Google'dan Yeni Para Kazanma Yöntemi : Task Mate Nedir ?


googledan para kazanma
Google'dan Yeni Para Kazanma Yöntemi : Task Mate Nedir ?


Google'dan Yeni Para Kazanma Yöntemi : Task Mate Nedir ? Task Mate İle Nasıl Para Kazanılır ? Google Task Mate İndir >>>

Bu yayınımızda google'dan para kazanma yöntemi nedir ? Google Task Mate İle Nasıl Para Kazanılır ? şeklindeki soruları yanıtladık.

Google para kazandırmaya devam ediyor. Google'ın yeni para kazanma yöntemi Google Task Mate uygulaması nedir, Google Task Mate'den para nasıl kazanılır ? 

Yeni bir proje olan Google Task Mate sayesinde kullanıcalara yaptıkları görev başına ücret ödenecek.Task Mate uygulaması sayesinde kullanıcılara para kazandıracak olan google programın beta sürümünü yayınladı. Görev zoruluklarına göre ücretlendirme yapacak olan google, harita etkenli çalışan bu sistem vasıtasıyla size verilen görevleri yerine getirerek para kazanabileceksiniz. İşletmelerin tanımladıkları görevleri kullacılarla paylaşacak olan google ödemeleri kullanıcıların bulundukları yerel para birimi ile yapacak.

Örnek olarak yaşadığınız yerleşim bölgesindeki bir restorantın fotoğrafını çekerek ve bir anket doldurarak para kazanma şansınız olabilecek.

Tabiki de yapmak istemediğiniz görevleri atlama imkanı sunan uygulama, listede yer alan görevlerin ücret dağılımlarını da görmenizi sağlıyor.

Şu anda uygulama kullanımı için davetiye özelliği kullanılmaktadır. Bir süre sonra Google Task Mate uygulaması tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. Şu an da yeni uygulama Hindistan kullanıcıları ile test aşamasıda. Tüm kullanıcılara bu uygulamanın ne zaman sunulacağı ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmadı. Beklentilerin ışığında Google Task Mate uygulamasının 2021 yılının ilk çeyreğinde tüm kullanıcıların kullanıma sunulacağı bekleniyor.

İsterseniz buraya tıklayarak Google Task Mate İndirebilirsiniz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar