Gotik Makyaj Nedir ? Sıradışı Gotik Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?



Gotik Göz Makyajı Nedir ? Gotik Makyaj Nasıl Yapılır ? Evde Gotik Makyaj Nasıl Yapılır ?
Gotik Makyaj Nedir ? Gotik Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?


Alışılmışın dışına çıkmayı seven farklı olmayı ve özgürlüğü seçen kadınların vazgeçilmezi Gotik Göz Makyajı Nedir ? Gotik Makyaj Nasıl Yapılır ? Evde Gotik Makyaj Nasıl Yapılır ? öğrenmek için okumaya devam ediniz !!!


Gotik göz makyajı nedir, kişinin belirli bir moda görünümüne uyan görünümünü iyileştirme stilidir. "Gotik" bir tarzda giyinmiş bir kişi genellikle solgun bir cilde ve yüzün bu kısmına dikkat çekmek için tasarlanmış kalın eyeliner'e sahip olacaktır . Bu görünümü benimseyen herkes siyah göz kalemi kullanmaz. Gözlerini vurgulamak için zengin mücevher tonları da kullanabilirler 



Gotik bir göz makyajı görünümü elde etmek için, tüm yüze hafif veya beyaz bir temel uygulayarak başlayın. Göz bölgesi de vakıf veya beyaz göz farı ile kaplanmalıdır . Gotik göz makyajı yapmaya gelince, odak yüzün bu bölümünü özetlemektedir, böylece gözlemci hemen fark eder.

Göz bölgesini açmak için kaşlar nispeten ince olmalıdır. İnce bir çizgide olana kadar toplanabilirler, hatta bazı durumlarda tamamen çıkarılabilirler. İkinci durumda, makyajın geri kalanı uygulanmadan önce çizmek için bir kaş kalemi kullanılabilir.

Gotik Göz Makyajı Nedir ? Gotik Makyaj Nasıl Yapılır ? Evde Gotik Makyaj Nasıl Yapılır ?
Gotik Makyaj Nedir ? Adımda Gotik Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?


Doğru göz astarını seçmek, gotik göz makyajını uygulamanın önemli bir parçasıdır. Siyah göz kalemi, gotik göz makyajının geleneksel bir özelliğidir, ancak bazı gotikler gri veya koyu kahverengi bir ton seçer. Bu, açık renkli gözleri olan insanlar arasında popüler bir seçimdir.


Sıvı göz kalemi göz bölgesine keskin bir görünüm verir. Düzgün nasıl uygulanacağını öğrenmek biraz pratik gerektirir

Eyeliner kalemleri, gotik göz makyajı için kullanılabilecek başka bir seçenektir. Kontrol edilmesi daha kolay olması için yeni keskinleştirilmelidir. Gotik göz makyajı yapmayı seçen bazı insanlar, dramatik bir görünüm oluşturmak için göz astarının çizgisini gözün dış köşesinin ötesine uzatır. Gözden uzayan bir tasarım çizerek yaratıcı olmak, gotik göz makyajını denemek isteyen insanlar için başka bir seçenektir.

Gotik göz makyajı uygulayan gelenekselciler gri veya siyah göz farı seçerler. Bu görünümün daha modern yorumları arasında mavi, kahverengi veya mor göz farı bulunur. Koyu mavi veya yeşil gibi diğer gölgeler de kullanılabilir. Bir gotik, karışıma beyaz göz farı ekleyerek ilgi çekici bir görünüme sahip olabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar