Klavyede Kalp İşareti | Kalp Emojisi | ♥ Nasıl Yapılır ? | Kısa Yol >>>

Klavyede Kalp İşareti | Kalp Emojisi | ♥ Nasıl Yapılır ? | Kısa Yol >>>


Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sosyal hayatımızı da meşgul eden sosyal medya uygulamaları hayatımızın her alanında bizlerle... 

Sosyal medyada bir kişiye ya da sevgiliye karşı duygularımızı ifade etmenin yollarından biri de kuşkusuz ki onlara kalp emojisi () yollamak.Klavye ile kalp işareti (♥) yapmanın tek bir tuşu olmadığı için kimi zaman bu konu için araştırma içerisine giriliyor. Peki klavyede kalp emojisi nasıl yapılır ? Klavyede kalp emojisi kısa yolu nedir ? Kalp emojisi kısa yolunu öğrenmek için aşağıdaki yöntemi deneyenilirsiniz. İşte karşınızda klavyede kalp simgesi çıkarma :



Kalp işareti & Kalp emojisi tek tuşla çıkmadığı için bu işareti çıkarmak için 
bir kısayol işlemi gerçekleştirmek gerekiyor.

Eğer kısa yol kullanmak istemezseniz örneğin bu (♥) emojiyi sağ tık kopyala yapıp alabilir ve istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz. 

Klavyede Kalp İşareti & Kalp Emojisi Kısa Yolu Nedir ?

Bilgisayarınızdan ♥ işareti çıkarabilmeniz için kullanmanız gereken kısa yol tuşları Alt + 3 tuşlarıdır.  



Klavyede bu iki tuşa aynı anda bastığınızda  işaretinin çıktığını göreceksiniz

İsterseniz aşağıda yer alan emojilerden beğendiğinizi mause ile sağdan sola çekerek seçip ve ardından kopyalayabilirsiniz. 


   💕  💟  💘  💔 ღ 💗 💘💖 🖤




Bu bilgiyi edindikten sonra Tüm sosyal medya mecralarında- İnstagramda kalp nasıl yapılır,facebookta kalp nasıl yapılır,twitterda kalp nasıl yapılır-ve office programları Wordde kalp nasıl yapılır,Excelde kalp nasıl yapılır,Powerpointte kalp nasıl yapılır- ayrıca paint,not defreti,notepadde kalp emojisi nasıl yapılır sorularına cevap almış olacaksınız.

Bu yayınımıza aşağıdaki arama sonuçlarından biriyle geldiyseniz Kalp  emojisi kullanmayı rahatlıkta öğrenebilirsiniz.

Bu yayınımızda klavyede kalp emojisi nasıl yapılır,klavyede kalp işareti nasıl yapılır,klavyede kalp yapmak, nasıl yapılırSembollerle kalp Yapma,  Nasıl Yapılır telefonda, Telefon klavyesinde kalp yapma,klavyede kalp simgesi yapma,emojilerle kalp yapmak,semboller klavye,klavyede kalp işareti nasıl çıkar? şeklinde sorduğunuz soruları yanıtlamış olduk.

Yorum Gönder

0 Yorumlar