Kelimelik Oyunu Hile Önerileri %100 Yöntem

Kelimelik Oyunu Hile Önerileri


Bu içeriğimizde Kelimelik Hilesi Nasıl Yapılır ? sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Kelimelik -scrabble- hilesi yapmak için lütfen sabırla okumaya devam ediniz.

Kelime üretmekte zorlanıyor musun ? Ya da kelimelik oyununda hiç yenemediğin rakiplerin mi var ? endişelenme gerek yok, artık kelimelik hilesi yaparak bunun önüne geçebileceksiniz...

Kelimelik oyunu 7 den 70 e bir çok insanın karşılıklı oynadığı popüler bir kelime türetme oyunudur. Bir başka değişle Türkçe olarak tasarlanmış bir Scrabble oyunudur. İki kişi karşılıklı olarak sosyal ağ üzerinden oynandığı gibi bilgisayar üzerinden de oynanabilir. Oyun başlangıcında her oyuncuya 7 şer adet harf verilir ve bu harflerin puan değerleri birbirinden farklıdır. Oyuncular bu harfleri kullanarak dikeyde ve yatayda anlamlı kelimeler türetmeye çalışırlar. Oyuncuların puanları hesaplanırken  hem kelimedeki harflerin puan toplamı hem de bazı noktalardan kazanılan kelimenin 2 ya da 3 katları dikkate alınır. 

Popüler oyun olan kelimelik oyununda oyuncuların bazıları kelimelik hile şeklinde aramalar yaparak kelimelik oyununun hilelerini araştırıyorlar. Kelimelik hilesi yaparak karşı taraftaki oyuncuyu yenmek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. 

Kelimelik Oyunu Hile Önerileri

                                            

Peki Kelimelik Hilesi Nasıl Yapılır ? 

İnternet üzerinde bir çok kelimelik hilesi karşımıza çıksa da bunların en başında anagram bir başka değişle size verilen harflerle anlamlı kelimeler üretmeye yarayan uygulamalar yer alıyor. Kelimelik hilelerini kullanarak karşınızdaki kişilere üstünlük sağlamanız mümkün olabilir. Bu tarz uygulamalar elinizdeki harflerle oluşturulan kelimeleri sizlere sunar ve dilediklerinizi kullanmanızı sağlar.

Örnek verecek olursak elinizde ZTAKU harfleri olsun ilgili uygulama ekranına bu harfleri girdikten sonra uygulama size TUZAK kelimesi ve türevlerini listeleyecektir. Elinizde hamle olarak joker var ise uygulama ekranına * şeklinde yazmanız türetilecek olan kelime çeşitliliğini arttıracaktır.

Kelime Üretici, Kelime Bulucu programlarından herhangi birini cep telefonunuza indirerek elinizdeki harflerden onlarca kelime üretebilirsiniz. Bu sayede kelimelik hilesi yaparak oyunda üstünlük sağlayabilirsiniz. Uygulamalar size jokerli ya da jokersiz olarak kullanım imkanı da sunmaktadır.

Bu tarz uygumalar kelimelik ve scrabble tarzı tüm kelime türetme oyunlarında size kolaylık sağlayacaktır. 

Kelimelik Puan Hilesi yaparak belki de defalarca yenildiğiniz rakiplerini artık yenebilirsiniz. Belki de sizi defalarca yenen rakipleriniz Kelimelik Hilesi yaparak yenmiş olamaz mı ? : ) 

Kelimelik türetme oyunları için ister hile yapıyor olun isterse hile kullanmıyor olun her durumda da kelime dağarcığınızı geliştirmenizi sağlayacaktır. Bir çok kişi kelimelik hilesi yapmak için bu tarz uygulamaları kullanıyor ve rakiplerini yeniyor.

Kelimelik Hile Uygulaması Nasıl ve Nereden İndirilir ?

Telefon uygulama mağazasına "Kelime Bulucu" şeklinde yazarak arama yaptığınızda karşınıza onlarca Kelime Bulucu, Kelime Üretici şeklinde uygulamalar çıkmaktadır. Bu uygulamaları telefonunuza indirerek Kelimelik oyunu ile kelime bulucu uygulama arasında hızlı geçişler sağlayarak saniyeler içinde kelimelik hilesi yapmış olabileceksiniz.

kelimelik hile, kelimelik android hile, kelimelik ios hile, kelimelik hile nasıl yapılır,kelimelik hile yap, scrabble hilesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar