Günlük Burç Yorumları,28 Mayıs 2020 Perşembe Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,Aile >>>

28 Mayıs 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.Biz de sizler için 28 Mayıs 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:


28-mayis-2020-persembe-günlük-burç-yorumları
Günlük Burç Yorumları | 28 Mayıs 2020 Perşembe | Aşk,Sağlık,Para >>>





Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

28 Mayıs 2020 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumları




AŞK

Satürn yüzünden, bir çift olarak hayatınızdaki alışkanlıklar ve rutin, düpedüz dayanılmaz görünecek. Uranüs'e gelince, size eşinize karşı hoşgörü göstermeyecek ve hayatınızda radikal bir değişim arzusu size daha fazla dayatılacaktır. Sabır! Her şeyi bir hevesle göndermeyin! Bekarlar, bu sefer önemli bir toplantı yapma şansınız olacak. Ancak, çok çabuk karar vermeyin!

PARA

Plüton genellikle önemli olabilecek nakit girişlerinin bir göstergesidir. Bu mutlak terimler için geçerlidir. Ancak bu sefer, mali aksaklıklardan etkilenmeyeceksiniz.

SAĞLIK

Merkür sağlığınızı dikkatle izlemenizi tavsiye eder. Enerji harcamalarınızı azaltmanız ve normalden daha hafif ve daha dengeli bir diyet yapmanız gerekecek. Spor yap.

ŞANSLI NUMARA

705

GÜNÜN FIRSATI

Hemen günlük yaşamın küçük  zevklerini tadın.

İŞ

Satürn'ün bu yönü kesinlikle sizi motive edecek ve size başarılı olma arzusunu ve yeteneğini veya mesleki aktivitenizi değiştirerek arzularınıza daha fazla karşılık gelmesini sağlayacaktır.

AİLE

Sevdiğiniz insanlarla uyum ve suç ortamını sürdürmeye istekli olacaksınız. Bu yönde gerçek çabalar göstereceksiniz. Güzel motivasyonlarınız anlaşılacak ve sevdikleriniz bunu takdir edecektir.

SOSYAL HAYAT


Kendinizi iyi hissedeceksiniz . Bütün bunlar karakteriniz üzerinde mutlu bir etkiye sahip olacak, bu da size yeni ve büyüleyici ilişkiler kazandıracak. Ama dikkat et ! Biraz fazla hayal kuracak ve gerçeklikle teması kaybetme riski taşıyacaksınız.





Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

28 Mayıs 2020 -Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Eğer bir çift olarak yaşıyorsanız, mutluluk olacaktır. Bulaşıcı duygusallığınız harikalar yaratacaktır. Sadece en az karmaşıklığa sahip kısa bir aşamaya dikkat edin. Bekarsanız, bazı iç çatışmalar, diğer cinsiyetle biraz zor ilişkiler yaratacak ve bu da uyumlu bir aşk hayatını desteklemeyecek. Kapsamlı bir kendi kendine inceleme yaparak bu çatışmaları çözmeye çalışın.

PARA

Mali işlemler ve aile mülkiyeti ile ilgili işlemler tercih edilecektir. Ayrıca, yalnızca uzmanlara danışırsanız, uzun vadeli iyi yatırımlar yapacaksınız.

SAĞLIK

Bağışıklık sisteminiz iyi olacak ve muhtemelen grip, soğuk algınlığı ve diğer hastalıklardan kaçınacaksınız. Uranüs, sizi bekleyen yoğun günlük yaşamla başa çıkmak için özellikle yararlı olacak iyi bir sinir direnci sağlayacaktır.

ŞANSLI NUMARA

200

GÜNÜN FIRSATI

Şefkat göstermek iyidir; ama bazıları kötüye kullanırsa, uzaklaşın!

İŞ

Duygusallığa gelince, onu hor göreceksiniz. Yumurta kırmadan omlet yapamayacağınızı varsayarak hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

AİLE



Aile hayatınız size büyük memnuniyet getirecektir. Sevdikleriniz size sevgi ve hayranlıklarını ayırmadan gösterecektir. Evin ruhu olacağınız ve bugün mutlu olduğunuz doğrudur.

SOSYAL HAYAT


Gereksiz düşmanlıkları önlemek için biraz acımasız dürüstlüğünüze dikkat edin. İnsanlara dört hakikatini onları kurtarmadan anlatmayı seviyorsunuz, ancak samimi bir eleştiriye yalan söylemeyi tercih ediyorlar.





İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

28 Mayıs 2020 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Evlilik hayatınız öncelikli olma şansınız olacaktır. Venüs hem çekiciliğinizi artıracak hem de hassasiyet ve suçluluk arzunuzu uyandıracak. Buna ek olarak, Mars size zorlu bir iklim vaat ediyor. Yalnız denizciler için, Merkür'ün etkisi güçlü olacak: ayartıcı oynamayı sevmeyen, flört kralı olacaksınız. Ama dikkat edin, aynı anda birkaç partnerle ilgilenme eğiliminde olacaksınız ve herhangi bir yakalama riski yoktur!



PARA

Finans sektöründe çok iyi astral etkiler. Maddi durumunuzu pekiştirme fırsatını değerlendirin.

SAĞLIK

Plüton'un türbülansı sinirlerinizi sınırlandıracak! Sinir gerginliğinizi düzenlemek için neden yüzmeye gitmiyorsunuz? Dinlenirken enerjinizi harcamak için yüzme havuzları gibi güzel bir şey yok.

ŞANSLI NUMARA

744

GÜNÜN FIRSATI

Kendinize katı bir program uygulayın; harekete geçmek için son ana kadar beklemeyin.

İŞ

Çalışmanız için iyi gezegen etkileri var. Tereddüt etme. Zaman yansıma için değil eylem için olacak. Şans senin yanında olacak. Yaptığınız her şeyin doğru olması için iyi bir şansı olacak.

AİLE

Çocuklarınızı dikkatlice izleyin çünkü çok özgürleşmek isteyebilirler, az çok üzücü saçmalıklar yaparlar.

SOSYAL HAYAT


Her zamankinden daha şüpheli olacaksınız; ve az çok uzak bir gelecekte belirli anlaşmazlıklardan kaçınmak kötü bir şey olmayacaktır. Bir belgeyi imzalamadan önce her şeyi dikkatlice tekrar okuyun.







Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

28 Mayıs 2020 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bir çift olarak, iyi ilişkileri korumak için büyük çaba sarf etmeniz gerekecektir. Eşinizi daha iyi anlamaya çalışın: onlar bugün kendilerini sizin kadar yalnız hissedebilirler. Sakin konuşma birçok yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırabilir. Bekar, Jüpiter'in işaretinizdeki etkisi, kaliteli aşk karşılaşmalarına elverişli bir döneme başlayacaktır. Belki bu sefer kalbinizi hızlı arttıran biriyle tanışacaksınız. Her durumda, umudunu koru!

PARA

Finansal konularda çok şey göreceksiniz! Evet, yetenekli yatırımlarla maddi durumunuzu aşamalı olarak pekiştirmek için uzun vadeli bir strateji geliştireceksiniz. Bu mükemmel sonuçlar vermelidir. Buna ek olarak, karlı işlemler yapabilirsiniz.

SAĞLIK

Çok makul girişimler yapacaksınız veya sağlık konularında yetkin kişilerin akıllıca tavsiyelerini takip edeceksiniz. Böylece sağlıklı, istikrarlı ve enerjik bir canlılık sağlayacaksınız.



ŞANSLI NUMARA

748

GÜNÜN FIRSATI

Yasalara inanmak için çok naif olmayın.

İŞ

Herhangi bir sektörde ne kadar şanslı olduğunuzu görmek için çaba göstermeniz gereken harika bir gün geçirin. Bununla birlikte, ticaret ve finans en çok tercih edilenler olacaktır.

AİLE

Küçük çocuklarınız varsa, onları dikkatle izleyin ve uyarın. Çok gevşek olmayın.

SOSYAL HAYAT

Arkadaşlarınız muhtemelen hayatın anlamı hakkındaki fikirlerinizi paylaşmayacak, ancak onları buna karşı tutmak için hiçbir nedeniniz olmayacak. Ayrıca, fikirlerinizi kendiniz için saklamalısınız, çünkü bu, nesnel ve doğrulanabilir bir gösteri ile birini ikna edebileceğiniz bir şey değildir.





Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

28 Mayıs 2020 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bulutu sevenler için bugün gökyüzü size göre. Eşinizle önemli bir tartışma yapmak için iyi bir zaman değil. Bu yüzden daha sonraya  erteleyin, özellikle de çocuklarla ilgili ise; Aksi takdirde, kavgadan kaçınamazsınız. Yalnız yaşıyorsanız, Neptün ve Uranüs sizi önemli bir toplantının önüne koyabilir. Bazıları için dikkatli olun: havada yanılsama olacaktır. Sizi kucaklayan kişinin tek güzel yüzü için hevesli olmayın.

PARA

Bu sefer finansal olarak biraz daha dikkatli ol. Aslında, Merkür gelirinizde gecikmelere neden olabilir. Önemli bir finansal karar vermeniz gerekiyorsa da dikkatli olun: çok net fikirleriniz olmayacak ve biraz beklemek daha iyidir.

SAĞLIK

Sakin ve düzenlenmiş bir yaşam sürmeniz ve yeterli uyku süresine saygı duymanız her zamankinden daha gerekli olacaktır. Sadece bu koşullar altında tüm kaynaklarınızı kullanışlı bir şekilde kullanabilirsiniz.



ŞANSLI NUMARA

852

GÜNÜN FIRSATI

Kendi iyiliği için bile başkalarının hayatlarını yönetmeye çalışmayın.

İŞ

Uranüs'ün etkisi olumlu veya olumsuz olmayacaktır: gerçekten sizi geçmişte işinizle ilgili olarak verdiğiniz kararların sonuçlarının önüne koyacaktır. Bu nedenle doğru seçimleri yapanlar durumlarının dengelendiğini veya iyileştiğini göreceklerdir; diğerleri ise bazı yönelimlerini veya seçeneklerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirler.

AİLE

Sadece huzur peşinde olacaksınız. Ne yazık ki, aile çevrenizdeki bazı insanlar aşırı merakları sizi rahatsız edecektir. Onları anlamak için kızmalısın.

SOSYAL HAYAT


Daha fazla kişiyle tanışacak veya hoş yerleri ziyaret edeceksiniz, ancak bu, davet ve gezileri kabul etmenizi engellemeyecektir. Sizin için en uygun şekilde organize olun ve koşulların ve insanların size getirdiği şeylerin tadını çıkarın.









Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

28 Mayıs 2020 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Güneş aşklarına parlıyor. Eşinizi veya eşinizi biraz önce ihmal ettiyseniz, ona bakmak ve iyiliklerini kazanmak veya yeniden kazanmak için bolca zamanınız olacaktır. Gün, iyi ilişkiler ve zarif ilişkiler için elverişli olacaktır. Bekarsanız, özgürlüğünüzden tam olarak yararlandığınızı hissedeceksiniz ve şimdi bir ev kurmayı düşüneceksiniz. Sevinin! Yakında ideal kişiyle tanışmanız muhtemeldir.

PARA

Şimdi finansal risk alma zamanı değil: kısa görüşlü olacak ve yanlış seçimler yapma riskiniz olacak. Aniden sizi cezbedebilecek aşırı pahalı alımlara özellikle dikkat edin!

SAĞLIK

Genel sağlık. Eğer hastaysanız, kolayca iyileşirsiniz. Aksi takdirde, en iyi durumda olacaksınız.



ŞANSLI NUMARA

887

GÜNÜN FIRSATI

En coşkulu maceraları idealleştirmeye hazır, mutlu bir coşku yok.

İŞ

İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz açıkça samimiyetten yoksun olacaktır. Takım ruhunun biraz daha sert uçmadığından pişman olacaksınız ve doğrudan hedeflenen bazı insanlar sizi ölüm için suçlayacak! Sizin için kolaylaştırmak için daha fazla diplomasi kullanın.

AİLE

Duygularınıza tamamen hakim olmanıza izin vereceksiniz. Tabii ki, ailenizle harika anlar yaşayacaksınız, ancak sevdiklerinizle ilgili tarafsızlık eksikliğiniz hayal kırıklığına neden olabilir.

SOSYAL HAYAT


Şans ve beklenmedik şeyler sizin lehinize çalışacaktır. Sizin için doğru zamanda faydalı olacak insanlarla tanışacaksınız. Her şey size kolay gelecektir. Beklenmedik bükülmeler ve dönüşler, istediğiniz değişiklikleri yaparak rotanızı işaretler.






Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

28 Mayıs 2020  Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Yıldızlar güzel bir çift anlaşmaya değer olmalıdır. Bu sadece kısmen doğru olacaktır, çünkü aynı zamanda Satürn sizi biraz çekişmeye maruz bırakabilir. Onu kıskanç ya da suratsız kılarak diğerinin sevgisini test etmek istiyorsanız, kesinlikle takdir etmeyecektir! Bekarsanız, adımları atlamayın. Evliliği hayal etmeden önce, iyi vakit geçirmek için iyi birini bulun.

PARA

Kötü hazırlanmış veya çok riskli finansal işlemlere kapılmayın: kendinizi korkunç bir durumda bulabilirsiniz.

SAĞLIK

Şu anda tam bir program olduğunu varsaymak, biraz bunaltıcı hissettiğinizde bile, enerji rezervlerinizden yararlanıyor. Devam etmek için diyetinize dikkat edin, iyi bir gece uykusu alın ve mümkünse dışarı çıkın.

ŞANSLI NUMARA

109



GÜNÜN FIRSATI

Var olmayan komplikasyonları aramaya gerek yok. Spoiler ve yenilgilere dikkat edin.

İŞ

Güneş iklimi sizi profesyonel bir seviyeye getirebilir. Bir karar gününün ortasında olacaksınız. Sizi her zaman iyi yönlendirmiş olanlardan tavsiye alın.

AİLE

Uranüs'ün aile sektörü üzerindeki etkisi hem faydalı hem de rahatsız edici olacaktır. Faydalı, çünkü ilişkilerinize yeni bir şekil verecek. Yıkıcı, çünkü herkes değişimi desteklemeyecek ve bazıları yeni yollarınızı takdir etmediklerini hissettirecek

SOSYAL HAYAT


Bugün her türlü memnuniyeti olan kadınlar için çok elverişli görünmektedir. Ancak, karşı cinsin olumsuz etkilerinden mahrumiyetinizi korumalısınız.








Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

28 Mayıs 2020 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Eşiniz veya partnerinizle diyaloğu yeniden kurabilir ve suç ortaklığı bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Bu iyimserliği bir kez daha tezahür ettireceğiniz doğrudur, bu herhangi bir durumun olumlu yönünü görecektir, bu da sizi sevdiklerinizin gözünde çok sevindirecektir. Bekarsanız, heyecan verici deneyimler yaşayacak, umut verici maceralar yaşayacaksınız. Genellikle sizi durduran engellemeleri unutacaksınız. Kalbinizin konuşmasına izin vereceksiniz ...

PARA

Bir dernek aracılığıyla daha fazla finansal rahatlık ya da daha basit olarak eşinizin finansal durumunu iyileştirerek olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

SAĞLIK

Gezegensel etkiler, rahatlamanıza,  dikkatinizi dağıtmanıza, yaşamın zevklerinin tadını çıkarmanıza izin verecektir. Canlılık, ton; ama enerjinizi gereksiz yere boşa harcamayın.

ŞANSLI NUMARA

516

GÜNÜN FIRSATI

Başkalarıyla olan ilişkilerinizde, ana ilkelerinizi unutun ve esneklik gösterin.

İŞ

Uranüs kariyerinizi çok destekleyecek. Anlamlı ilişkiler geliştirmek ve etkili insanların desteğini almak için harika bir gün olacak. Ancak utangaç olmamak önemlidir. 

AİLE

Sevdiklerinizin desteği çok faydalıdır ve bugün bile tavsiye almaktan çekinmeyin. Seni sevenlere güvenmek zorunda kalacaksın. Yavaş ama emin adımlarla, acı verici bir durumdan çıkacaksınız.



SOSYAL HAYAT


Şimdi meşru menfaatlerinizi korumak için savaşma zamanı. Dostane yerleşimleri tercih edin.





Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

28 Mayıs 2020 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Evli bir çift olarak, unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Olağanüstü bir baştan çıkarma gücünüz olacak. Eşinizin mümkün olduğunca çabuk doldurması için kendi yolundan çıkma arzusunu ifade etmeniz yeterlidir. Bekarlar, aşk açısından çok korunan bir gün. Güneş, çekiciliğinizi on kat artıracak ve libido ve baştan çıkarma arzunuzu Mars'a getirecektir. Bu etkiler kalbinizin atmasını sağlayacak bir karşılaşmaya izin verecektir. Birçoğunuz bu günü tam aşk günü ile bitireceksiniz.

PARA

Jüpiter'in bu yönü meseleleri finansal olarak karmaşıklaştıracaktır. Gerçekten de araçlarınızın ötesinde satın alma işlemlerine girme riskiyle karşı karşıyasınız.

SAĞLIK

Satürn, fiziksel direnciniz açısından çok olumlu olduğunu kanıtlayacak. Son zamanlarda küçük bir tondan yoksun olan veya sağlık uyarılarını bilen hepiniz canlılıklarını geri kazanacaksınız. Uzun süreli bir durumunuz varsa, yeni bir tedavi veya farklı bir yaşam tarzı durumunuzu önemli ölçüde iyileştirebilir.



ŞANSLI NUMARA

711

GÜNÜN FIRSATI

Etrafınızda olup bitenlere net bir şekilde bakın.

İŞ

Anın güçlü astral etkilerinin şüphesiz çalışmanızda sonuçları olacaktır. Bununla birlikte, günün çok olumlu olayları kariyerinizi doğrudan etkilemeyebilir. Tüm iş yeri çalışanları çalışanları faaliyetlerinden büyük memnuniyet duyacaklardır.

AİLE

Biraz endişeli olacaksınız, özellikle sevdiğiniz varlıkların, özellikle de çocuklarınızın sizi hala çok sevdiğini çok iyi bilmiyorsunuz. Ama yakında bu şüpheler artık sıradan olmayacak, çünkü sevdikleriniz size olan sevgilerini açıkça gösterecek.

SOSYAL HAYAT


Venüs sizi başkalarıyla daha ince temaslar kurmaya teşvik edecektir. Artık sizi hoşnutsuz veya çelişen herkesten sistematik olarak kaçınmayacaksınız; onlarla nazik konuşmalar bile yapacaksınız. Sağlam dostluklar taklit edilebilir.




Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

28 Mayıs 2020 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Merkür, eşinizle daha büyük bir bağ kurmanızı sağlar. Sevinçlerinizi ve kederinizi paylaşmasına, büyük projelerinizle ilişkilendirmesine özen göstereceksiniz. Endişelenmeyin, tüm bu çabalar meyve verecek ve birbirinizle güzel refah anlarının tadını çıkarmanıza izin verecektir. Bekarlar, bu kez tanışacağınız kişi hayatınızda iyi vakit geçirmeniz ve eğlenmeniz için kalıcı olmalıdır.

PARA

Endişelerinizi yatıştırmak için çok para harcamak can sıkıcı bir alışkanlığa girdiniz. Araçlarınızın ötesinde yaşamaya devam etmeyin, aksi takdirde kolunuzda ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

SAĞLIK

Su ile ilgili her şey size her zamankinden daha fazla fayda sağlayacaktır. Herhangi bir tıbbi durumunuz varsa, önce sizin için harikalar yaratabilecek talasoterapiyi düşünün.

ŞANSLI NUMARA

947

GÜNÜN FIRSATI



Bakış açınızın mutlaka geçerli olması gerektiğini düşünmeyin.

İŞ

Mesleki yaşamınızdaki bazı gerginlikler, özellikle birlikte veya küçük bir ekipte çalışıyorsanız. Ciddi görüş farklılıkları önemli kararlar vermenizi engelleyecektir.

AİLE

Perspektifte iyi zamanlar.

SOSYAL HAYAT


Sınavlara hazırlanmak, ek bir yeterliliğe başlamak, meyvelerini çok yakın bir zamanda elde edilebilecek yeni teknikler öğrenmek için iyi bir gün olacak.







Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

28 Mayıs 2020 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Kalbinde, gösterilecek hiçbir şey olmayacak. Hatta birisiyle tanışmaya veya ilgisini uyandırmaya çalışırken duygusal bir hayal kırıklığı riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Günün trendleri, genellikle parlak kişiliğinize pek elverişli görünmüyor. Acınızı sabırla alın! Zaman zaman çöl geçişi yaşamak normaldir.Çift olarak eşinizi bir karar için net olarak evet ya da hayır diyerek üzmeyin bunun işe yaramaz ve ciddi sonuçları olabilir.

PARA

Venüs size rahat bir finansal durum vaat ediyor. Ama aynı şeylere dikkat edin: bu gezegen sizi çok iyimser yapar ve harcamayı kolaylaştırır. Dükkanlara hücum ederseniz, burada güzel bir elbise, bazı mücevher veya bakım kremleri almak için ... bütçe dengenizi ciddi şekilde tehlikeye atacaksınız.

SAĞLIK

İyi fiziksel denge. Belirli gezegenlerin olumsuz etkisi sizi endişelendiren sorunlara neden olursa, karanlık fikirlerinizi çok fazla yeniden şekillendirmemeye dikkat edin: işler o kadar da kötü değildir ve endişeli olma eğiliminiz hiçbir şey için kullanılmayacaktır.



ŞANSLI NUMARA

280

GÜNÜN FIRSATI

Dikkatli olun ve imzanızın üzerine yapıştırılacağınız belgeleri virgül noktasına kadar analiz edin.

İŞ

Profesyonel düzeyde, konumunuzu pekiştirmek için bir dizi elverişli koşuldan yararlanma olanağına sahip olun. Uzun zamandır değer verdiğiniz bazı kişisel projeleri geri alın, çünkü Ay'ın iyi etkilediği gün nihayet aydınlanmalarına katkıda bulunacaktır. Ancak aşırı iyimserlik yok.

AİLE

Aile sektöründe zıt etkiler, ancak en iyisini elde edebilirsiniz. Satürn ve Mars gerçekten aile sektörünüzü etkileyecek. Satürn ciddi bir iklim yaratır ve sorumluluklarınızı vurgular. Aksine Mars canlandırıcı bir rol oynar ve arkadaşlık hissini kışkırtır. Bu iki eğilimi uyumlu bir şekilde birleştirirseniz, sevdiklerinizle olan ilişkileriniz özellikle başarılı olacaktır.

SOSYAL HAYAT

Genellikle aile üyeleriyle olan ilişkilerinizden memnun olma ve arkadaşlığı geride bırakma eğilimindesiniz. Bu konu hatanız olabilir, çünkü arkadaşlarınız en iyi destekçileriniz olacak. Sadık, kararlı, size yararlı bir şekilde tavsiyede bulunabilecek ve sizi destekleyebileceklerdir.










Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

28 Mayıs 2020 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Çift tarafta bir tehlike sizi bekliyor! Günlük rutinin ve alışkanlıkların evlilik sevgisinin en büyük düşmanı olduğunu unutarak, küçük ve sessiz bir evlilik konforunda uykuya dalmaya eğilimlisiniz. Ve eşinizle nispeten kısa bir süre evli olsanız bile, yaşlı çiftin her şeyine sahip olacaksınız! Bekarlar, geleceği planlamaktan çok uzak, her gün yaşama arzusunu deneyimleyecek, erişebileceğiniz zevklerin tadını çıkaracaksınız. Böylece lezzetli anların tadını çıkaracaksınız.

PARA

Bir gayrimenkul işlemi yapmak zorundaysanız iyi günlerdesiniz. Bunu çok seveceksiniz.

SAĞLIK

Sağlığınız asla şimdiki kadar iyi olmayacak. İyi, hatta çok iyi. Ama gücünüzü ve enerjinizi kötüye kullanmasına izin vermeyin. Her şeyden önce, onları dağıtmamaya dikkat edilmelidir. Sağlıklı, iyi düzenlenmiş, stressiz bir yaşam sürmeye devam edin.



ŞANSLI NUMARA

193

GÜNÜN FIRSATI

Günün zorlukları ile savaşmaktan vazgeçmeyin.

İŞ

Muhtemelen eserlere bir anahtar koymaya çalışıyoruz. Vaktinizi boşa harcamayın. Aksine, pozisyonlarınızı daha da pekiştirmeye çalışın. Her şeye rağmen başarılı olacaksınız.

AİLE

Çocuklarınızla aynı dalga boyunda olacaksınız. Adanmışlığınız onlar tarafından takdir edilecektir. Size memnuniyet için birçok neden verecektir.

SOSYAL HAYAT

Mars'ın eylemi bugün sizi agresif yapacak. Herhangi bir çelişki ve yetki taşımayacaksınız. Yanlışlıkla devam etseniz bile, sadece kafanızda hareket etmek isteyeceksiniz. 





28 Mayıs 2020 Koç Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Yengeç Koç Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Aslan Koç Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Başak Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Yay Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Kova Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.
28 Mayıs 2020 Balık Burcu Günlük Burç Yorumları gösterilmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar