1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları (Aşk,Para,Sağlık)

1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları (Aşk,Para,Sağlık)

                                         

1 Mayıs'tan itibaren yeni bir hafta ve ay başlayacak. Geleceğin sizi neler beklediğini merak ettiğinizden eminiz. Planlarınızın önümüzdeki gün başarılı olup olmayacağını, aşk hayatınızın nasıl olacağını ve kendinizi sağlık hıçkırıklarına hazırlamanız gerekip gerekmediğini bilmek istersiniz.  İşte 1 Mayıs 2023 - 7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

İşte tüm burçların 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları:

 Koç Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Önümüzdeki hafta daha iyi kariyer fırsatları sizi bekliyor. Sağlığınız için endişelenmenize gerek yok ve herhangi bir sorunla karşı karşıya kalırsanız, 1 Mayıs ile 7 Mayıs arasında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. 

Bir işletme yönetiyorsanız, kar elde edebileceğiniz yeni yollar olacaktır. Partnerinizle tatlı bir ilişkiyi paylaşacaksınız. Önümüzdeki haftayı arkadaşlarınızla ve ailenizle geçireceksiniz. 

 Koç Boğa 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa güneş burcuna sahip insanlar aşk hayatlarının geliştiğini görecekler. Evli olmayanlar eski sevgilileriyle tanışacak ve iletişim başlayacak. Evli insanlar partnerlerine yakınlaşacak.

Profesyonel açıdan, kıdemlilerinizin ve patronunuzun desteğini alacaksınız. Ancak astroloji uzmanımız, önemli ayrıntıları iş arkadaşlarınıza açıklamamanızı önerdi. Biri senin büyümeni kıskanırsa, bu seni olumsuz etkiler. Uzman ayrıca sağlığı korumak için sürekli meditasyon ve yoga önerdi.

İkizler Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

İkizler (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler burcuna sahip kişiler romantik hayatlarında bir patlama yaşayacaklar. Bununla birlikte, partnerinize özen göstermelisiniz. Başta mide olmak üzere sağlıkla ilgili sorunlar yaşama ihtimaliniz var. Bir doktora danış.

1 Mayıs – 7 Mayıs tarihleri ​​arasında ailenizin desteğini alacaksınız. İyi davranışlarınız işyerinde takdir edilecek. Ödenmemiş ödemeler alacaksınız ve birkaç sevgili evinizi ziyaret ederek sizi şaşırtacak.

Yengeç Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

İşinizi değiştirmek için daha iyi bir fırsat elde edeceksiniz. Tahmin çizelgelerinize göre, işinizde bir takım iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bekarsanız, yeni biriyle tanışacaksınız ve evliliğinizle ilgili tartışmalar olgunlaşacak. Diyabet hastasıysanız, astrolog sağlığınızın zirvesinde kalmak için şekeri azaltmanızı önerdi.

Aslan Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Aslan (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İşyerinde dedikoduların bir parçası olmaktan kaçınmalısınız. Partneriniz önümüzdeki hafta hayatınızın her alanında size destek olacak. Yeni bir girişime başlıyorsanız, olumlu tepkiler almaya hazır olmalısınız. 

Sağlıklı beslenmenizi sağlayacak olan beslenmenize dikkat edeceksiniz. Uzman, öfkenizi kontrol etmenizi ve alkolden kaçınmanızı önerdi.

Başak Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Başak (24 Ağustos - 22 Eylül)

Fazla düşünmek sizi hiçbir yere götürmez, bu nedenle sizi rahatsız eden herhangi bir şey varsa, dikkatinizi dağıtmaya çalışın. İlişkinizde her şeyi yavaş ve kolay bir şekilde ele alın. Bir iş gezisine çıkma şansınız olabilir. İş hayatındaysanız, hafta bitmeden telafi edebileceğiniz küçük bir kayıp için kendinizi kucaklayın. Diyetinizde şeker ve tuzu dengelemeli ve egzersizi aksatmamalısınız.

Terazi Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)

1 Mayıs'tan 7 Mayıs'a kadar olan hafta, işinizi değiştirmek için teklifinizi getirecek. Girişiminiz için çok çalışıyorsanız, bu hafta olumlu haberler getirecek. Partnerinize daha yakın büyüyeceksiniz. Uzman, rahatsızlıklarınız için natüropati denemeyi önerdi.

Akrep Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Konuşmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Kaba davranışlarınız eşinizi ve sevdiklerinizi incitecek. Patronunuz veya kurum başkanınız aleyhinde konuşmak konusunda dikkatli olmalısınız. Önümüzdeki hafta sağlığınız daha iyiye giderken, iş ortağınız sizi sinirlendirecek.

Yay Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcuna sahip kişiler, iş yerinde kıdemlilerinden takdir çalışmaları ( 2023 Kariyer Falı ) alacaklardır . Alçakgönüllülüğünüz ile yeni bağlantılar kuracak ve ilişkileri geliştireceksiniz. Sakinliğiniz aşk hayatınızı iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

Tahmin tablolarına göre sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Alkol ve aşırı yemekten kaçınmak en iyisidir. 

Oğlak Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Ofiste hassas konular üzerinde çalışmaya özen göstermelisiniz. Eşinizle konuşurken dilinize dikkat etmeye çalışın. 1 Mayıs'tan 7 Mayıs'a kadar size kapsamlı destek verecekler. Sağlığınız konusunda kafanız karışıksa doktorlarınızın söylediklerine güvenin, iyileşeceksiniz.

Kova Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Kova (21 Ocak - 18 Şubat)

Önümüzdeki hafta romantizm dolu olacak ( 2023 Aşk Falı ). Partnerinizle bir randevunuz olacak ve onlarla kaliteli zaman geçireceksiniz. Ofiste, astlarınız karar verme becerilerinize güvenecek.

Yatırımcıları işinize dahil etmeye çalışıyorsanız, bu hafta bir anlaşma imzalayacaksınız. Stresi yönetmek için meditasyon yapmayı deneyin.

Balık Burcu 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Partnerinizin ilgisini çekecek olan bu hafta büyüleyici olacaksınız. İşi zamanında tamamlama beceriniz işyerinde not edilecek ve takdir edilecektir. İşletmede sürpriz siparişler alacaksınız. Tahmin çizelgeleriniz, dizlerinize iyi bakmanızı ve kemiklere besin eklemeye yardımcı olan sağlıklı gıda maddelerini seçmenizi önerir. 


1 Mayıs 2023 Koç Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Boğa Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 İkizler Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Yengeç Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Aslan Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Başak Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Terazi Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Akrep Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Yay Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Oğlak Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Kova Burcu Yorumları
1 Mayıs 2023 Balık Burcu Yorumları

Yorum Gönder

0 Yorumlar