22 Ocak 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

günlük burç yorumları
22 Ocak 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumları 


Astrolojiye meraklı ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır. Aşağıdaki yayınımızdan  22 Ocak 2022  Cumartesi Günlük Burç Yorumlarınıza Ulaşabilirsiniz.




22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Günlük Burç Yorumları (21 Mart-19 Nisan)

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bugün karışık bir çanta. Başlangıçta, iş arkadaşlarınızla veya birisiyle sağlığınızla ilgili bir konuda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ay Uyarısı sırasında önemli kararlar vermeyin. (Yukarıya bakın.) Günün ilerleyen saatlerinde başkalarıyla işbirliği yapmanız gerekir. En azından onları dinle.

22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Günlük Burç Yorumları (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Ebeveynler bugün çocuklarına karşı sabırlı olmalıdır. Aynı şekilde, romantik partnerler de birbirlerine karşı sabırlı olmalıdır çünkü işler gerginleşebilir. Neyse ki Ay Uyarısından sonra her şey yerli yerine oturuyor ve işinizi halledebiliyorsunuz. (Vay.)

22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Günlük Burç Yorumları (21 Mayıs-20 Haziran)

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bugün, özellikle gün ortasında aile içi anlaşmazlıklardan kaçının. Ay Uyarısı sırasında önemli hiçbir şeyi kabul etmeyin. Daha sonra, gün geçtikçe daha eğlenceli ve girişken hale gelir. Çocuklarla eğlenceli eğlenceler arayacak ve neşeli aktivitelerin tadını çıkaracaksınız.

22 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Günlük Burç Yorumları (21 Haziran-22 Temmuz)

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sabır, öfkenin panzehiridir. Bunu aklınızda bulundurun, çünkü bugün başkalarına, özellikle de kardeşlere, akrabalara ve komşulara sinirlenmek veya kızmak çok kolay. Ancak öfke, herkesi perişan etmekten başka bir işe yaramaz. Hatırla bunu.

22 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Günlük Burç Yorumları (23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Bugün para anlaşmazlıkları ortaya çıkabilir. Ayrıca Ay Alarmı sırasında alışveriş yapmaktan ve önemli kararlardan kaçınılmalıdır (yukarıya bakın). Daha sonra, işler yumuşama eğilimi gösterecek ve başkalarıyla keyifli sohbetlerin tadını çıkarmaya istekli olacaksınız.

22 Ocak 2022 Cumartesi Başak Günlük Burç Yorumları (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu günün bir bölümünde Ay sizin burcunuzda ama aynı zamanda ateşli Mars'la da çelişiyor, bu da sizi tartışmacı yapacak. Yoksa savaşmak isteyen birini cezbedebilir misin? (Gulp.) Her iki durumda da sakin ol. Ay Uyarısı sırasında önemli kararlardan kaçının. (Yukarıyı görmek.)

22 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Günlük Burç Yorumları (23 Eylül-22 Ekim)

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bugünkü Ay Uyarısından sonra (yukarıya bakın), Ay sizin için güçlenecek olan burcunuza hareket edecek. Ancak, aynı zamanda sizi daha heyecanlı ve daha duygusal hale getirecektir. Üstünlük sizde olduğuna göre, barışı korumak için elinizden geleni yapın. (Yüzleşme stresinden hoşlanmıyorsunuz.)

22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Günlük Burç Yorumları (23 Ekim-22 Kasım)

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Bugün bir şeye kızgın olduğun için yavaş kaynatıyor olabilirsin ama konuşamayacağını hissediyorsun. Ay Uyarısı sona erdikten sonra (yukarıya bakın), bunu bir arkadaşınızla veya bir grupla konuşurken olduğu gibi söyleyeceksiniz. O zamana kadar sakin ve mantıklı kalın.

22 Ocak 2022 Cumartesi Yay Günlük Burç Yorumları (22 Kasım-21 Aralık)

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bugün özellikle gün ortasında otorite figürleri, ebeveynler ve patronlarla uğraşmakta zorlanabilirsiniz. Ay Uyarısı sırasında anlamsız olacağı için hiçbir şeyi çok büyütmeyin. (Yukarıya bakın.) Daha sonra bir arkadaşınızla veya bir grupla konuşun.

22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Günlük Burç Yorumları (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün tartışmalı konulardan kaçının çünkü özellikle Ay Uyarısı sırasında hızla tartışmalara dönüşecekler. (Yukarıya bakın.) Buna ihtiyacınız yok. Ay Alarmı bittikten sonra vizite yüksek olacaksınız. ve insanlar sizi fark edecek. Bunun farkında olun.

22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Günlük Burç Yorumları (20 Ocak-18 Şubat)

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Mali anlaşmazlıklar veya ortak mülkiyetle ilgili anlaşmazlıklar bugün ağırlaştırıcı olabilir. Yine de, Ay Uyarısı sırasında önemli olan hiçbir şeyi kabul etmeyin (yukarıya bakın). Akıllı ol. Ay Uyarısı sona erdiğinde, yeni fikirleri ve yeni şeyler yapmanın yollarını keşfetmeye açık olacaksınız.

22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Günlük Burç Yorumları (19 Şubat-20 Mart)

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ortaklar ve yakın arkadaşlarla ilişkiler bugün çekişmeli olabilir. Mümkünse bu çatışmadan kaçının. Bununla birlikte, Ay Uyarısı sona erdikten sonra, ortak mülk ve mali konuları güvenle tartışabilirsiniz çünkü bu gün geçtikçe daha iyi ve daha iyi hale geliyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar