Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filmi Konusu Nedir ?

Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filmi Konusu Nedir ?


"Kesişme: İyi ki Varsın Eren" isimli bir kahramanlık hikayesine odaklanan film, yakında TRT izleyicileriyle buluşacak. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu büyük bir merakla bekleniyor. İşte, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi hakkında merak edilenler...

Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filmi Konusu Nedir ?

TRT ve Dijital Sanatlar tarafından üretilen "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" adlı film, yönetmenlik koltuğunda Özer Feyzioğlu'nun oturduğu bir yapım. İlk kez 1 Ocak 2022'de sinemaseverlerle buluşan bu film, şimdi de TRT ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kahramanlık hikayesini anlatan filmin senaryosu ise Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu tarafından kaleme alındı. Çekimler 12 hafta süren bu yapım, İstanbul, Trabzon, Niğde ve Hatay gibi farklı illerde gerçekleştirildi.

"Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminin merak edilen konusu, Trabzon Maçka'da askerler ile teröristler arasında yaşanan çatışmada hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ile onu korumak isterken şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesine odaklanıyor. Karadenizli bir ailenin mavi ve yeşilin buluştuğu yaşamı ile vatan ve insan sevgisinin önemini vurgulayan bir astsubayın hayat kesitleri, filmde etkileyici bir kahramanlık öyküsü olarak anlatılıyor. Aynı zamanda, ülkede yaşanan terör gerçeği de bu hikayenin içinde yer alıyor.

Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filmi Konusu Nedir ?

                                     

TRT'nin açıklamasına göre, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren film, sadece bir hafta içinde yaklaşık yarım milyon kişiye ulaşarak 2022'nin en iyi gişe yapan Türk filmi oldu. 35 hafta boyunca vizyonda kalan film, 2 milyon 327 bin 281 kişi tarafından izlenerek büyük bir beğeni topladı.

Filmin Başrollerinde Kimler Oynuyor ?

Filmin müziklerini Fahir Atakoğlu'nun bestelediği "Kesişme: İyi ki Varsın Eren"de, başrollerde İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar