Boyun Sakalı Nedir ? Boyun Sakalı Neden Farklı Görünür ?


Boyun Sakalı Nedir ? Boyun Sakalı Neden Farklı Görünür ? Boğaz sakalı nedir  ?
Boyun Sakalı Nedir ? Boyun Sakalı Neden Farklı Görünür ?



Boyun sakalı nedir Boğaz sakalı nedir  ? Genellikle boyun sakalı olarak bilinen şey en az gurur verici olanlardan biri olarak kabul edilir. Esasen, bir boyun sakalı, bir adamın yüzünün çenesi, yan yanıkları ve bıyığı etrafında minimum miktarda ince veya sivilceli yüz kılı olduğundadır . Eşzamanlı olarak, adamın boynunun etrafında daha kalın, daha homojen bir yüz tüyü bulunur. Bu genellikle tamamen olgunluğa ulaşmamış ve sakalları tam olarak gelişmemiş genç yetişkinlerde görülür.


Bir boyun sakalını tam olarak anlamak için, önce düzenli bir sakal ile arasındaki farkları fark etmek gerekir. Yetişkin bir erkekte, düzenli veya dolu bir sakal tipik olarak tüm yüzü kaplayan tek tip kıllardan oluşur. Bu, yüzün üst boynunu, çenesini ve yanlarını kapsayacaktır. Ayrıca sakalın geri kalanıyla karışan tam bir bıyık içerir.

Boyun Sakalı Neden Farklı Görünür ? Boyun sakalı farklıdır, çünkü sakalın çeneden yukarı doğru olan kısmı kalınlık ve homojenlikten yoksundur. Genellikle kıl son derece ince veya var olmayacaktır, bu da sonuçta çoğu insanın estetik olarak hoşnutsuz bulduğu dengesiz bir görünüm yaratır. Bununla ilgili sorun, garip bir görünüm oluşturma eğiliminde olan genel bir simetri eksikliğinin olmasıdır.


Genellikle, boyun sakalına sahip olmak hoş görünmez çünkü bu, erkeğin azaltılmış  erkeklik belirtisi olduğu düşünülen tam bir sakal yetiştirme yeteneğinde olmadığı anlamına gelir. Genel olarak, boyun sakalları olan genç erkekler çoğunlukla sakalları tam potansiyeline ulaşmamıştır. Bununla birlikte, bazen, bu durum tam sakalları yetiştiremeyen yaşlı erkeklerde görülür.

Bir erkeğin birkaç nedenden dolayı boyun sakalı olabilir. Birincisi, iyi göründüğünü düşünmesi ve onu daha erkeksi hissetmesi. Bazen genç bir adam yüz saçlarının herhangi bir görünümünü geliştirdiğinde, seyrek olsa bile büyümesine izin verecek kadar hevesli olacaktır. Bazı erkekler daha da gelişene kadar beklemek yerine az miktarda sakal tutmayı tercih ederler.

Diğer neden, adamın tıraş olmaya devam etmemesi. Çoğu zaman, boyun sakalları stile daha az duyarlı olan ve görünümlerini daha az önemseyenlerle ilişkilidir. Tıraş hareketini bir sıkıntı olarak görebilir ve sonuç olarak boyun sakalının büyümesine izin vermeyi seçebilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar