İnstagram En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Nelerdir ? (Garanti)

İnstagram En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Nelerdir ?

İnstagram En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Nelerdir ?





Milyarlarca kullanıcı olan ve şu an zirveye çıkmış olan en popüler uygulama olan sosyal paylaşım ağı  instagramın bu kadar fazla kullanılıyor olması haliyle bazı instagram sorunlarını da ortaya çıkarıyor. 

Bu yayınımızda ''instagramda sıklıkla karşılaşılan sorunları ve çözüm yollarını'' bulacaksınız.Bu yayınımızda ''instagram hesabına giriş sorunları ve çözümleri'', ''instagram fotoğraf paylaşma sorunları ve çözümleri'', ''facebook izinleriyle instagram sorun giderme'', ''instagramda fotoğraf ve yorumlarda etiketleme(hashtag) sorunu ve çözümü'', ''instagram takip etme sorunu ve çözümü'', ''instagrama sorun bildirme'' hakkında bilgiler bulacaksınız.

AYNI ZAMANDA BURADAN İNSTAGRAMDA TAKİPÇİ ARTTIRMANIN KANITLANMIŞ 22 KESİN YOLU>>> adlı yayınımıza ulaşabilirsiniz.

İSTERSENİZ BURADAN DA EN İYİ İNSTAGRAM İPUÇLARI,İNSTAGRAM ETKİLEŞİM ARTTIRMA TAKTİKLERİ ADLI YAYINIMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ. >>>


Instagram sorunlarınız olduğunda yapılacak ilk şey nedir? Neyse ki, Instagram sorunlarının çoğunu 5 dakikadan kısa sürede çözmek için yapabileceğiniz üç şeyden oluşan kısa bir listemiz var.
Adım 1. iPhone, Android veya tabletinizi yeniden başlatın . Güç düğmesini basılı tutun ve kapatın. Cihazı tekrar açmadan önce iPhone'da en az 15 saniye ve Android telefonlarda bir dakika bekleyin.
Adım 2. Instagram'ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Denenecek bir sonraki şey Instagram'ı telefonunuzdan veya tabletinizden silmek ve yeniden yüklemek. Bunun çalışması için tekrar giriş yapmanız gerekeceğinden şifrenizi bilmeniz gerekir. Fotoğraflarınız ve profiliniz Instagram'da güvende.
On iPhone veya iPad , küçük bir x görene kadar uygulama üzerinde basılı tutun . Uygulamayı kaldırmak için x üzerine dokunun . App Store'da Instagram'ı bulun ve yeniden yükleyin.
Android'de Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları Yönet -> Instagram'a gitmeniz gerekiyor Kaldır üzerine dokunun . Google Play Store'a gidin ve yeniden yüklemek için Instagram'ı bulun.
Adım 3. İnternet Bağlantınızı kontrol edin . Hücresel ve WiFi üzerinde denemelisiniz. Uçak modunu açıp kapatmayı da deneyebilirsiniz. Bu, bağlantınızla ilgili sorunları sıfırlayabilir. Uygulamayı kaldırmadan önce bunu denemek isteyebilirsiniz.



İnstagram Fotoğraf Paylaşma Sorunları ve Çözüm Önerileri ?


Instagram'a fotoğraf yayınlamak, hatta yorum bırakmak ve fotoğrafları beğenmek gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Yükleme, beğenme ve yorum yapma çılgınlığı içindeyseniz, topluluğu korumak amacıyla bir anti-spam sınırına girmiş olabilirsiniz.

İnternette başka şeyler yapıp yapamayacağınızı görmek için sinyalinizi kontrol edin. Diğer web sitelerine ve uygulamalara erişebiliyorsanız Instagram'da sorun gidermeye devam etmeniz gerekebilir. Diğer hizmetlerle ilgili sorun yaşıyorsanız veya yavaşlarsa WiFi'ye bağlanmayı veya uçak modunu açıp kapatmayı deneyebilirsiniz.
Bir sonraki yapılacak şey, ikinci bir Instagram hesabından yükleyip yükleyemeyeceğinize bakmak Bunlardan birine sahip değilseniz, telefonunuzda veya bilgisayarınızda bir tarayıcı kullanarak Instagram'da oturum açmaya ve biyografinizde küçük bir şey değiştirmeye çalışmalısınız. Bu sorunu çözebilir ve Instagram'a tekrar yayın göndermenize izin verebilir.
Bir fotoğraf yüklemeye çalıştığınızda Instagram çökerse, sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için telefonunuzu yeniden başlatmalısınız. Her şey başarısız olursa, daha fazla yardım için Instagram ile iletişime geçebilir ve hesabınızla ilgili bir sorun olup olmadığını görebilirsiniz.

İnstagram En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Nelerdir ?



İnstagram Hesaba Giriş Sorunları ve Çözümleri Nelerdir?

Instagram'a giriş yapamadığınızda sizin için büyük bir sorun, ancak kolayca düzeltebileceğiniz bir şey. Yapılacak ilk şey kullanıcı adınızı ve şifrenizi tekrar girip tekrar giriş yapmayı denemektir. Bunu bilgisayarınızda da deneyebilirsiniz.
İPhone veya Android'deki uygulamada, bir SMS göndermeyi veya Android'de Facebook ile giriş yapmayı veya iPhone'da Giriş bağlantısını göndermeyi seçebilirsiniz. Bu, doğru kimlik bilgileriyle kolayca giriş yapmanıza yardımcı olacaktır.
Instagram şifrenizi sıfırlamaya çalıştığınızda karşılaştığınız yaygın bir sorun, doğru e-posta hesabınızın bağlı olmamasıdır. Facebook ve Instagram'ınız varsa, birçok kullanıcı için kolay bir seçenek olan Facebook ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Instagram şifre sıfırlama e-postanız işe yaramazsa, tekrar göndermeyi deneyebilir ve ardından kopyalayıp yapıştırırsanız bağlantıya fazladan boşluk eklemediğinizden emin olabilirsiniz.

Facebook İzinleriyle Instagram 

Sorunlarını Giderme:


Instagram'ı yanlışlıkla Facebook hesabınızdan silerseniz Instagram'dan Facebook'a yayın gönderemeyebilirsiniz. Facebook ve Instagram'ı yeniden bağlamak için bu adımları deneyebilirsiniz.
  1. Facebook ve Instagram'ı telefonunuzdan silin.
  2. Facebook Ayarları'na gidin ve Instagram izinlerini kaldırın.
  3. Facebook ve Instagram'ı yükleyin, ardından iki hizmeti bağlayın.
Fotoğraflarınız Haber Akışı'nda görünüyorsa, Facebook ve Instagram sorunun farkındadır ve bir düzeltme üzerinde çalışıyor.
Arkadaşlarınız Instagram yayınlarınızı Facebook'ta göremezse bu Facebook Instagram izinlerini değiştirmeniz gerekebilir .
Instagram Fotoğraf albümünüzün Facebook'ta dolu olduğu bir hata gördüğünüzde, Facebook'ta mevcut Instagram albümünüzün adını değiştirebilirsiniz ve Facebook'ta tekrar paylaştığınızda yeni bir albüm görünecektir.
İnstagram En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Nelerdir ?



İnstagram Fotoğraf ve Yorumlarda Etiketleme(Hashtag) Sorunları Nasıl Düzeltilir ve Çözümleri Nelerdir?

Fotoğraflarda arkadaşlarınızı etiketleyememeyi(Hashtag) ve resminizin aramalarda görünmesini engelleyebilecek engellenmiş Instagram hashtag'leriyle ilgili sorunları içeren bir dizi Instagram etiketleme sorunu vardır .
Fotoğrafınızdaki birini etiketleyebiliyorsanız, ancak artık etiketlenmediyse etiketi(Hashtag) kaldırıyor olabilirler. Fotoğrafa, ardından adınıza ve ardından Beni Fotoğraftan Kaldır seçeneği göreceğiniz Daha Fazla Seçenek'e dokunarak bir fotoğrafın etiketini kaldırabilirsiniz.
Bir gönderiye daha fazla hashtag ekleyemiyorsanız veya çok sayıda hashtag'e yapıştıramazsanız, bunu yorum veya gönderi başına 25 veya daha az hashtag ile sınırlamanız gerekebilir. Çok fazla hashtag kullanmak büyük olasılıkla spam bayrağıdır ve Instagram bunu engelliyor olabilir.

Engelli Hesaba Nasıl 

İtiraz Edilir?

Instagram'da oturum açar ve hesabınızın devre dışı bırakıldığını görürseniz, topluluk kurallarını veya kullanım şartlarını ihlal etmiş olursunuz. Ya da en azından hesabınız bunu tetikleyen bayrakları kaldırdı.
Giriş yaptığınızda Instagram devre dışı bırakılmış bir cezaya itiraz edebilirsiniz. Uygulamanızda bunu telefonunuzdan yapmak için talimatlar olacaktır. Başınıza gelirse hesabınızı kurtarabileceğinizin garantisi yoktur.
İnstagram Yorum Yapamama Sorunları Ve Çözüm Yolları Nelerdir?
Daha yeni bir hesapla popüler Instagram hesaplarına yorum yapamayacağınız veya aynı yorumda birden fazla kullanıcıyı etiketleyemediğiniz Instagram yorum sorunları var.
Bunun nedeni Instagram'ın spam göndericilerini parçalamasıdır. Profiliniz profil resminize veya biyografi bağlantınıza dayalı bir spam gönderene benziyorsa ve kullanıcıları sürekli olarak etiketliyorsanız veya yalnızca popüler hesaplara yorum yapıyorsanız yorum sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.
Aşağıdakileri içeren bir yorum bırakamazsınız;
  • 5'ten fazla @ bahsetti
  • 30'dan fazla hashtag
  • Aynı yorum birden çok kez (emoji bile)
Instagram'a yorum yaparken bir hatayla karşılaşırsanız, birkaç hashtag'i veya @ mentions'ı kaldırın.
Louise M yorum yapma yeteneğini geri kazanmak için bir strateji paylaşıyor. Instagram'ı bir spamcı değil normal bir kullanıcı gibi kullanmak için kaynar. Gönderinin alt kısmındaki bilgilere göz atın, ancak iPhone ağ ayarlarınızı sıfırlamak için talimatları dikkate almayın.

İnstagram Takip Etme Hatası 

Nasıl Onarılır: 

Instagram'da Anymore 

Kişilerini Takip Edemezsiniz

Yeni bir kişiyi takip etmeye çalışırsanız ve “Başka kişiyi takip edemezsiniz” hatasını görürseniz, zaten 7.500 kişiyi takip ediyorsunuz. Bu, Instagram'da takip edebileceğiniz maksimum hesap sayısıdır.
Yeni bir hesabı takip etmek için hizmetteki mevcut arkadaşlarınızdan bazılarını takip etmemeniz gerekir. Bu hizmetteki spam ile mücadele etmektir. 7.500'den fazla kişiyi takip eden insanları görürseniz, yeni kurallar geçerli olmadan önce bunu yapıyorlardı.

AYNI ZAMANDA BURADAN İNSTAGRAMDA TAKİPÇİ ARTTIRMANIN KANITLANMIŞ 22 KESİN YOLU>>>

İSTERSENİZ BURADAN DA EN İYİ İNSTAGRAM İPUÇLARI,İNSTAGRAM ETKİLEŞİM ARTTIRMA TAKTİKLERİ ADLI YAYINIMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ. >>>

Birisi Fotoğraflarınızı veya Videolarınızı Paylaşmakla 

Tehdit Ederse Ne Yapmalı?


Instagram'daki bir kişi, çevrimiçi istemediğiniz fotoğraflarınızı paylaşmakla tehdit ediyorsa, Instagram ne yapacağınız konusunda bazı önerilerde bulunur. Bu, hemen üç şekilde uğraşmanız gereken ciddi bir sorundur.
  • Yerel kolluk kuvvetleriyle irtibat kurun ve bunu onlara bildirin.
  • Bu kişiyi engelleyin . Gizlilik ayarlarınıza bağlı olarak, Instagram'daki kişiler takipçilerinizin ve takip ettiğiniz kişilerin bir listesini görebilir. Birini engellediğinizde, artık profilinize erişemez.
İnstagramdaki Her hangi Bir Sorunu Nasıl Bildiririm ?
Düzeltemediğiniz diğer Instagram sorunlarıyla karşılaşırsanız Instagram'a uygulamanın içinden mesaj gönderebilirsiniz. Profilinize gidin ve ardından Android'deki üç noktaya veya iPhone'daki dişli çarklara dokunarak ayarlara dokunun Aşağı kaydırın ve Sorun bildir üzerine dokunun . Bir şey çalışmıyor'u seçin ve telefonunuzdaki Instagram ile neyin yanlış olduğunu yazın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar