G-String Nedir ? G-String Tarihi

G-String  Nedir ? G-String Tarihi

Bu yayınımızda G-String Nedir ? G-String Tarihi Nedir ? G-String Özellikleri Nelerdir ? gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.

G-string, tangaya benzeyen bir iç çamaşırı türüdür. En belirgin özelliği, kullanıcının kalçaları arasında uzanan ve kalçaların etrafındaki bir banda bağlanan küçük kumaş şerididir - kelimenin tam anlamıyla, bir iptir. G-string erkekler veya kadınlar tarafından giyilebilir, ancak genellikle kadınlar arasında daha popülerdir. Standart bir kadın külotu ile karşılaştırıldığında pek bir şey kapsamaz, ancak G-string giymek, daha ince kumaşlar ve dar giysiler altında korkunç külot çizgisinden - diğerlerine bir kadın iç çamaşırının tam olarak nerede olduğunu söyleyen çizgiden - kurtulur. Bazı mayolar ayrıca G-string iç çamaşırına benzeyen bikini altı ile G-string tasarımına sahiptir .

G-string'ler, çeşitli Afrika kabilelerinde erkekler için iç çamaşırları olarak başladı. Sumo güreşçileri ve kurgusal karakter Tarzan da giysinin varyasyonlarını giydi. Daha yaygın olmaya başladıklarında, striptizciler G-string giyme olasılığı en yüksek insanlardı. İç çamaşırı o zamandan beri daha da yaygın ve popüler hale geldi.

G-string'in kişinin hayal gücüne bıraktığı birkaç şeyden biri, birkaç teori olmasına rağmen, adının kökenidir. Birincisi, Yerli Amerikalıların giydikleri peştemal tipi giysiye "geestring" adını vermeleridir. İngiliz yerleşimciler taşındıkça giysinin adını değiştirdikleri ve sonunda kullanımını devraldıklarına inanılıyor.

Başka bir teori , iç çamaşırın adını " kuşak ipi " terimini kısaltarak almasıdır. Bu terim, 19. yüzyıla ait bir kitapta, erkeklerin peştemala benzer şekilde bellerine giydiği bir giysi olarak geçmektedir. Kuşak, kadınların karınlarını sıkıca tutmak için giydiği bir giysiydi. Yine başka bir teori, iç çamaşırın adını bir kemanın en alt teli olan G telinden aldığını iddia ediyor . İç çamaşırını telin enstrümandaki konumuyla karşılaştırır.

G-string'ler herkes için uygun değildir, ancak birçok kişi rahat iç çamaşırı olduğunu söyler. Hafifler ve arkadaki ip o kadar küçük ki birçok insan bunun iç çamaşırı giymemiş gibi olduğunu söylüyor. Bazıları için bu, bir satış noktasından çok bir sapmadır, ancak diğerleri rahatlığı ve göreceli görünmezliği takdir eder. Benzer olan diğer iç çamaşırı türleri arasında, tanga iç çamaşırı ailesinin tüm üyeleri olan V-stringler, T-stringler ve askısız C-string bulunur. Kumaşın çoğunluğu önde ve arkada sadece küçük bir kumaş üçgeni ile hepsi tasarım açısından benzerdir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar