Dask Nedir,Nasıl Yapılır ? Dask Poliçe Sorgulama Nereden,Nasıl Yapılır ?

dask hasar sorguama
Dask Nedir ? Dask Poliçe Sorgulama Nereden,Nasıl Yapılır ?



Dask Nedir ? Dask Nasıl Yapılır? Dask Poliçe Sorgulama Nereden,Nasıl Yapılır ? Dask Poliçe Sorgulama ,Zorunlu Deprem Sigortası Nedir;DASK Hasar Sorgulama Nasıl,Nereden Yapılır>>>



DASK nedir ? DASK kelime anlamı olarak Doğal Afet Sigortaları Kurumu anlamına gelmektedir.2000 yılında hizmete başlayan DASK tüzel kimlikli bir kamu kuruluşudur.DASK ne işe yarar ? DASK; Zorunlu Deprem Sigortası işlemlerinden sorumludur. DASK sloganı nedir ?  Deprem geçecek,hayat devam edecek DASK'ın sloganıdır.
DASK nasıl yapılır ? Zorunlu Deprem Sigortası işlemlerini yürüten sigorta şirkerleri ve bunlara bağlı acenteler ve de bankalardan yapılabilmektedir.

Peki DASK poliçe sorgulama  nereden ve nasıl yapılır ? bilgilenmek için okumaya devam ediniz >>>




DASK poliçesi sıklıkla su ya da elektrik aboneliği işlemlerimiz sırasından bizlerden istenmektedir. DASK yaptırmak zorunlu kılınmıştır.

DASK ne işe yarar ? DASK konutlarımızı doğal afetlerden deprem,deprem kaynaklı yangın,infilak,tsunami ve yer kayması gibi afetlere karşı güvence altına alır. Devletimiz tarafından sunulan bu hizmete Zorunlu Deprem Sigortası denilmektedir.

DASK nasıl yapılır ? 
Zorunlu Deprem Sigortası işlemlerini yürüten sigorta şirkerleri ve bunlara bağlı acenteler ve de bankalardan yapılabilmektedir.DASK poliçesi yıllık olarak yenilenmektedir.

Dask Poliçe Sorgulama Nereden ve Nasıl Yapılır ? DASK poliçe sorgulama için
aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://dask.gov.tr/e-services/portal/searchPolicy

DASK Hasar Sorgulama Nasıl,Nereden Yapılır ? DASK hasar sorgulama için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz :

https://dask.gov.tr/e-services/portal/queryClaim

Yorum Gönder

0 Yorumlar