Kolajenin Cilt İçin Faydaları Nelerdir?

Kolajenin Cilt İçin Faydaları Nelerdir? 

                                            

Kolajenin Cilt İçin Faydaları Nelerdir? Kolajen Ne İşe Yarar ?

Yaşlandıkça, güzellik ürünleri ve malzemeleri hakkında daha fazla düşünüyoruz. Kolajen, etkili bir yaşlanma karşıtı bileşen olarak kabul edilir, ancak vaadini yerine getiriyor mu?

Sizin için biraz araştırma yaptık ve kolajen damlalarını test ettik: Ana etken madde kolajen ne yapabilir ve ürünler bizi gerçekten ikna etti mi? Kolajenin Cilde Faydalarını yayının devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.

Yıllar geçtikçe cildimiz çok çeşitli çevresel etkilere maruz kalır. Bu sadece tenimizi etkilemekle kalmaz, aynı zamanda yara izleri bırakır - biz ve cildimiz yaşlanır. Ne yazık ki bu süreç engellenemez ancak doğru bakım ile yaşlanma belirtilerini veya kırışıklıkları aktif olarak önleyebilir ve cildimizin sağlıklı yaşlanmasını sağlayabiliriz. Bunun için cilt bakımında anti-aging ve derin bakımı etkili bir şekilde birleştirmek önemlidir. Burada özellikle bir aktif bileşen herkesin ağzındadır - kolajen-.

Peki kolajen nedir ve nasıl çalışır?

Sizin için gerçeği kontrol edeceğiz. Ayrıca kolajen damlalarına daha yakından baktık. Çünkü pipetteki sıkılaştırıcı kolajen serumu sadece nemlendirici etkiye sahip olmak ve cilt dokusunu iyileştirmekle kalmamalı, aynı zamanda pürüzsüz, sıkı ve parlak bir cilt vermelidir.

Kolajenin Cilt İçin Faydaları Nelerdir? 
                                 

Kollajen nedir ve cildimizi nasıl etkiler?

Kollajen yapısal bir proteindir ve vücudumuzun çok önemli bir parçasıdır. Kolajen kemiklerimizde, tırnaklarımızda, saçlarımızda ve cildimizde farklı görevler gerçekleştirir. Derinin bağ dokusunda bir z oluşturur. Cildimizi sıkı ve elastik tutan bir tür iskele görevi görür. Aynı zamanda çok etkili bir nem deposudur.

Genç ve sağlıklı cilt çoğunlukla kolajenden oluşur. Ancak yıllar geçtikçe cildin kendi kolajen üretimi azalmaya devam eder. Kollajen çerçevenin stabilitesi azalır ve kırışıklıklar ortaya çıkar. Ayrıca nem artık yeterince depolanmadığından cilt daha az gergin görünür.

Fakat kremlerdeki ve serumlardaki kolajen buna nasıl karşı koyabilir?

Aslında kulağa oldukça mantıklı geliyor: Cilt kolajenden yoksundur ve kolajen içeren cilt bakım ürünleri ile sadece yenilerini eklersiniz. Ne yazık ki, bu o kadar kolay değil. Bakım ürünlerindeki kolajen molekülleri çok büyüktür ve bu nedenle cildin daha derin katmanlarına nüfuz edemezler. Böylece cildin kendi kolajen üretimini yenileyemezler.

Kollajenin yaşlanma karşıtı etkisi yok mu?

Evet, sadece farklı bir şekilde çalışır. Daha önce de belirtildiği gibi, kolajen çok iyi bir nem deposudur. Kollajen içeren kremler ve serumlar, cildin nemi sürdürülebilir bir şekilde bağlamasına yardımcı olur ve ayrıca nem kaybını azaltır - onları bu kadar etkili yapan şey tam olarak budur. Düzenli kullanımda cilt daha pürüzsüz görünür ve elastikiyetini yeniden kazanır. Kollajen kremler ve serumlar, özellikle cildin de kuruduğu ve yazdan daha yaşlı göründüğü kış aylarında gerçek bir nimettir.

Dikkat: Hayvanların kemiklerinden, kabuklarından veya kürklerinden elde edilen kolajen kozmetikte sıklıkla kullanılır. Burada etiketlere dikkat etmelisiniz.

Kollajen Damlalarının İçeriği Nedir?

Kollajen damlaları, ana aktif bileşen olarak mısır, soya ve buğday proteinlerinden elde edilen bitkisel kolajen içerir. Cildin nemi korumasına yardımcı olmak için. Diğer maddeler kolajenin olumlu etkilerini destekler. Bunlara nemlendirici aloe vera ve hyaluronik asit dahildir. Cildin kendi kolajen üretimini uyaran spirulina özü ile birleştirilmiştir. Bu güçlü bir aktif kompleks oluşturur. Cildin düzenli kullanımla nemli, pürüzsüz ve sıkı hale geldiği söylenir.

Kollajen Damlaları Nasıl Kullanılır?

Uygulama: Kullanım başına sadece 2 ila 3 damla yeterlidir. Günlük temizlik ve tonlama işleminden sonra yüz, boyun ve dekolte bölgesine masaj yaparak uygulayınız. Serum tek başına kullanılabilir, örn. . Hafif bir gece bakımı olarak veya bir krem ​​veya ekstra zengin güzellik iksiri gibi yağlarla karıştırılarak. Lipitler ayrıca cilde bakım yapar ve cilt bariyerini güçlendirir. Damlaları sabahları gündüz kreminizle, akşamları ise 1-2 damla göz kremi ile karıştırabilirsiniz


Yorum Gönder

0 Yorumlar