Uzman Öğretmenlik, Başöğretmenlik Çalışma Kitabı İndir (PDF ve WORD)

Uzman Öğretmenlik, Başöğretmenlik Çalışma Kitabı İndir (PDF ve WORD)

                                                    

Uzman Öğretmenlik Pdf/Word İndir , Başöğretmenlik Pdf/Word İndir  - Uzman Öğretmenlik, Baş Öğretmenlik Pdf/Word Çalışma Kitabı

Bu yayınımızda Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlikte Kariyer Basamakları Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Çalışma Kitabı PDF ve WORD dosyalarını indirebilirsiniz.

Unutmamalıdır ki Uzman Öğretmenlik / Başöğretmenlik Eğitim Programına katılacak öğretmenlerin ÖBA'ya giriş yapmaları ve katılacakları eğitimdeki her bir videoyu eksiksiz olarak izlemesi gerekmektedir. Kendisine tanımlanmış olan tüm videoları eksiksiz olarak izleyen öğretmenler eğitim programını tamamlamış olacak ve MEB'in yapacağı Uzman öğretmenlik/Başöğretmenlik yazılı sınavına katılmaya hak kazanacaktır. ÖBA Eğitim videolarını sistemden izlemeyen öğretmenler sınava girmeye hak kazanamayacaktır.

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik eğitim videoları izlendikten sonra MEB in yayınlamış olduğu Uzman Öğretmenlik Çalışma Kitabı PDF, WORD Dosyası / Başöğretmenlik Çalışma Kitabı PDF,WORD dosyasını indirerek sınav sürecine kadar konuları pekiştirebilirsiniz.Aşağıdaki bağlantılardan Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Çalışma Kitabı PDF ve WORD dosyalarını indirebilirsiniz.

   Uzman Öğretmenlik Çalışma Kitabı İndir (PDF)

                                 

         



      Uzman Öğretmenlik Çalışma Kitabı İndir (WORD)


         



 Başöğretmenlik Çalışma Kitabı İndir (PDF)


       



   Başöğretmenlik Çalışma Kitabı İndir (WORD)


          


KAYNAK: MEB


Uzman Öğretmenlik Pdf İndir, Uzman Öğretmenlik Word İndir, Başöğretmenlik PDF İndir, Başöğretmenlik WORD İndir, Uzman Öğretmenlik Çalışma Kitabı, Başöğretmenlik Çalışma Kitabı, Uzman Öğretmenlik Kitabı PDF, Başöğretmenlik Kitabı PDF, Uzman Öğretmenlik Kitabı WORD, Başöğretmenlik Kitabı WORD, Meb Uzman Öğretmen PDF, Meb Başöğretmen PDF, Meb Uzman Öğretmen Word, Meb Başöğretmen Word,Uzman Öğretmenlik/Başöğretmenlik Kitabı İndir

Yorum Gönder

0 Yorumlar