Melike Şahin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşındadır ?

Melike Şahin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşındadır ?


Son günlerde binlerce kişi tarafından aranan Melike Şahin Kimdir ? Melike Şahin Kaç Yaşındadır ? Melike Şahin Nerelidir ? Melike Şahin Kimle Evlendi ? Melike Şahinin Eşi Kimdir ?

Şarkıcı Melike Şahin hemen hemen 6 yıldır beraberlik yaşadığı sevgilisiyle evlendi. Melike Şahin'in sevgilisinin kim olduğu magazin meraklıları tarafından merak ediliyor. Peki, Melike Şahin kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Melike Şahin kiminle evlendi? 

Melike Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" kısa notunu yazarak dünya evine girdiğini hayranlarına ilan etti. Evlenmesiyle gündemden düşmeyen Melike Şahin'in hayatı, kariyeri ve şarkıları bir çok insan tarafından merak ediliyor. 

Melike Şahin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşındadır ?

                                         

MELİKE ŞAHİN KİMDİR?

Melike Şahin, 18 Nisan 1989 yılında İstanbul'da doğru. Aslen Sivas Divriğili olan ve çocukluğundan beri müziğe ilgi duyduğunu belirten Şahin, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuduğu sıralarda Çağdaş Müzik Merkezi’nde Timur Selçuk’tan şan dersleri aldı. 

2012'de mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji eğitiminden sonra 2017'ye kadar Baba Zula ile birlikte vokalist olarak çalıştı.

Baba Zula’yla çalışmayı bırakmadan hemen önce "Melikşah ve Saz Arkadaşları" adı altında bir proje başlattı, bu ekip ile Beyoğlu'nda Kanto isimli meyhanede arabesk temalı bir repertuvar ile bir süre konserler verdi.

2017 yılında Fransız yönetmen Tony Gatlif’in Djam isimli filminde seslendirdiği üç şarkı ile yer aldı ve aynı yıl filmin dünya prömiyeri öncesinde Cannes Film Festivali’nde bir konser verdi.

Melike Şahin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşındadır ?

                                                

2017'de ilk teklileri Bi' fırlatsam ve Deli Kan ile solo kariyerine başladı. 2018 - 2019 yılları arasında  bir hayli konser verdi ve Diva Bebe Show adlı canlı şov programı yaptı.

İlk solo albümü Merhem'i Şubat 2021'de yayımlayan Melike Şahin, bu dönemde pandemi dolayısıyla konser veremese de şahsi sosyal medya hesaplarından çevrimiçi çok sayıda canlı yayın yaptı.

Albümün ilk teklisi, Ocak 2021'de yayımlanan "Uykumun Boynunu Bükme" oldu.

Albümün yayımlanışı sonrasında ilk resmi konserini Haziran 2021'de Zorlu PSM'nin çevrimiçi yayın platformunda yaptı.

MELİKE ŞAHİN KİMİNLE EVLENDİ?

Melike Şahin, sevgilisi Sedat Bey ile 5'inci yıl dönümlerini sosyal medyadan daha önceden paylaştığı kareyle kutlamıştı. Melike Şahin 31 Mayıs'ta Sedat Bey ile dünya evine girdi.

MELİKE ŞAHİN EŞİ KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Melike Şahin, 31 Mayıs 2023 tarihinde Sedat Bey ile evlendiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.


Yorum Gönder

0 Yorumlar