Apple, 13 Ekim'de Yeni iPhone 12'yi Tanıtacak >>>

Apple, 13 Ekim'de Yeni iPhone 12'yi Tanıtacak
                                         

Apple, 13 Ekim'de yeni iPhone 12'yi tanıtacak...

Apple nihayet 13 Ekim'de gerçekleşecek olan iPhone tanıtım etkinliği için davetleri gönderdi. . Apple, davetiyedeki "Hi, Speed" satırıyla etkinlikle dalga geçti.

Evet, söylentilerin doğru olduğu ortaya çıktı . Ayrıca , Ağustos ayında sızdırılan ve Apple Watch ve yeni iPad'in Ekim ayında iPhone tanıtımından önce Eylül ayında ortaya çıkacağını öne süren bilgilerle de eşleşiyor .

Şu ana kadar iPhone 12 hakkında pek bir şey bilmiyoruz, ancak söylenti, etkinlikte dört yeni telefon görebileceğimiz yönünde. Bunlar geçici olarak iPhone 12 (5,4 inç), iPhone 12 Max (6,1 inç), iPhone 12 Pro (6,1 inç) ve iPhone 12 Pro Max (6,7 inç) olarak adlandırıldı. Olası diğer duyurular arasında 5G desteği ve biraz iPhone 4'ü andıran yeni bir kasa tasarımı yer alıyor. Sızdırılan bir diğer detay da yeni iPhone'ların farklı zamanlarda piyasaya sürüleceği yönünde. İki iPhone 12 (vanilya ve Max) için ön siparişlerin gösteri sırasında yayınlanacağı ve önümüzdeki hafta gönderileceği iddia edilirken, iPhone 12 Pro cihazlarının ön siparişleri Kasım ayına kadar yayınlanmayacak.

Apple, 13 Ekim'de Yeni iPhone 12'yi' Tanıtacak >>>

Etkinlikte başka bir donanım görüp göremeyeceğimiz belli değil, ancak çoğu şüphesiz iPhone merkezli olacak. Bazı yeni kulak üstü AirPods Studio kulaklıkları, AirTag Bluetooth izleyicileri ve potansiyel olarak daha küçük bir HomePod göreceğimize dair söylentiler var. Ayrıca , bu yıl bir süre piyasaya çıkması beklenen yeni “ Apple Silicon ” Mac'leri görme şansımız da var .

Bu, Apple'ın genellikle yeni telefonlarını açıkladığından daha geç - Eylül genellikle tercih edilen lansman ayıdır. Bununla birlikte, büyük olasılıkla COVID-19 salgını nedeniyle, Apple'ın Eylül ayında yeni Apple Saatler, yeni iPad'ler ve Apple Air'i ortaya çıkardığı bir etkinlik düzenlemesine rağmen, büyük donanım açıklaması ertelendi . Tıpkı o etkinlik gibi, etkinlik tamamen sanal olacak. Etkinlik 10: 00'da PDT'de başlayacak ve her şeyi izleyeceğiz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar