El Falı Nedir ? | El Falı Nasıl Bakılır ? | Yeni Başlayanlar İçin El Falı Rehberi >>>

el-cizgisi-nasil-yorumlanir
El Falı Nasıl Bakılır ? | Yeni  Başlayanlar İçin  El Falı Rehberi >>>


El Falı Nedir ? | El Falı Nasıl Bakılır ?

Fala meraklı,fal bakmayı seven insanların da bildiği gibi dünyada el falı denilen bir gerçek var,el çizgileri sayesinde falına bakılan kişinin hayatı ve geleceği için öngörülerde bulunulabiliyor.Avuç içindeki çizgilerin anlamları yorumlanarak el falı bakılmaktadır. Bu yayınımızda el falı nasıl bakılır ? el çizgisi anlamları nelerdir ? avuç içi çizgileri ne anlama gelir ?yeni başlayanlar için el falı nasıl bakılır ? el falı bakma püf noktaları nelerdir ? el falı nasıl okunur? bu sorulara yanıt bulabileceksiniz. El falı bakmayı öğrenmek için okumaya devam ediniz !!!

El falı tam olarak bilinmese de Eski Hindistana dayandığı düşünülmektedir.Tarih boyunca sonraları Çin,Tibet,İran,Mısır ve Yunanistana yayıldığı düşünülmektedir. Aslında Aristoteles 2.500 yıl önce De Historia Animalium (Hayvanlar Tarihi) adlı eserinde avuç içi okumasını detaylandırmıştır.Aristo el çizgilerinin sebepsiz yere insan eline yazılmadığı kanısını taşıyordu.

Zamanla birlikte el falını geliştirmek,teşvik etmek ve ilerletmek için ABD'de kronolojik toplumlar kurulmuştur. 1900'lerin ortalarında, el falı Amerikan pop kültürüne tamamen entegre edildi.


El falı nedir ?El falı ne ortaya çıkarır ve  El falı nasıl bakılır? 

Gerçi tüm kehanetleri anlamak,pratik gerektirir, el falı temelleri öğrenmek için oldukça kolaydır. Öncelikle, benzersiz yaklaşımınızı geliştirmenize yardımcı olacak el falı ipuçları ve el falı püf noktalarının yanı sıra avuç içi okumasının temel teori ve tekniklerini inceleyelim. Eğer onu nasıl yorumlayacağınızı biliyorsanız, gelecek kelimenin tam anlamıyla avucunuzun içinde olduğunu unutmayın.

El Falı Fonksiyonu

Basitçe söylemek gerekirse, el falı, kişilik özelliklerini yorumlamak ve gelecekteki olayları tahmin etmek için ellerin fiziksel özelliklerini analiz etme sanatıdır. Chiromancy analizleri zaman onuruna sahiptir: Eski atalarımızın gece gökyüzüne bakması ve gezegenlerin hareketleri ve buradaki Dünya olayları arasında güçlü yazışmalar yaratması gibi , palmiye okuyucular elin niteliklerinin daha büyük temalara nasıl bağlandığını gözlemlerler. Gizli gelenekler " Yukarıdaki gibi, aşağıda " gibi ezoterik aksiyomu temel alır ve avuç içi içinde, palmiye buna göre evrenin bir mikro kozmosu olarak görülür.



Sizi farklı kırışıklıklar ve şekiller hakkında kendi yorumlarınızı geliştirmeye teşvik etsek de, tarihi sözleşmelere aşina olmak, herhangi bir soruya (okumadan cevap arayan kişi) uygulanabilir zengin bir kelime dağarcığı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Avuç İçi Okumaya Başlarken

Analizinize başlarken daha büyük gözlemlerle başlamak, daha incelikli ayrıntılara doğru ilerlemek en iyisidir. Görüşler değişmekle birlikte, birçok modern okuyucu hem sol hem de sağ elleri analiz etmenin önemli olduğuna inanmaktadır: Baskın olmayan el doğal kişiliği ve karakteri ortaya çıkarırken, baskın el bu özelliklerin pratikte nasıl gerçekleştirildiğini gösterir. Her ikisi ise, bir kişinin potansiyellerini bu yaşamda nasıl kullandığını ortaya koyarlar.

Başlamak için, kendinize verilen örnek el ile birkaç sessiz gözlem yapmak için zaman ayırın. Doku nedir? Avuç pürüzlüyken ön kısım düzgün mü? Parmaklar manikürlü veya kirli mi? Unutmayın, kozmik savaşçılar, kehanet uygulamalarında hiçbir şey göz ardı edilmemelidir. Her şeyin bir anlamı vardır ve uygulamanızı sezgiyle aşıladığınızda, en küçük ayrıntıların anlamını sorunsuz bir şekilde elde edersiniz.

Ardından, dört elemente karşılık gelen el şekillerini öğrenin : ateş, toprak, hava ve su. El şekillerine ve ilişkili öğelerine hakim olduktan sonra , elin bağlarını ve ovalarını , yaşamın büyük alanlarına karşılık gelen bölgeleri ve geleceğe dair bir hikaye anlatan çizgileri ve kırışıklıkları öğrenebilirsiniz. Bunların her birine bir göz atalım.


El Falı Nedir,Nasıl Bakılır ? | Yeni  Başlayanlar İçin El Falı Rehberi >>>


El Türleri: Dört Element

El falı içinde dört temel el şekli vardır, her biri farklı bir eleman ve onunla ilişkili özelliklerle bağlantılıdır. Dört element astrolojiye de gömülmüş olsa da , el tipiniz astrolojik profilinizle uyuşmayabilir. Örneğin, birisi ateşli bir Koç olsa da, elinin şekli bir su işaretinin şekli olabilir ve kişiliğinin karmaşıklıklarına dair nüanslı içgörü ortaya çıkarabilir.

Dünya El Tipi

Dünya elleri kare avuç içi ve kısa parmaklarla tanımlanır. Bu eller genellikle sağlam, ve etlidir. Dünya elleri olan bireylerin pratik, mantıksal oldukları bilinmektedir. Güvenli ve güvenilir olmakla birlikte, sonuçta uzun vadeli planlama ve başarıyı engelleyebilecek acil gerçeklikleriyle çok fazla zaman tüketilebilirler.

Ateş El Tipi

Bir avuç içini uzun avuç içi ve kısa parmaklarıyla gözlemleyebilirsiniz. Bu eller genellikle belirgin kırışıklıklar ve tanımlanmış höyüklere sahiptir.. Ateşli elleri olan bireylerin tutkulu, kendinden emin ve çalışkan oldukları bilinmektedir. Arzuları tarafından yönlendirilirler ve kötü bir günde dokunma ve empatiden yoksun olabilirler.

Hava El Tipi

Hava ellerinde kare avuç içi ve uzun parmaklar bulunur ve çıkıntılı eklemler ve iğneli parmaklarla genellikle kemiklidir. Bu el tipi, doğuştan gelen analitik yetenekleri ve iletişim becerileri olan entelektüel meraklı bireyleri ifade eder. Hava elleri olanlar kolayca dağılırlar ve uyarılmazlarsa endişeli veya sinirli olabilirler .

Su  El Tipi

Su elleri uzun avuç içi ve uzun parmaklarıyla ayırt edilir. Bu eller genellikle dokunuşta yumuşaktır ve genel olarak dar bir görünüme sahip biraz rutubetlidirler. Onlara sahip olanlar duyguları, sezgileri ve psişik yetenekleri ile uyumludur. Şefkat ve hayal gücü ile körüklenen bu bireyler genellikle yaratıcıdır. Ayrıca son derece hassastırlar ve duyguları kolayca incinir
ve istenmeyen kişilerarası strese neden olur .

El Falı Nedir,Nasıl Bakılır ? | Yeni  Başlayanlar İçin El Falı Rehberi >>>



Bağlar ve Ovalar

El tipini belirledikten sonra avucun doğal topografisini gözlemlemeye başlayın. Etli alanları denilen bağlar ve ovalar farklı yaşam temalarıyla ilişkili. Klasik bağlar astrolojideki yedi klasik gezegene karşılık gelir : Apollo (güneş), Luna (ay), Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn. Yuvarlatılmış, hafif yükseltilmiş bağlantılar, dengeli ve iyi orantılı nitelikleri ortaya çıkarırken batık bağlantılar, bir kişinin "kör noktaları" veya az gelişmiş nitelikleri ortaya çıkarır. Son olarak, son derece belirgin bağlantılar abartılı veya aşırı vurgulanabilen baskın özellikleri ortaya çıkarır.

Jüpiter Dağı

İşaret parmağının tabanında (ve İç Mars Dağı'nın üstünde) bulunan Jüpiter Dağı, güven, hırs ve liderliği sembolize eder. İlahi yeteneklerle birlikte manevi alemle bir bağlantıyı açığa çıkarır.

Satürn Dağı

Satürn Dağı, orta parmağın tabanında bulunur. Bu alan bilgelik, sorumluluk ve dürüstlüğe karşılık gelir. Bireyin bütünlüğünü ve yaşamın iniş ve çıkışlarını derinlemesine anlamalarını ortaya koyar.

Apollo Dağı

Yüzük parmağının altında bulunan Apollo Dağı, adını klasik antik güneş tanrısından alır. El falı içinde, elin bu bölgesi bireyin iyimserliği, canlılığı ve özüne karşılık gelir. Tıpkı zodyak güneş işaretleri bireylerin doğuştan ruhları açığa, Apollo vitrin
Mount sanatsal eğilimleri , mutluluk ve başarı.

Merkür Dağı

Pembemsi parmağın altında yer alan Merkür Dağı iletişim ve zeka ile bağlantılıdır. Bu bölge, bireyin stratejik zihnini ve becerikliliğini ortaya çıkararak zekâ, uyumluluk ve sosyal becerilerle bağlantılıdır.

Luna Dağı

Ayı kişileştiren antik Roma tanrıçasının adını alan Luna Dağı, hayal gücünü, sezgiyi ve psişik güçleri sembolize eder. Pembemsi taraftaki avucun dibine doğru yerleştirilen bu alan, bireyin empatisini, merhametini ve hayal gücünü ortaya çıkarır. İken ay karanlığı aydınlatan , Luna Dağı magick içinde bulunan içgörü ile bağlantılıdır.

Venüs Dağı

Başparmağın dibinde bulunan Venüs Dağı, sevgi, duygusallık ve cazibe ile bağlantılıdır . Bu bölge, doğal manyetizmanın yanı sıra bireyin romantizmle duygusal bağlantısını gösterir. Cinsellik, tutku ve hoşgörü, bu bölgenin himayesinde.

İç Mars, Dış Mars ve Mars Ovası

El falında, Mars çok yer kaplar. Roma savaş tanrısı olarak adlandırılan bu üç ayırt edici bölüm, sırasıyla saldırganlık, esneklik ve mizaç temsil eder. Aşağı Mars olarak da adlandırılan İç Mars , başparmağın üzerinde bulunur ve fiziksel gücü ve cesur mukavemeti sembolize eder. Dış Mars veya Yukarı Mars, azim ve duygusal cesareti temsil eder. Mars Ovası palmiye alt merkezini kaplar ve bu iki yukarıda belirtilen nitelikler dengeli nasıl gösterir. Mars Ovası genellikle düz olduğundan, önemi bu çizgiyi hangi çizgilerin işgal ettiği ile belirlenir.



El Falı Nedir,Nasıl Bakılır ? | Yeni  Başlayanlar İçin El Falı Rehberi >>>

Çizgiler

El falı düşününce, loş ışıklı bir odada elinizin kıvrımlarını izleyen eksantrik bir mistik görüntüsü muhtemelen akla geliyor. Bu "duman ve aynalar" klişesi biraz tarihli olsa da, tamamen temel dışı değil. Avuç içi çizgileri olarak adlandırılan kıvrımlargerçekten anlatılar oluşturmak ve gelecekteki olayları tahmin etmek için kullanılır.

Farklı çizgilerin anlamları uzunluk, derinlik ve eğrilik analiz edilerek belirlenir. İki avuç içi benzersiz değildir, bu yüzden bağlamın her şey olduğunu unutmayın: Her çizginin nerede başladığı ve bittiği, onu bağlayan ve kırışıklıkların kesiştiği yere dikkat edin. Sezginiz analizinizi hızlandıracak, bu yüzden yaratıcı olun. Şüphe duyduğunuzda, kendi sorularınızı sormaktan çekinmeyin. Sonuçta, bir zihin okuyucu değil, bir avuç okuyucusunuz.El falı okuyarak gözlemlerinizi gerçek yaşamdaki durumlara uygulayarak daha zengin bir fikir sunabilirsiniz.

Head Line (Kafa Çizgisi)

Zihin, kaderimizi şekillendirmede önemli bir rol oynar ve kafa çizgisi entelektüel meraklarımız ve arayışlarımıza ışık tutar. Avucunun merkezinde bulunan bu yaşamda öğrenmemiz gereken dersleri de ortaya koyuyor. Bireyin zihinsel arayışlarının karmaşıklığı çizginin derinliğine karşılık gelirken, çizginin uzunluğu keşfettikleri konuların genişliğini ortaya çıkarır. Dalgalı bir çizgi ilerici düşünceyi gösterirken, düz bir çizgi daha geleneksel bir yaklaşımı ortaya koyar. Çizgideki aralıklı alanlar zihinsel çekişmeyi veya daha iyimser olarak anıtsal atılımları veya epifanileri gösterebilir.

Heart Line (Kalp çizgisi)

Baş çizgisinin üzerinde yer alan avuç içindeki en yüksek yatay çizgi kalp çizgisidir. Aşk çizgisi olarak da bilinen bu kırışıklık , romantizm, dostluk, cinsellik ve bağlılık dahil olmak üzere kalbin tüm konularını yönetir . Tanımladıktan sonra, işaret parmağının veya orta parmağın altında mı başlayacağını not edin: Kalp çizgisi işaret parmağının altında başlarsa, ilişkilerdeki içeriği gösterir; orta parmağın altında başlarsa, huzursuzluk potansiyelini ortaya çıkarır.


Çizginin derinliği, bireyin yaşamındaki kişilerarası ilişkilerin önemini belirtirken, uzunluk, birlikte harcanan zamana karşılık gelir (daha uzun çizgiler, daha uzun ortaklıkları temsil eder). Kalp çizgisindeki kırılma veya çatallar, birden fazla sevgili, dönüştürücü bağlar veya hatta sadakatsizlik önerebilir . (Unutmayın, kozmik savaşçılar, kırık bir kalp çizgisi kötü davranış için bir bahane değildir).

Life Line (Yaşam Çizgisi)

Birinin avucunu okurken etik uygulamaları sürdürmek çok önemlidir: Özel uzmanlığa ve eğitmeninizin rızasına sahip eğitimli bir uygulayıcı değilseniz, ölüm oranını tahmin etmek asla uygun değildir. Sadece korku ve kaygı uyandırmakla kalmaz, aynı zamanda yaşam çizgisi ilerledikçe yanlıştır. Bu kırışıklık, ölümünüzü değil, yolculuğunuzu ölçmek için kullanılır. Baş çizgisinin altında yer alır, deneyimlerinizi, canlılığınızı ve lezzetinizi ortaya çıkarır. Çizginin derinliği, deneyiminizin zenginliğini gösterirken, uzunluk başkalarının bireysel yolunuz üzerindeki etkisini ortaya çıkarır. Doğru, kozmik savaşçılar: Kısa bir yaşam çizgisi bağımsızlığı ve özerkliği ifade eder.

Fate Line (Kader Çizgisi)

Kader çizgisi , avuç içi merkezinde, bireyin hayatının kontrolleri dışındaki dış koşullardan ne ölçüde etkileneceğini ortaya çıkaran dikey bir kırışıktır. Avuç içlerimiz doğal olarak yaşamlarımız boyunca gelişir, ancak kader çizgisi en sık dönüşür. İster kişisel ister profesyonel olsun, büyük bir değişim yaşarsanız, kader çizgisine hızlı bir göz atın. Değişti mi? Palmistler kaşıntılı ellerin yaklaşan değişikliklerin bir işareti olduğuna inanıyor, bu yüzden bu fizyolojik ipucuna da uyum sağlayın.


Sun Line(Güneş Çizgisi)

Güneş çizgisi veya Apollo'nun çizgisi, avuç içi pembemsi tarafına en uzak dikey kırışıktır ve genel imajı, mirası ve şöhreti ortaya çıkarır. Güneş çizgisi uzunluk, derinlik ve pozisyon bakımından büyük ölçüde değişir ve kader çizgisinin yanında, bir bireyin nasıl ve ne zaman başarıya ulaşacağını gösterir. Güneş çizgisi ve kader çizgisi kesişir veya paralel çalışırsa, bireyin öneminin kontrolleri dışındaki dış olayların bir yan ürünü olacağını işaret ederler. Güneş çizgisi ve kader çizgisi birbirine yakın değilse, bireyin mirasının dış etkilerden daha bağımsız olarak inşa edileceğini önerirler.

Hepsini Birlikte Bağlama

Unutmayın, kozmik savaşçılar, el falı sabit cevaplar veren kesilmiş ve kurutulmuş bir uygulama değildir. Kendinizi el şekilleri, bağlar, ovalar ve çizgiler anlamında odaklarken sezgilerinizin size yol göstermesine izin verin ve kendi yorum kalıplarınızı oluşturmaya başlayın. Hem eller hem de insanların bir ömür boyu değiştiğini ve her birimizin kendi kaderimizi yönlendirme fırsatına sahip olduğumuzu unutmayın: En iyi ihtimalle el falı, önündeki yolu aydınlatan bir içgörü geliştirme fırsatıdır.

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK RÜYA TABİRLERİ ARŞİVİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ >>>

Yorum Gönder

0 Yorumlar