Şeytan Tüyü Nedir ? Şeytan Tüylü Kimlere Denir ? Şeytan Tüyü Nasıl Kazanılır ?

Şeytan Tüyü Nedir ? Şeytan Tüylü Kimlere Denir ?
                                          

Bu yayınımızda Şeytan Tüyü Nedir ? Şeytan Tüylü Kimlere Denir ? Şeytan Tüyü Nasıl Kazanılır ? Şeytan Tüylü Kişilerin Özellikleri Nelerdir ? gibi sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

Şeytan Tüyü nedir, şeytan tüylü kimlere denir  sorusuna şu şekilde cevap verirsek yanlış yapmış olmayız: Sözlük anlamı olarak :Kendini hiç uğraşmadan kolaylıkla sevdirme özelliği olan kişiye yakıştırılan bir deyiştir.

Örnek Kullanıma bakacak olursak: ' Bu çocukta şeytan tüyü var. ' cümlesi ilgili çocuğun kendini ne kadar çok sevdirdiğini ve bunun işin bir çaba harcamadığını ifade eder.

Kendini fazlaca sevdiren,cana yakın,sıcak kanlı insanlar genel kanıyla şeytan tüylü olarak bilinirler.

Şeytan Tüyü Nasıl Kazanılır ?

Şeytan tüylü olmak sonradan kazanılan bir özellik değildir,çünkü şeytan tüylü olan kişilerin kendilerine has karekteristik özellikleri vardır,bir kişi eğer cana yakın karakteri yoksa şeytan tüylü olması da zordur.

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK BEŞİK KERTMESİ NEDİR ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>

Şeytan Tüylü Kişilerin Özellikleri Nelerdir ?

Şeytan tüylü kişilerin özelliklerine bakacak olursak bazıları konuşmayı sever ama bazıları da sevmezler.Cana yakındırlar, kendilerini sevdirmek için çevresindekilere ekstra çaba sarf etmezler,çünkü zaten sevilen kişilerdir.Diğer kişiler şeytan tüylü kişilerle zaman geçirmeye bayılırlar.





Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Seytan tüylü olmak bence şans un sevilmek hoslanilmak karizma ve de taviz vermemektir bazen kötü bir olduğuna inanılan birşey gibi dursada kanım ısındı tarzı birsey de olabilir aldırış etmemek bile hoştur kimisi için bu seytan tuyune doğuştan olduğuna sonradan olanlarda ise zeka seviyesi yüksektir yada yakındaki kişiden şans doğmuştur belki onda da seytan tüyü vardır yada lider ruhu önemlidir oda karizmanizi sarsmaz hergün içinize doğan birşeyler sizi allah ha yakınlaştır buda nabzını artırır bi güç gibi elinize geçmiştir gizemli bir cevher gibi gelir nitelikli olmak lazımdır aynı zamanda bazı insanlar da vardır lider ruhuyla bile doğar mesela sizin cook ilginç bir şey yaptığına inanıyoruz bu ilginç birşey on beş kişiyi etkiliyor bunun devamını getirmek size kalmış siz cook sevilen bir kişi oluyorsunuz bir başka biri çok ilginç bir şey yapıyor işte bu ilginç şeyden dolayı herkes tetikte sezilen bu tutum gizemli bir şekilde bir bağımlılık ilgi çekicilik ve de söz konusu olmayan cazip olmayan tavır önemli olan karizma tabii olmus gibi olan alamet sonrası sihir büyü etkilenilen cevher gerçekçi olmak gerekirse müthiş birşey bazıları için saygilarimla

    YanıtlaSil
Emoji Kullan
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)