Fransız Bulldog Yavruları: Sevimli Resimler ve Gerçekler

Fransız Bulldog Yavruları: Sevimli Resimler ve Gerçekler

Bu yayınımızda Fransız Bulldog Yavrularına Ait Genel Özellikleri ve Sevimli Bulldog Resimlerini bulabilirsiniz. :)

Ah o huysuz, yumuşacık yüzler! Ve o uyanık kulaklar! Fransız Bulldog yavruları en tatlısı değil mi sizce de? Fransız Bulldoglar, son yıllarda en popüler beş köpek ırkına tırmanarak popülerlik açısından büyük ivme yakaladı. Unutmayın, Fransız Bulldogları da dahil olmak üzere hemen hemen her köpek türünü barınaklarda veya türe özel sahiplendirme kanallarında bulabilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 🐶25 KÜÇÜK KÖPEK CİNSİ VE ÖZELLİKLERİ >>>

Sevimli, salyalı bir Fransız Bulldog yavrusunu evlat edinmeyi ve eve getirmeyi düşünüyorsanız, işte bilmeniz gereken birkaç gerçek:                                   

                                            

Onlar Oldukça Konuşkandır :)

Fransız Bulldog yavruları sadece heyecanlandıklarında havlamazlar; akıllarından geçenleri tam olarak iletmek için sızlanmalar, havlamalar, esnemeler ve homurdanmalardan oluşan kendi karmaşık dilleri vardır. Bu köpek yavrularından birini eve getirirseniz, zaman kaybetmeden sevimli dillerini anlamayı öğrenmelisiniz.

                                                 

Sanki Arkadaşınız Olmak İçin Varlar :)

Fransız Bulldoglar aslında İngiltere'de refakatçi hayvanlar olarak yetiştirildi. Çok fazla egzersize ihtiyaç duymazlar ve sosyalleştikleri hemen hemen her çocuk, diğer hayvan veya yetişkin insanla iyi geçinirler. 

                                       

Bazı Solunum Sorunları Olabilir :(

Sevimli olan Fransız Bulldog, brakisefali bir cinstir, yani diğer köpeklerden daha kısa burunları vardır. Bu, özellikle yüzme veya uçakta uçma söz konusu olduğunda solunum sorunlarına yol açabilir. French Bulldoglarınızı yüzmeye götürmek istiyorsanız, onlara yakın durun, çünkü tam anlamıyla burunlarını - veya vücudunun geri kalanını - suyun üstünde tutamazlar.

Bazı havayolları brakisefalik ırkların uçmasına izin vermez, çünkü çok fazla stres altında küçük, sıcak bir alanda olmak bu köpekler için nefes almayı çok zorlaştırabilir ve hatta ölümcül olabilir. Fransız Bulldogları ne kadar süslü olsa da, jet sosyete yaşam tarzı onlar için yapılmadı.

                                    

Bazı Koku Sorunları Olabilir :)

Fransız Bulldoglarının sadece nefes alma sorunları değil, aynı zamanda bazı gaz sorunları konusunda da bir ünü var. Bir Fransız Bulldog'un sizin için doğru köpek olduğunu düşünüyorsanız, toksik olmayan oda spreyleri alın ve birkaç pencere açın.:)

                                           

Hem Tembel hem de  inanılmaz Oyuncu Olabilir :)

Fransız Bulldog yavruları, lüksün kucağında yaşamaya çok alışkın olabilirler. Bir refakatçi türü oldukları için, hiçbir şey onları yanınızda takılmaktan daha fazla memnun edemez. Biraz tembel olabilmeleri, oynamayı sevmedikleri anlamına gelmez. Fransız Bulldogları inanılmaz derecede tembel ve eğlenceli olabilir.

Bir Fransız Bulldog yavrusunu evlat edinir misiniz? ya da Fransız Bulldoglar hakkında başka bir görüşünüz var mı ? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!


fransız bulldog sahiplenme
,
fransız bulldog özellikleri,french bulldog kaç tl,french bulldog i̇stanbul,cavalier king charles spaniel fiyat,satılık köpekler i̇stanbul,köpek fiyatları sahibinden,french bulldog blue,


Yorum Gönder

0 Yorumlar