Klavyede ve Telefonda Türk Bayrağı Emojisi,İşareti ☪ Nasıl Yapılır ?

Klavyede Türk Bayrağı Simgesi,İşareti ☪ Nasıl Yapılır ?




Ülkemizin sembolü bayrağımız sosyal medya mecralarında da sıklıkla kullanılmakta peki Klavyede Türk 
bayrağı işareti nasıl yapılır ? Klavyede Türk bayrağı emojisi ☪ nasıl yapılır ? Telefonda Türk bayrağı emojisi nasıl yapılır ? Sosyal medyada bu Türk bayrağı emojisini istediğiniz yerde kullanabilirsiniz !!! 
Klavyede ve Telefonda Türk bayrağı emojisi nasıl çıkar ? İşte detaylar... 




Türk bayrağı emojisi ASCII kodlarının yer 
aldığı karakter eşlem tablosunda yer almaktadır. Karakter eşlem tablosuna ulaşmak için bilgisayarınızın sol altında yer alan arama butonuna " karakter eşlem " yazınız ve oradan ilgili tabloya ulaşınız. Bu tablo içerisinde Yazı Tipi MS Gothic seçilmelidir ardından gelen ekranda Türk bayrağı simgesi bulunmalı ve kopyalanmalıdır.Türk bayrağı ay yıldızlı sembolümüzün uluslararası kodu ise U+262A dır. 



İlgili tablodan Türk bayrağı emojisi seçildikten sonra kopyala yapılarak alınabilmekte ve de istediğiniz alanda kullanılabilmektedir. İsterseniz bu emojiyi:   seçerek kopyalayabilir ve istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

Telefonda Türk bayrağı emojisi nasıl yapılır ?

Telefonunuzun klavye emoji bölümünden TR yazarak Türk bayrağı emojisine ulaşabilirsiniz. Kullandığınız whatsapp,facebook,instagram,twitter gibi sosyal medya uygulamalarının içerisinde emoji bölümünden Türk bayrağı emojisini seçerek kullanablirsiniz.

Bu yayınımıza aşağıdaki arama sonuçlarından biriyle geldiyseniz Türk bayrağı emojisi kullanmayı rahatlıkta öğrenebilirsiniz.


Türk bayrağı klavyede nasıl yapılır,türk bayrağı emojisi nasıl yapılır,türk bayrağı emoji,türkiye bayrağı emoji türk bayrağı emoji kopyalama,emoji türk bayrağı,türk bayrağı emojisi kopyala,türk bayrağı emoji pc,türk bayrağı simgesi




Yorum Gönder

0 Yorumlar