olduğunda ne zamanınızı ne de çabalarınızı boşa harcarsınız. Onları çeşitli etkinliklerinde çok etkili bir şekilde teşvik edecek ve oyunlarına ve dikkat dağıtıcı şeylerine çok istekli olarak katılacaksınız. Aferin !

SOSYAL HAYAT

Sosyal hayatınıza öncelik verin! Tüm ateşlerinle parlayacaksın ve hızlıca ilerleyeceksin. Kısacası, heyecanlanacaksınız.





Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

27 Mayıs 2020 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Mevcut astral gerilimler nedeniyle çok çatışan duygusal iklime dikkat edin! Tartışmalar, krizler ve kıskançlıklarla dolu, özellikle telaşlı ve fırtınalı bir gün. Birbirinizle olan ilişkilerinizde ani değişiklikler. Gerçekten umursadığınız kalıcı bağlardan ödün vermemek için bu alanda pervasızlık yok.

PARA

Çok fazla risk alırsanız zorluklar bekleyebilirsiniz. Bu nedenle, tehlikeli yatırımları yasaklamak ve sıklıkla alışkın olduğunuz krizleri satın almak.

SAĞLIK

Yorucu veya stresli bir dönemden çıkıyorsanız, Venüs iyi bir şekil almanıza yardımcı olacaktır. Kronik bir hastalıktan muzdarip olanlar iyileşme yaşayacak veya hatta onları rahatlatacak yeni bir tedavi bulacaktır. Ama oburluktan sakının! Şimdi neşeli ve aşırı misafir mizacına teslim zamanı değil!

ŞANSLI NUMARA

836

GÜNÜN FIRSATI

Sevdiklerinizi memnun etmek için hiçbir fırsatı kaçırmayın.

İŞ


Astral iklim, geri dönüşümü yapmak ve modern teknikleri öğrenmek isteyenler için elverişli olacaktır. Bu hem ders kitapları hem de aydınlar için geçerli olacaktır. Sanatsal faaliyetler de çok sevilecek; bazılarınız daha önce hiç düşünmediğiniz bir armağan keşfedip geliştirebileceksiniz.

AİLE

Kendini tut. Ailenizin bazı üyelerinin sizi büyük atlarınıza atmaya çalışacak ya da ticaretinizi ilk sıraya koyarsanız kendinizi suçlu hissettirecek oyuna girmeyin. Ayrıca, mesleki faaliyetiniz ve aile yaşamınız arasında doğru dengeyi bulmayı başaracaksınız.

SOSYAL HAYAT

Çatışmalarla cehenneme! Ayırıcıları değil, arabulucuları oynayacaksınız; etrafınızdakilerle olan ilişkilerinizde uyum arayacaksınız. Zirvede olacak baştan çıkarma gücünüzden bahsetmiyorum.






Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

27 Mayıs 2020 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK


Venüs ile, gerekli çabayı gösterirseniz evli hayatınızda uyumun tadını çıkarabilirsiniz. Her zaman eşinizle veya eşinizle dürüst davranın ve her ne pahasına olursa olsun güç mücadelelerini kışkırtmayın. Bekar, Ay'ın güçlü yönleri çılgın ve tutkulu sevgiyi teşvik edecektir. Havada ilk görüşte aşk olacak!

PARA

Finansal açıdan hassas bir gün. Arkanı dön ve daha uzun günler için daha iyi günler için umut bekle. Sabırsızlığınızdan uzaklaşmayın, çünkü kafa atışlarınız sizi boşluğa düşürür.

SAĞLIK

Plüton, vücudunuzu korumanızı teşvik edecektir. Spor alanlarına aşina değilseniz, bugün her gün minimum fiziksel egzersiz yapmayı düşünmelisiniz. Yürüyüş ve nazik jimnastik size en iyi olanı yapacaktır.

ŞANSLI NUMARA

323

GÜNÜN FIRSATI

Yeterli sayıda saat uyku ayırdığınızdan emin olun.

İŞ

Astral akın öyle büyük olacak ki, bazı harika profesyonel hareketler yapmanıza izin verecekler. Bununla birlikte, yapılacak seçimler olacak ve bu alanda herhangi bir hata yapma sorunu olmayacaktır.

AİLE

Eve döndükten sonra dış sıkıntılarınızı unutmanız zor olacak ve gergin olmaya eğilimlisiniz. Ancak, Mars işleri sizin için doğru hale getirmeye çalışacak ve sevdikleriniz bunu en az beklediğinde, tekrar açık ve ısınacaksınız.

SOSYAL HAYAT

Dost alanında hayal kırıklıklarına dikkat! Bu sefer arkadaşlarınızın desteğine çok fazla güvenmeyin; onların tutum çok hayal kırıklığına olabilir. Etkili bir kişiliğe giriş yapmak istiyorsanız, bunlardan birini aramanıza gerek yoktur.




Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

27 Mayıs 2020  Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bugün ikiniz için büyük bir mutluluk sizi bekliyor. Büyük aşkı bilmek için en iyi şansa sahip olacaksınız: gerçek, sağlam, kalıcı. Ancak partnerinizi fazla idealize etmeyin. Bekar, çok karmaşık romantik durumlara karışmayın. Amfigourik kombinasyonlara sadeliği ve açıklığı tercih edin. Harekete geçmeden önce eylemlerinizin ve kelimelerinizin sonuçları hakkında biraz daha düşünün.

PARA

Bugün para sorunlarınızla başa çıkmak iyi bir fikir olacaktır. Mali durumunuzu düzenleyin, sıkı bir bütçe belirleyin, faturalarınızı, vergilerinizi ödeyin. Aksi takdirde, kafanıza bir karo alacaksınız!



SAĞLIK

Enerjik ve fetih Mart, canlılığınızı ve dinamizminizi destekleyecektir. Pencerelerinizi geniş açın, hayatınızı havalandırın, kendinize meydan okuyun, hayatın tadını sonuna kadar çıkarın! Ruh haliniz ahıra dönmeli ve daha fazla sabrınız olacak. Hedeflerinizi belirlemek için zaman ayırarak güvenle ilerleme.

ŞANSLI NUMARA

122

GÜNÜN FIRSATI

Yazınızda belirgin olun ve meseleleri zaten olduğundan daha fazla karıştırmayın.

İŞ

Satürn sizi tehlikeli bir duruma sokma riski taşımayacak, daha çok atmosferi çalışmalarınızda biraz kasvetli hale getirecektir. Neyse ki, Jüpiter size cesaret vermek için orada olacak.

AİLE

Aile hayatında muhteşem bir şey yok. Ancak, Neptün'ün etkisi evinizle ilgili olarak hissedilebilir. Birçoğunuz mevcut evinizde daha az rahat hissetmeye başlayabilirsiniz. Bir kapris üzerinde hareket etmeyin: kendinizi ayrıntılı olarak düşünün ve organize edin.

SOSYAL HAYAT

Sosyal konumunuzu güçlendirmenize yardımcı olacak belirli bir popülerliğin tadını çıkaracaksınız. Taahhütlerinizi ihmal etmezseniz, bir artış mümkün olacaktır. Psikoloji eksikliğinize dikkat edin: kurdu katlamak için tereddüt etmeden şaşırtıcı bir naiflikle hareket edebilirsiniz.





Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

27 Mayıs 2020 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Kendinizi tamamen hayatınızı paylaşan kişiye adayacaksınız. Çok hızlı bir şekilde, duyuların zevki sizi ikiniz de sihirli bir kasırgaya yönlendirecek, bu da karşılıklı sevginizi derinleştirmenize izin verecektir. Bekar, kalbin iki kişi arasında sallanabilir. Ve sonra, üçte biri geçerse, onunla gidebilirsiniz. Dengesizliğin duygusal yaşamınızda hüküm süreceğini, ancak sizi rahatsız etmeyeceğini söylemek yeterli.

PARA

Mali durumunuzda belirgin bir iyileşme görmek için Jüpiter'in desteğine güvenebilirsiniz. Saf şansın inişi dışlanmamalıdır. Bununla birlikte, en önemli nakit akışının iyi bir fikrin kullanılmasından kaynaklanması daha olasıdır.

SAĞLIK


Mars seni teşvik edecek. Fakat Satürn dürtülerinizi yavaşlatmaya çalışacaktır. Bu etki altında dengenizi bulmak kolay değil. Mümkün olduğunca kaçarak gevşemeyi destekleyin, yükümlülüklerinizi hafifletin ve kendinize daha fazla zaman verin, sadece sizin için.

ŞANSLI NUMARA

888

GÜNÜN FIRSATI

Eğer işleri çok yükseğe çıkarırsanız, her şey kötüye gider.

İŞ

Bu gün profesyonel düzeyde yapıcı olmayı vaat ediyor. Plan yapma ve günlük yükümlülüklerden kurtulma zamanı olacak. Stok alacak ve gelecek için seçenekler alacaksınız.

AİLE

Merkür, sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde genellikle kolay ve uyumlu olacak şekilde bir etkiye sahip olacaktır. Çocuklarınız varsa, belirli bir zorluk çekmeden büyüdüklerini göreceksiniz. Ebeveynleriniz de aklınızda sağlam bir projeniz varsa finansal olarak size yardım etmeye hazır, bazılarınız için iyi durumda olacaklardır.

SOSYAL HAYAT

Gezegensel yönler diğerleriyle ilişkileri fırtınalı hale getirecektir. Eylem ve başarı açısından etkisiz olacaksınız. Aşırı saflık göstermez ve görünümler tarafından alınmaz.







Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

27 Mayıs 2020 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Yalnız seyahat bugün aşk hayatınıza çok uygun olacak. Sadece geçici olsalar bile çok hoş toplantıların kaynağı olacaklar. Zaten bir çift olarak yaşıyorsanız, sevgi ve sevgi kanıtı gerektirecek yoğun duygusal ihtiyaçlar yaşayacaksınız. Ama sadece sevinç ve mutluluk içinde bu günü geçeceksiniz, sadece hassasiyet için çok istekli olan doğanızı temperleyerek.

PARA

Satürn seni izleyecek. Anında kavrama yeteneğine sahip olacağınız ilginç teklifler sayesinde işinizi sıçrama ve sınırlarla ilerletebileceksiniz. İyi finansal ve maddi gelişme.


SAĞLIK

Kırmızı et tüketiminizi önemli ölçüde azaltmayı düşünün. Bir süre bile tamamen önleyebilirsiniz. Bu aşırı yağ ve tuz sizin için zararlı olduğundan soğuk etler için tutkunuza dikkat edin.

ŞANSLI NUMARA

178

GÜNÜN FIRSATI

İlişkileriniz arasında, korunmayı hak edenleri nasıl tanıyacağınızı bilin.

İŞ

Üstlerinizin farkına varmak için büyük çaba göstereceksiniz ve girişimlerinizin başarılı olmayacağını kim bilebilir?

AİLE

Neptune ve Pluto evinizde biraz aşırı ısınmış bir iklim yaratacak. Neyse ki, bu iki gezegen sizi tartışmalardan ve diğer zorluklardan kurtaracak zararlı yapılandırmalar oluşturamayacak.

SOSYAL HAYAT

Kendinizi sıcak ve başkalarına açık olarak gösterdikten sonra, şimdi çok iyi kuşatılmış olacaksınız. Bin dikkat ve şefkatin nesnesi olacaksın. Yani yalnızlıktan muzdarip olmanız olası değildir.


Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

27 Mayıs 2020 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Bir çift olarak, gerçeklik kurgudan çok daha güzel olabilir! Eşinize dikkat ve iyi düşünülmüş küçük bir hediye vererek mutluluğunuzu artırabilirsiniz. Yalnız yaşıyorsanız, ilginç bir toplantı ufukta; ama büyünüz altında olan kişinin özelliklerini tanıyabilecek misiniz?

PARA

Şüphesiz bütçenizi düşürmeniz gerekecek. Son zamanlarda aynı gelirin tadını çıkarırken, ideolojik veya ekolojik nedenlerle yaşam tarzınızı azaltmaya karar vereceksiniz.

SAĞLIK

Astral akılar, canlılığın canlanması için en uygun olacaktır. İyi bir film, iyi bir tenis oyunu ya da şehirde bir akşam yemeği sizi tekrar yola sokmak için yeterli olabilir. Bir süredir keyif aldığınız hastalıklı düşünceleri güçlü bir şekilde kovalayın.


ŞANSLI NUMARA

492

GÜNÜN FIRSATI

Çok gergin olma; Kendinizi hoş bir şekilde ve ön nedenler olmadan dikkatinizi dağıtmaya çalışın.

İŞ

Gün size mesleğinizde memnuniyet vermelidir. Teknenizi iyi sürerseniz, biraz hassas bir durumdan yararlanacaksınız.

AİLE

Her zamankinden daha fazla aile hayatını seveceksiniz ve sevdiklerinizin yanınızda geliştiğini görmek istiyorsunuz. Ayrıca sevdiklerinize en iyi rehberlik etmek isteyeceksiniz. Ama dikkat et ! Sevdiklerinize karşı paternalistik bir tutum benimsemeyin; bu, hassas doğalara çok vurgulanırsa veya uygulanırsa külfetli olabilir.

SOSYAL HAYAT

Yıldızların artı işaretinde olacaksın. Sinirlerinizi uçuracak olaylı bir gün geçireceğiniz kesin. Her şeyden önce, tüm şikayetlerinizi düşünmek yerine, açık bir şekilde düşündüğünüzü ifade etmeye odaklanın. Bu, çevrenizdekiler için sizin kadar olumsuz olan ani öfke patlaklarını önleyecektir.




Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

27 Mayıs 2020 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları




AŞK

Bekar, mümkünse bugün bir yolculuğa çıkın veya en azından alışılmadık bir yolculuk yapın: Mercure size çok hoş bir duygusal karşılaşma vaat ediyor. Ve eğer çiftiniz şu anda zor bir aşamadan geçiyorsa, bu gezegen bir şeyleri düzeltmenize yardımcı olacaktır.

PARA

Ciddi sorunlardan korunacaksınız. Ancak dikkatli olun. Jüpiter, özellikle evinizi dekore etmek veya sevdiklerinize hediyeler vermek için sizi masrafa itebilir. Plüton ayrıca, güvendiğiniz bir nakit girişini de geciktirebilir.

SAĞLIK

Mars sayesinde cehennem hızında yaşayacaksınız. İstersen oraya git. Sadece, en iyi durumda olmanız gerektiğinde diz kapaklarında olma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Daha sonra sizi yakalamak anlamına gelse bile, daha sakin ve daha düzenli bir yaşam sürmeye çalışın.

ŞANSLI NUMARA

142

GÜNÜN FIRSATI

İş arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza veya arkadaşlarınıza güvenmeye gerek yok.

İŞ

Onlara ayırdığınız zaman ve çabaya rağmen, işiniz neredeyse hiç ilerlemeyecek ve cesaret kırılmayla boğulmamanızı zor bulacaksınız. Lütfen, diren! Çünkü Satürn momentumunuzu yavaşlatır ve hedeflerinizi geciktirirse, uzun vadede de çalışır ve gelecek için sağlam bir temel atmanıza yardımcı olacaktır.

AİLE

Tatmin edici aile hayatı. Sevdiklerinizle ilişkileriniz çok sıcak olacak. Ebeveynleriniz bazı projelerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olurken, çocuklarınız yaratıcı ve kendileri hakkında iyi olacaklar.

SOSYAL HAYAT

Hayat size her zamankinden daha fazla bir mücadele alanı gibi görünecek ve bir şey için ya da ona karşı savaşmadıkça kendinizi tam olarak yaşayamayacağınızı hissedeceksiniz. Kendinizi ön sıraya itmek, başkalarını aşmak ve kendinizi aşmak isteyeceksiniz ve bu da içinizde bir tür zehirlenme yaratacaktır. Ancak koşullar size karşı ise veya tereddüt etmek veya geri çekilmek zorunda kalırsanız, olağanüstü bir acı hissedeceksiniz.





Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

27 Mayıs 2020 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Görünümüne iyi bak! Birkaç numara sayesinde çiftinin ateşini yeniden canlandırabilirsin ... Bekar, bu gün nostaljik bir şair gibi görüneceksin ve hassas kalplerin seni çok istemesi için gereken şey bu konsolu. Bu nedenle macera elinizin altında olacak. Direnmek ya da teslim olmak size kalmış!

PARA

Günün başında, finansal bir sorun sizi biraz rahatsız edebilir. Ancak günün sonunda bu sorunun çözüldüğünü göreceksiniz. Her durumda, ütopik projeleri bir araya getirmekten kaçının; Ayaklarınızı yerde tutun ve bu konudaki olasılıklarınızı veya başkalarının olanaklarını varsaymayın.

SAĞLIK

Tonunuzu geri yüklemeyi unutmayın. Bunu yapmak için, düzenli olarak kekik, ortak, biberiye ve ıhlamur diriğinden bitkisel çaylar için. Ardıç ve nane aromatik esansları size en büyük iyiliği yapacak. Magnezyum ile dönüşümlü olarak kalsiyum kürleri uygulayın. Kil veya çamur kürleri size gür bir ton verecektir.


ŞANSLI NUMARA

907

GÜNÜN FIRSATI

Uyku zamanınıza saygı duyun: zamandan tasarruf edilir ve kaybolmaz!

İŞ

Şimdi profesyonel yaşamınıza destek verme zamanı. Girişimleriniz, ılımlı ve makul olmaları durumunda, iyi karşılanacak ve çok uzak olmayan bir gelecek için onlardan yararlanacaksınız.

AİLE

Gün aile yaşamını, özellikle ebeveynler ve çocuklar arasındaki ilişkileri teşvik edecektir. İlişkileriniz sevgi ve hassasiyetle dolu olacak. Sevdiklerinizin istek ve endişelerine daha açık olun.

SOSYAL HAYAT

Tutumunuzu eleştireceğiz, sizi çok mutlu veya kendinizden çok emin olmakla suçlayacağız. Davranışlarınızı nesnel olarak inceleyin: belki de haklıyız, belki de dedektörleriniz kıskançlıktan çıkar?





27 Mayıs 2020 Koç Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Yengeç Koç Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Aslan Koç Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Başak Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Yay Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Kova Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
27 Mayıs 2020 Balık Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar