Sigara Kağıdı Nedir, Neyden Yapılır ?

Sigara Kağıdı Nedir, Neyden Yapılır ?

Bu yayınımızda Sigara Kağıdı Nedir ? Sigara Kağıdı Ne İşe Yarar ? Sigara Kağıdı Neyden Yapılır ? Tütün Sarma Kağıdı Nedir ? gibi sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Sigara kağıdı, tütünü monte etmek için ideal boyutta olan bölümlere ayrılmış, basitçe yuvarlanan kağıttır. Bu güçlü kağıt mendil , haddeleme işlemi sırasında gevşek tütünü tutmak için yeterli desteği sağlamak üzere formüle edilmiştir, ancak sigara içilirken meydana gelen yanma hızını kontrol etmeyi mümkün kılmak için yeterince gözeneklidir

Kendin yap sigaraları bir zamanlar çok popülerdi. Sigara içenler, birkaç yüksek kaliteli tütün karışımından birini satın alır ve kendi sigaraları için dolgu maddesi olarak kullanırdı. Sigara içilen kağıdın bir ucuna bir sıra tütün yerleştirildi ve daha sonra bir silindire yuvarlandı. Kağıdın kapanan ucunu az miktarda tükürük ile ıslatmak, sigara içildiğinde tütünün düşmesini önleyecek basit bir mühür sağladı.

Toplu üretilen sigaralar tütün pazarının çoğunluğunu kontrol ederken, iyi kalitede gevşek tütün ve sigara kağıdı elde etmek hala nispeten kolaydır. Kağıt bazen küçük bir kutuda satılır ve her bir yaprak bir yığın halinde yerleştirilir. Bir kibrit kutusunun tasarımından farklı olmayan bir kapaklı kitapta da sigara elde etmek mümkündür. Bu formdaki sigara kağıdı genellikle kitapta ciltlenir, bu da bir kağıdın kullanım için hafifçe yırtılmasını gerekli kılar.

Sigara Kağıdı Nedir, Neyden Yapılır ?

                                           

Sigara kağıdını satın almak nispeten kolaydır ve birçok süpermarket, mağazanın tütün bölümünde hala gevşek tütün kapları ve sarma kağıtları taşır. Yıllar içinde, birçok şehirde ve kasabada, geniş bir puro ve sigara serisinin yanı sıra farklı aromalar ve gevşek tütünün güçlü yönlerini taşıyan bir dizi tütün mağazası açıldı. Sigara kağıdı genellikle gevşek tütün satan herhangi bir perakende satış noktasında bulunur.

Ticari sigaralardan farklı olarak, sigara kağıdı ve gevşek tütünden yapılmış bir sigara, herhangi bir filtre içermez. Hiç filtresiz sigara içmemiş kişiler için, hafif bir tütün kullanılsa bile tadı son derece güçlü olabilir. Filtresiz sigaralardan hoşlananlar, kendi sigaralarını sarmanın sigaradan elde edilen memnuniyeti artırdığını görebilirler.

Sigara Kağıdı Nedir ? Sigara Kağıdı Ne İşe Yarar ? Sigara Kağıdı Neyden Yapılır ? Tütün Sarma Kağıdı Nedir ? 

Yorum Gönder

0 Yorumlar