21 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumları

günlük burç yorumları
21 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumları 


Astrolojiye meraklı ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır. Aşağıdaki yayınımızdan  21 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumlarınıza Ulaşabilirsiniz.

Ay Uyarısı

Bugün 10:45 - 22:45 (EST) arasında (07:45 - 19:45 PST) alışveriş yapmaktan veya önemli kararlar vermekten kaçının. Bundan sonra Ay, İkizler'den Yengeç'e geçer.

21 Kasım 2021 Koç Günlük Burç Yorumları (21 Mart-19 Nisan)

Bugün bir başkasının, özellikle de eşinizin veya size yakın birinin serveti ve varlıkları hakkında yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. (Şu anda bununla ilgileniyorsunuz.) Akıllı olun ve Ay Uyarısını gözlemleyin. (Yukarıyı görmek.)

21 Kasım 2021 Boğa Günlük Burç Yorumları (20 Nisan-20 Mayıs)

Partneriniz, eşiniz veya yakın arkadaşınızla bugün yoğun bir tartışma yaşanıyor; ancak bu tartışmanın sonucu bir tür çözüm veya geliştirilmiş bir yaklaşım olabilir. Olabileceklere açık olun; ama Ay Uyarısı sırasında önemli hiçbir şeyi kabul etmeyin.

21 Kasım 2021 İkizler Günlük Burç Yorumları (21 Mayıs-20 Haziran)

Bugün becerikli bir zihin çerçevesi içindesiniz, bu nedenle işinize veya işinize iyileştirmeler getirmenin yollarını görüyorsunuz. Aynı şekilde, sağlığınızı nasıl iyileştireceğinizi de görebilirsiniz. Evcil hayvanınızla ilgili bir tür protokolü bile geliştirebilirsiniz. (Ay Uyarısını kontrol edin.)

21 Kasım 2021 Yengeç Günlük Burç Yorumları (21 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gizem sevginiz arttı. Bulmacaları, gizem romanlarını, suç TV şovlarını sevecek ve başkalarının aşk hayatıyla ilgileneceksiniz. (Ah evet - heyecan verici sırlar!) Spor ve eğlence dünyasıyla ilgili skandallar ortaya çıkabilir.

21 Kasım 2021 Aslan Günlük Burç Yorumları (23 Temmuz-22 Ağustos)

Bugün becerikli bir zihin çerçevesinde olduğunuz için, özellikle çamaşır yıkama alanları, banyolar, sıhhi tesisat, geri dönüşüm ve çöp ile ilgili iyileştirmeler olmak üzere evinizde iyileştirmeler yapmak isteyeceksiniz. Her şeyin çalışmasını istiyorsun. İşleri temizleme zamanı!

21 Kasım 2021 Başak Günlük Burç Yorumları (23 Ağustos-22 Eylül)

Bugün başkalarıyla yapacağınız tartışmalarda çok ikna edici olacaksınız. (Muhtemelen ürkütücü.) Zihniniz bugün lazer benzeri bir şekilde odaklandığı için, sadece amacınızı belirtmekle kalmayacak, aynı zamanda çevrenizdeki şeylerin alt metnini de göreceksiniz. 

21 Kasım 2021 Terazi Günlük Burç Yorumları (23 Eylül-22 Ekim)

Bugün harika para kazanma fikirleriniz olabilir. Onları göz ardı etmeyin çünkü şimdi veya gelecekte gerçekten dikkate alınmaya değer olabilirler. Veya sahip olduğunuz bir şey için yeni kullanımlar veya uygulamalar görebilir misiniz? Bugün olayları yeni bir ışık altında görme yeteneğinize saygı gösterin.

21 Kasım 2021 Akrep Günlük Burç Yorumları (23 Ekim-21 Kasım)

Görüntünüzü nasıl iyileştirebileceğinizi görmek için aynaya gerçekçi bir şekilde bakın. Bugün yaratıcı, becerikli bir zihin çerçevesi içinde olduğunuz için bu, görünümünüzü iyileştirmenin veya yakın çevrenizi iyileştirmenin ve muhtemelen düzeltilmesi gereken bir şeyi onarmanın yollarını göreceğiniz anlamına gelir.

21 Kasım 2021 Yay Günlük Burç Yorumları (22 Kasım-21 Aralık)

Dikkatli olun çünkü bugünün çoğu Ay Uyarısı'dır, bu aslında yaratıcı faaliyetler için harika bir zaman, ancak pratik kararlar almak veya yiyecek ve gaz dışında herhangi bir şeye para harcamak için kötü bir zaman. Bu, eski sorunlara cevaplar veya çözümler aramak için iyi bir gün.

21 Kasım 2021 Oğlak Günlük Burç Yorumları (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün arkadaşlarınızla ve gruplarla sohbet etmenin keyfini çıkarın çünkü insanlar saçlarını dökmeye ve birbirlerine karşı açık ve dürüst olmaya hazırlar. Bu, yaratıcı fikir alışverişine yol açabilir. Gelecekteki hedeflerle birbirinizi teşvik edebilirsiniz. Not: Ay Uyarısı bitene kadar hiçbir şey kabul etmeyin.

21 Kasım 2021 Kova Günlük Burç Yorumları (20 Ocak-18 Şubat)

Bir ebeveynle, patronla, polisle veya yetkili biriyle yapılacak bir tartışma bugün çok etkili olacak. İnsanlar çözümler ve işleri iyileştirmenin yollarını arıyorlar. Ancak, herhangi bir şeye karar vermek için Ay Uyarısı bitene kadar bekleyin.

21 Kasım 2021 Balık Günlük Burç Yorumları (19 Şubat-20 Mart)

Bugün, seyahat planları, diğer kültürlerden insanlarla tanışma ve biraz macera şansı ile ilgileniyorsunuz - taze ve farklı bir şey! Dünyanızı keşfedin, ancak Ay Uyarısının sınırlamalarının farkında olun (yukarıya bakın).

 

21 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumları, günlük burş yorumları,burç yorumları,koç burcu günlük burç yorum , boğa burcu günlük burç yorumu , ikizler burcu günlük burç yorumu, yengeç burcu günlük burç yorumu, aslan burcu günlük burç yorumu,başak burcu günlük burç yorumu, terazi burcu günlük burç yorumu,akrep burcu günlük burç yorumu,yay burcu günlük burç yorumu,oğlak burcu günlük burç yorumu,kova burcu günlük burç yorumu,balık burcu günlük burç yorumu

Yorum Gönder

0 Yorumlar