Şapka Bedeni Nasıl Ölçülür ? Şapka Bedeni Tablosu >>>

şapka beden tablosu
Şapka Bedeni Tablosu

Bu yayınımızda şapka nedeni nasıl belirlenir ? sorusuna cevap vereceğiz. Şapka bedeni öğrenme konusunda sizler için hazırladığımız makalemizi okumaya devam ederek şapka bedeninizi öğrenebilirsiniz. Şapka Ölçüsü Nasıl Alınır ?

Şapka Beden Bulma Yöntemi

Şapka Bedeni Nasıl Ölçülür ? Şapka Bedeni Bul >>>

Şapka ölçüsü başın çevresine göre belirlenir. Doğru şapka boyutunu belirlemek için kafanızın bir ölçüsünü almalısınız. Bir mezura kullanarak, başınızı, şapkanızın duracağı kaşlarınızın yaklaşık 1.5 cm üzerinde ölçün. Şerit ölçüsünün düz olduğundan, bükülmediğinden emin olun. Alternatif olarak, başınızı ölçmek için bir ip parçası kullanabilir ve ardından ipin uzunluğunu bir cetvelle ölçebilirsiniz. Beden konusunda emin değilseniz veya bedenler arasında iseniz, daha büyük bedeni satın alın.

Yaptığınız ölçüme göre şapka bedeninizi belirlemek için aşağıdaki şapka beden tablosunu kullanın.

     ŞAPKA BEDENLERİ TABLOSU

şapka beden tablosu
Şapka Bedeni Tablosu

Başınızın Şekli - Uzun Oval

Bazı kafalar daha uzundur ve şapka dilinde "uzun oval" olarak tanımlanır. Uzun oval bir kullanıcı normal bir oval şapka alırsa, şapka rahat olmayacak ve kenar çekilecek ve kırışacaktır. Şapkanızın uzun oval olmasını istiyorsanız sipariş verirken bunu dikkate almalısınız. 

Uzun oval boyuta bir kumaş şapka veya şapka şekillendirmenin gerekli olmadığını unutmayın. Şapkalar ve kumaş şapkalar daha yumuşak olduğundan ve şekilleri sabit olmadığından, doğal olarak uzun oval bir kafaya dönüşeceklerdir.


Şapka Bedeni Nasıl Ölçülür ? Şapka Bedeni Tablosu, Şapka Bedeni Öğrenme, Şapka Bedenim ne ? adidas şapka beden no, nike şapka beden no, 53 cm şapka kaç beden,54 cm  şapka kaç beden, 55 cm  şapka kaç beden, 56 cm  şapka kaç beden, 57 cm şapka kaç beden, 58  cm şapka kaç beden, 59 cm şapka kaç beden,60 cm şapka kaç beden, 61 cm şapka kaç beden, 62 cm şapka kaç beden, 63 cm şapka kaç beden, 64 cm şapka kaç beden, 65 cm şapka kaç beden,şapka nasıl seçilir, şapka ölçüsü nasıl alınır


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar