En İyi İnstagram İpuçları,İnstagram Etkileşim Arttırma Taktikleri(%100 Garantili)


En Nasİyi İnstagram İpuçları (%100 Garantili)


En İyi İnstagram İpuçları,İnstagram Etkileşim Arttırma Taktikleri(%100 Garantili)



Milyarlarca kullanıcısı olan sosyal medya devi İnstagram'ın kullanıcıları etkileşimlerini arttırmak ve popülaritelerini en üst seviyede tutabilmek için birbirinden farklı yöntemleri deniyorlar.


Bu yayınımızda ''İnstagram için en iyi ipuçları neler ? '', ''İnstagram etkileşim arttırma'', ''İnstagram hikaye ipuçları'', '' İnstagram Story İpuçları'', ''İnstagram Etkileşim Arttırma Püf Noktaları'', '' İnstagram Hesap Nasıl Büyütülür '' konuları hakkında bilgiler bulabileceksiniz.

İSTERSENİZ BURADAN İNSTAGRAMDA EN SIK KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NELERDİR >>> adlı yayınımıza ulaşabilirsiniz.

YİNE BURADAN DA İNSTAGRAM TAKİPÇİ ARTTIRMANIN EN İYİ 22 YOLU >> adlı yayınımıza ulaşabilirsiniz.

İnanılmaz fotoğraflar oluşturmak, arkadaşlarınızla paylaşmak, daha fazla Instagram beğenisi almak ve Instagram deneyiminizi önemli ölçüde geliştirmek için bu temel Instagram ipuçlarını kullanın.
Profesyonel fotoğrafçıların Instagram ipuçlarını ve daha fazla beğeni almanıza ve Instagram fotoğraflarınızı en büyük etki için ne zaman yayınlayacağınızı öğrenmenize yardımcı olacak bilime dayalı Instagram numaralarını birleştiriyoruz.
Yine etkili instagram ipuçlarından birisi de kaliteli fotoğraf paylaşımıdır.Ayrıca, fotoğraflarınızı kaydedebilmeniz, çift filtreler uygulayabilmeniz, arkadaşlarınızı nasıl etiketleyeceğinizi öğrenebilmeniz, doğrudan fotoğraf gönderebilmeniz ve Instagram sorunlarını ve sıkıntılarını düzeltebilmeniz için uygulamanın nasıl çalıştığını özelleştirmek için gerekli Instagram ipuçlarını da ele alacağız.

Instagram Filtreleri Daha Fazla Beğenme

Daha fazla beğeni almak istiyorsanız bir Instagram filtresi kullanmalısınız. #Nofilter hashtag moda olsa da, yeni bir bilimsel çalışma flickr ve Instagram'daki fotoğrafları analiz etti ve fotoğraflarınız için bir filtre eklemenin neler yapabileceğini keşfetti.
Filtreli bir fotoğrafın görüntülenme olasılığı% 21 ve yorum alma olasılığı% 45 daha fazladır. Bunun bir kısmı, filtre kullanmayı seçtiklerinde daha ilginç fotoğraflar paylaşan kullanıcılar olabilir, ancak verilerle tartışamazsınız.

En İyi Instagram Filtrelerini Kullanın

Aynı çalışma, hangilerinin size daha fazla beğeni ve yorum alacağını keşfetmek için Instagram'daki beş filtreye ve düzenleme seçeneğine baktı.
Sıcak bir filtre kullanmak genellikle en çok yorum alır. Pozlamayı artırmak için pozlama aracının kullanılması daha fazla görünümle sonuçlanır. Her filtre beğenilerinize ve yorumlarınıza eklenmez. Doygunluk etkileri daha düşük görüşlere ve yaş etkileri daha düşük yorumlara yol açtı.


Daha İyi Kare Fotoğrafları Çekin

Instagram'da paylaştığınız her fotoğraf bir karedir, bu nedenle en iyi görünen bir karede fotoğraf çekmek mantıklıdır. Çoğu akıllı telefon kamerası kare fotoğraf çekme seçeneği sunar veya fotoğrafı Instagram uygulamasında çekebilirsiniz.
İPhone Photography School'dan Emil Pakarklis, daha iyi görünen kare fotoğraflar çekmek için 10 ipucu paylaşıyor  . Daha iyi bir fotoğraf çekmek için her birini ezberlemenize gerek yoktur, ancak sadece daha iyi görünen kare fotoğrafların arkasındaki ilkeleri anlamak bir başlangıçtır. Yukarıdaki bağlantıda tam bir açıklama ile birkaç ipucu.
1.   Konuyu Merkeze Yerleştirin
2.   Tüm Fotoğrafı Doldur
3.   Simetri Kullan
4.   Izgaralı Otuzlu Akıllı Kural
5.   Çapraz Çizgileri Ara
6.   Yatay Çekim ve Kırpma
Kare fotoğraflar çekerken bu fikirleri kullanırsanız, kaliteyi artırabilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıdan birçok örneği ve daha ayrıntılı talimatları inceleyin.
Faces ile Daha Fazla Beğeni Al
Georgia Tech tarafından yapılan bir araştırmada, yüzü olan Instagram fotoğraflarının, olmayanlara göre daha fazla beğeni ve yorum aldığı bulundu. Özellikle, fotoğrafınız bir yüz içeriyorsa, beğenme olasılığı% 38 ve yemeğinizin manzarası veya fotoğrafından daha fazla yorum alma olasılığı daha yüksektir.
Bunu her zaman ön ve orta bir selfie yapmanıza gerek yoktur, bu yüzden kendinizi bir fotoğrafta daha uzağa yerleştirmeyi deneyin.

Instagram Fotoğrafları için Temel Aksesuarlar

Fotoğrafta olmak ve havalı bir sahneyi göstermek arasında seçim yapmanız gerekmez. Bir iPhone tripoduna yatırım yapın ve zamanlayıcıyı veya Apple Watch'unuzu kullanın; kendinizi fotoğrafların içine yerleştirebilirsiniz.
Instagram kullanıcı SafeSolvent , iPhone'unuzu bir ağaca, çite, çıkıntıya veya başka bir nesneye bağlayabilmeniz için iPhone için bir GorillaPod satın almanızı önerir . Bu yerdeyken, bir zamanlayıcı ayarlayabilir ve ziyaret ettiğiniz başka bir harika yerden daha fazlasını yapmak için fotoğrafa girebilirsiniz.
Safesolvent ayrıca 30 saniyelik bir zamanlayıcı olan Camera + 'da çekim yapar, böylece fotoğrafa girmek için bolca zamanı vardır.

Instagram Fotoğraflarınızdaki Kişileri Etiketleyin

Instagram, fotoğrafları göreceğinizden emin olmak için arkadaşlarınızdaki fotoğrafları etiketlemenizi sağlar. Bu, yorumları yorumlarda etiketlemekten daha iyidir ve paylaşmadan önce yapabilirsiniz.
Üzerinde olduğunda ve Etiket İnsanlar sayfa, musluğa Share sonra kendi yüzünde dokunun . Gerçek ada veya Instagram kullanıcı adına göre arama yapın ve ardından etiketlemek için ada dokunun . Gerekirse, konumun ince ayarını yapmak için fotoğraftaki başka bir noktaya sürükleyin.

Özel Instagram Fotoğraf Gönder

Takipçilerinize değil, bir arkadaşınıza veya arkadaş grubunuza doğrudan veya özel bir Instagram fotoğrafı gönderebilirsiniz. Fotoğrafı normal şekilde yaptığınız gibi çekin ve düzenleyin.
Paylaş ekranında, üst taraftaki Doğrudan üzerine dokunun . Bu, İzleyiciler'den geçiş yapar ve Instagram arkadaş listenizi gösterir. Aramak için kaydırın veya büyüteç üzerine dokunun . Bir veya daha fazla arkadaş seçebilirsiniz.

Instagram Hashtaglerini Daha İyi Kullan



Hashtag'leri kullanmaya hazır olduğunuzda, birinde iki Instagram ipucu bulunur. İlk ipucu yeni Instagram emoji hashtag'lerini denemektir. Bu, fotoğrafınızı daha fazla Instagram kullanıcısının önüne almanın kolay bir yoludur ve fotoğrafınıza biraz duygu katmanın eğlenceli bir yoludur. Bunu yapmak için bir # girin ve emoji klavyenizi kullanarak emoji klavyenizi kullanın.
 Başka bir emoji Instagram hilesi, fotoğrafınızı Instagram, Facebook ve fotoğrafı paylaşmak istediğiniz başka bir yerde çalışan basit bir açıklama ile yayınlamak ve ardından fotoğrafınıza ilk yorumda hashtag'leri girmek.

Instagram Fotoğraflarınızı Kaydedin

Instagram'a orijinal fotoğraflarınızı kaydetmesini söyleyebilirsiniz, böylece başladığınız fotoğrafa her zaman erişebilirsiniz. Uygulamadaki profilinize gidin ve ardından Ayarlar'a dokunun ve Orijinal Fotoğrafları Kaydet'i Açık konuma getirin .
Şimdi Instagram'da bir fotoğraf çektiğinizde, düzenlenmemiş bir sürümü film rulonuza kaydedecek. Bir Instagram fotoğrafını paylaşmadan kaydetmek istiyorsanız, başka bir filtre ekleyebilir veya sadece bir kopyasını tutabilirsiniz, Uçak modunu açın ve paylaşın . Paylaşım başarısız olur ve fotoğraf galerinizde veya Fotoğraflar uygulamanızda görünmeye devam eder.

Instagram Fotoğraf Etiketlerini Kontrol Et

Varsayılan olarak herkes sizi bir Instagram fotoğrafında etiketleyebilir. Bu, can sıkıcı ve rahatsız edici fotoğrafların profilinizde fotoğraf olarak görünmesine neden olabilir ve bildirim spam'i ile sizi rahatsız edebilir.
Uygulamadaki profilinize gidin, Fotoğraflarınızı görmek için en sağdaki seçeneğe dokunun ve ardından Ayarlar'a dokunun. Sonra sağ üst taraftaki ayarlara dokunun. Buradan, bu fotoğrafların profilinizde otomatik veya manuel olarak görünmesini isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz.
Uygulamadaki profilinize gidip  Ayarlar ve Anlık Bildirim Ayarları'na dokunursanız, etiketler için bildirimleri de kapatabilirsiniz. 

Master Instagram Fotoğraf Araçları

Instagram fotoğrafınızı göndermeden önce filtrelerden daha fazlasını denemelisiniz. Instagram, fotoğrafınızı Instagram'da öne çıkarmak için ciddi bir fotoğraf düzenleme araçları seti içerir.

Instagram düzenleme araçlarını nasıl kullanacağınızı öğrenin.
Instagram fotoğraf düzenleme araçlarında ustalaşmanın en kolay yolu, kaydırıcıları bir yandan diğer yana hareket ettirmek ve fotoğrafınızın en iyi görünmesini sağlayan şeyi görmektir. Evet, bir kaydırıcıyı şu veya bu şekilde hareket ettirmenin nedenleri vardır, ancak ortalama bir kullanıcının fotoğrafları daha iyi hale getirmesinin en iyi yolu, araçları denemektir.
Bunu çeşitli seçenekler arasında geçiş yapmak ve bir düzine fotoğrafı düzenlemek için kullandıktan sonra, hangi efektin kullanılacağını ve Instagram fotoğraflarınızı öne çıkarmak için ne kadar uygulanacağını anlamaya başlayacaksınız.

Instagram Video Otomatik Oynatmayı Durdur



Verilerinizi tüketmemek için Instagram video otomatik oynatma ve ses seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Şimdilik Instagram sadece ayarı Her Zaman'dan Yalnızca Kablosuz'a değiştirmenize izin veriyor, ancak hiçbir şeyden daha iyi. Instagram videolarını otomatik oynatmayı durdurmak için buradaki talimatları kullanın .

Evcil Hayvan ve Çocukların Daha İyi Fotoğraflarını Çekin


Instagram fotoğraflarınız için size bakan bir çocuğu veya evcil hayvanı yakalamakta sorun yaşıyorsanız Look Birdy uygulamasına ihtiyacınız var . Bu ücretsiz uygulama çocuğunuzun veya evcil hayvanınızın dikkatini çekmek için bir kuş gürültüsü ve kamera flaş kullanabilirsiniz.

Instagram Fotoğraflarınıza Metin Ekleme

Instagram fotoğrafınızı öne çıkarmanın bir başka yolu, ona metin eklemektir. Bunu yapabilen birçok uygulama var, böylece tercihinize en iyi görünümü veren bir uygulama bulabilirsiniz.
Instaquote, Instagram fotoğraflarına tırnak eklemek için mükemmel bir seçenektir. Daha fazla bilgi için Instagram fotoğraflarına metin ekleme kılavuzumuzu takip edebilirsiniz .

Harika Instagram Kolajları Oluşturun


Başka bir zımba, birden fazla fotoğrafı bir araya getiren harika bir Instagram kolajıdır. Bu, fotoğraflardan önce ve sonra göstermenin veya bir etkinlikten birkaç fotoğrafı tek başına üç veya dört fotoğraftan daha fazla beğeni çekebilecek şekilde birleştirmenin harika bir yoludur.
Instagram kolaj uygulamaları sıkıntısı yok, ancak resmi Instagram Layout uygulaması başlamak için mükemmel bir uygulama . Fotoğraf eklemek, düzeni değiştirmek ve kolajı özelleştirmek için birçok seçenek vardır.





Fotoğrafları Göstermek için Beyaz Alan Ekle


İnstagramda fotoğrafa beyaz arka alan koyarsanız etkişemleriniz artabilir.

Instagram tamamen kare fotoğraflarla ilgilidir, ancak fotoğrafınızı vurgulamak ve orijinal yönünü korumak için fotoğrafınızın kenarlarına beyaz veya siyah alan ekleyebilirsiniz. Bu, fotoğrafınızı bir kareye kırpmaktan ve fotoğrafın önemli bir bölümünü veya fotoğrafınızdaki birini kesmek için harika bir yoldur.
No Crop fotoğrafı kırpmadan Instagram'a göndermek için harika bir uygulama. Bu uygulama fotoğrafın kenarına bulanık bir efekt veya fotoğrafın kenarlarına düz bir renk ekleyerek fotoğraftaki herkesi koruyabilirsiniz. NoCrop, iPhone ve Android için kullanılabilir .

Instagram Çift Filtresinde Uzmanlaşın

Bazen en iyi Instagram fotoğrafı bir uygulamada iki filtreyi veya bir düzenlemeyi, ardından Instagram uygulamasında başka bir düzenlemeyi ve bir filtreyi birleştirir.
Bunu yapmanın kolay yolu, Camera + veya başka bir fotoğraf düzenleme uygulaması gibi bir uygulamada fotoğraf çekmek ve istediğiniz filtreleri ve düzenlemeleri uygulamaktır. Bu fotoğrafı kaydedin ve ardından fotoğrafı tekrar düzenlemek ve başka bir filtre uygulamak için Instagram'da açın.
Instagram'da fotoğraf çekmek, tema düzenlemek ve uygulamak için uçak modunu da kullanabilirsiniz. Uçak moduyla paylaştığınızda fotoğraf galerinize kaydedilir. Buradan, yüklemeyi iptal edebilir ve ardından paylaşmadan önce fotoğrafınıza ikinci filtre uygulamak için yeni fotoğrafı düzenleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar