Apple Yeni Kulaklığı AirPods Studio Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı >>>


Apple Yeni Kulaklığı AirPods Studio Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı >>>


AirPods Studio özellikleri nelerdir ?
Evet, şirketin yeni ve yaklaşmakta olan kulak üstü teknolojisi Apple'ın AirPods Studio'su hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. 

9to5Mac tarafından bildirilen bu sızıntıdan en büyük bilgi parçalarından biri Apple'ın AirPods Studio'daki sensörlerin nasıl çalışacağı hakkında.

Kulak üstü kulaklıklar, normal AirPod'lara benzer bir özelliğe sahip olacaktır (kulaklarınızdan çıkarırsanız, müzik duraklar), ancak yeni bir şey içereceklerdir: boyun algılama.

Etkili bir şekilde bu özellik, Apple'ın AirPods Studio'yu başınızdan çektiğinizde duraklayacağı halde, boynunuzdayken kapatmak yerine daha fazla melodi çıkarmaya hazır olacakları anlamına gelir.

Apple'ın AirPods Studio'daki sensörlerin bir başka ilginç unsuru ses kanallarıyla ilgilidir. Sözde, kulak üstü kulaklıklar, onları hangi şekilde taktığınızı tespit edecek ve sesin doğru tarafını kulaklarınıza yönlendirecektir.

Kulaklıklar genellikle o kanaldan ses pompalayan sol ve sağ tarafa sahiptir. Fikir, Apple'ın AirPods Studio'yu bu herhangi bir sorun olmadan her iki şekilde de kullanabilmenizdir. 



Bunun da ötesinde, Apple'ın AirPods Studio'su, şeffaflık modu ve aktif gürültü önleme gibi AirPods Pro ile alışkın olduğunuz bazı özelliklere sahip olacak. Ancak Apple'ın yeni kulaklıklarının sahip olacağı bildirilen bir özellik, şirketin diğer kulaklıklarının eksik olduğu EQ işlevidir.

Bu, kulaklıklarınızın sunduğu alçak, orta ve yüksek ayarları değiştirerek size daha özelleştirilmiş bir ses sağlayabileceğiniz anlamına gelir.

Referans olarak, bunlar Apple'ın AirPods Studio'su değil AirPods Pro'dur.
Önümüzdeki birkaç ay içinde Apple'ın yeni kulak üstü kulaklıklarıyla ilgili daha fazla ayrıntı vereceği düşünülüyor, ancak bir şey kesin: ucuz olmayacaklar.

Kulak içi AirPods Pro şu anda 250 dolara satılıyorsa, AirPods Studio'nun 350 doların altında fiyatı olması olası değil gibi. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar