Esmerler İçin En İyi Saç ve Makyaj Renkleri Nelerdir ?

Esmerler İçin En İyi Saç ve Makyaj Renkleri Nelerdir ?

Bu yayınımızda Esmer Kadınlar İçin En İyi Saç ve Makyaj Renkleri Nelerdir ? Esmerlere Giden En İyi Makyaj Renkleri Nelerdir?  Esmerlere Yakışan Renkler Nelerdir ? Esmerler İçin Yakışan Makyaj Renkleri Nelerdir ? Esmerlere Yakışan Kıyafet Renkleri Nelerdir ? gibi sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Esmerler, doğal olsun ya da olmasın, saçlarının güzel tonlarını  uygun makyaj renkleriyle vurgulayarak oynamak isteyebilirler. Makyaj anlamında esmer yelpazesinde çok fazla renk varyasyonu olduğundan, esmerler için en iyi makyaj renklerini seçmek, göz rengi ve ten rengi gibi diğer faktörlere bağlı olabilir. Saç, makyaj ve moda kararları, esmerler için en iyi renkleri göz önünde bulundurarak geliştirilebilir.

Renk aralığını daraltmanın en kolay yollarından biri, önce esmerin sıcak tonlara mı yoksa soğuk tonlara mı meyilli olduğunu belirlemektir. Sıcak esmerler, altın veya bakır vurgulara sahip olma eğilimindedir ve genellikle sarı tonlu bir cilde de sahiptir. Havalı esmerlerin saçlarında kül sarısı veya siyah tonlar olabilir ve genellikle pembemsi bir tene sahiptir. Genel bir kural olarak, sıcak esmerler saçlarıyla aynı sarı veya sıcak alt tonlara sahip renklerde en iyi görünmeye eğilimliyken, havalı esmerler daha soğuk, daha mavi tonlarda daha iyi görünebilir.

Halihazırda esmer olan saçlara ek renk katmanları eklemek, çok tonlu ve egzotik görünmesine yardımcı olabilir. Esmerler için vurgulu veya düşük ışıklı renkler seçerken, doğal cilt tonunu ve mevcut saç rengini iyileştirecek renkler aramak önemlidir. Doğal bir kahverengiyi ısıtmak için karamel , bakır veya altın rengi vurgular eklemeyi düşünün. Soluk, soğuk cilde sahip olanlar için, kakao, dişbudak ve hatta kestane rengi vurgular eklenerek doğal yüz özellikleri geliştirilebilir.

Esmerler İçin En İyi Saç ve Makyaj Renkleri Nelerdir ?
                                   

Esmerler için makyaj renkleri de ten rengine ve göz rengine bağlı olacaktır. Kahverengi, yeşil veya ela gözlü sıcak esmerler en iyi şampanya, yosun yeşili veya bronz kaptırıcılar ve astarlarla görünebilir. Açık renk gözlü daha soğuk tonlu esmerler, arduvaz, gümüş, lavanta veya uçuk yeşil göz farlarıyla harika görünebilir. Birçok esmer, koyu kahverengi saçlarla güzel bir kontrast oluşturabilen açık tonlu kırmızı ruj veya parlaklık ile harika görünür.

                                   

Esmerlere Yakışan Kıyafet Renkleri Nelerdir ?

Esmerler için kıyafet renkleri, herhangi bir özel formül kadar kişisel zevke bağlıdır. Kural olarak, esmerler siyah giysilerden kaçınmak isteyebilir, çünkü güçlü renk saçların donuk ve solgun görünmesine neden olabilir. Hem havalı hem de sıcak esmerler genellikle ametist, zümrüt, safir ve yakut gibi mücevher tonlu giysi renklerinde harika görünürler. Makyaj ve saç rengi seçimlerinde olduğu gibi, bir giysinin renginin alt tonlarını belirleyerek saçı güzelleştirip iyileştirmeyeceğine karar vermek yardımcı olabilir. Sıcak esmerler turuncu, sarı veya ten rengi alt tonlu giysiler seçmek isteyebilirken, havalı esmerler mavi ve gri tonları aramak isteyebilir.

 Esmer Kadınlar İçin En İyi Saç ve Makyaj Renkleri Nelerdir ? Esmerlere Giden En İyi Makyaj Renkleri Nelerdir?  Esmerlere Yakışan Renkler Nelerdir ? Esmerler İçin Yakışan Makyaj Renkleri Nelerdir ?  Esmerlere Yakışan Kıyafet Renkleri Nelerdir ?


Yorum Gönder

0 Yorumlar