WhatsApp Çoklu 50 Kişilik Görüntülü Konuşma İmkanı Sunacak >>>

WhatsApp Çoklu 50 Kişilik Görüntülü Konuşma İmkanı Sunacak >>>





WhatsApp Çoklu 50 Kişilik Görüntülü Konuşma İmkanı Sunacak >>

Facebook, WhatsApp'ı 2014'te satın aldığından beri , mega-popüler sohbet uygulamasını diğer hizmetlerinden oldukça ayrı tutmayı başardı. Ancak arada bir, WhatsApp'ın aslında Facebook'a ait olduğunu hatırlatıyoruz. WABetaInfo tarafından tespit edilen yaklaşan bir özellik testi , büyük gruplarla görüntülü görüşme yapmak için sizi Messenger Odalarına yönlendirecektir.


WhatsApp kısa süre önce bir video görüşmesinde sekiz kişiye kadar destek eklese de, bu sayı yeni basan Messenger Odaları tarafından izin verilen 50 kişiye kıyasla azalıyor . WABetaInfo, Android uygulamasının beta sürümünde benzer bir özellik bulduktan sonra WhatsApp Web İstemcisinin en son sürümünde Messenger Rooms'a bir bağlantı buldu - Facebook'un şu anda bu entegrasyon üzerinde çalıştığına dair güçlü kanıtlar var.

Kısayol şu anda. Tıkladıktan sonra, kullanıcılar Messenger Odalarına yönlendirileceklerini bildiren bir uyarı alır, ancak Messenger çağrılarının WhatsApp çağrıları gibi uçtan uca şifrelenmediğini bildirir.

Özellik henüz geliştirilmediği için henüz çalışmıyor. Küçük bir dokunuş, ancak büyük WhatsApp grupları içinde görüntülü görüşme yapmak isteyenler için hoş bir seçenek olabilir. Messenger Rooms'u kullanmak için bir Facebook hesabına da ihtiyacınız yok, bu nedenle şifreleme eksikliğiniz iyi olduğu sürece oldukça sorunsuz bir süreç olmalı.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar