Göz Kamaştıran Brezilya Fönü Evde Nasıl Yapılır ?



Brezilya Fönü Nedir?

Brezilya fönü nitelikleri nedeniyle, kabarmayı ortadan kaldırır ve yoğun parlaklığı teşvik eder . 

"Neredeyse her tür ve dokuda, hatta ince saçlarda bile etkili. "Özellikle nemin herkesi etkilediği yaz aylarında, oyunu değiştirebilir ve saçlarınızı yönetmek çok daha kolay olacaktır." 

Brezilyalı fönü nedir? saç bakımı, her telin etrafında koruyucu bir tabaka oluşturmak için saçınıza yapışan, kabarmayı etkili bir şekilde azaltan, kütikülü mühürleyen ve herhangi bir dış hasara karşı koruyan sıvı keratin formülüdür . 

Yumuşatma tedavisi Brezilya'da ortaya çıkmıştır ve camu camu, annatto tohumu ve açai berry de dahil olmak üzere ülkeye özgü malzemeler kullanmaktadır. Tedaviyi aldıktan sonra, saçlarınız nemlendirilmiş, daha az kıvırcık ve ısı stiline daha dayanıklı olacak 



Brezilya Patlamasının Diğer Keratin Tedavilerinden Farkı Nedir?

Her iki sonuç da benzer olsa da, Brezilya Fönü'nün saç tipinize göre uyarlanabilen hafif bir formülü vardır ve tedavi sonrası biraz daha az hassastır. 

"Bir at kuyruğu veya klipsle tekrar bağlayamazsınız, stil veremezsiniz ve takip eden üç veya dört gün boyunca yıkayamazsınız

Brezilya Fönü Saçımı Tamamen Düz Yapacak mı?

İstemediğiniz sürece değil. Stilistiniz saçınıza 450 derecelik yassı demir geçirerek fön tekniğini uygulayacak bu işlem ne kadar uzun sürerse o kadar çok düzleşme olacak.

"Saçınızı kıvırcık seviyorsanız, ancak saçlarınızı yumuşatmak istiyorsanız, bu saçınızı pürüzsüzleştirmeye yardımcı olacaktır. Sadece stilistinize tam olarak ne istediğinizi söylediğinizden emin olun 


Brezilya Fönü Nedir ?


Brezilya Fönü Güvenli mi?

Tedavinin herhangi bir saç tipinde güvenli olduğunu doğrulanmıştır ve aslında parlaklık ve nem seviyelerini iyileştirmeye yardımcı olur. ""Çok, çok az bir miktar var, ancak herhangi bir kimyasal işlemle, tedaviyi her zaman saçınıza bağlamanın zincirleme bir reaksiyonu vardır." Kırılmanın meydana geldiği tek durum, bir stilist yassı demirle çok sertleştiğinde, bu nedenle saçınızın çok fazla ısı alamayacağından emin olun.


İSTERSENİZ BURADAN 10 ADIMDA EVDE BREZİLYA FÖNÜ NASIL YAPILIR ADLI YAYINIMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ... >>> TIKLAYINIZ...



Brezilya Fönü  Ne Kadar Sürer?

Genel olarak süreç bir saat ila bir buçuk saat sürmektedir. Bu süre nasıl bir sonuç istediğinize ve saçınızın tipine göre uzayadabilir.

Stilistiniz, tüm ürünü çıkarmak ve tedavinin yapışması için bir taban oluşturmak için saçınızı üç veya dört kez şampuanlayarak başlayacaktır. 

Bölüm bölüm çalışma, Brezilya Fönünü formülünü kökten uca uygulanacak, daha sonra pürüzsüz bir şekilde kurutulacaktır. 450 dereceye kadar ısıtılmış bir yassı demir onu kapatacak, daha sonra tedaviyi durulamak için şampuan kasesine geri dönecek, ardından derin bir bakım maskesi takip edecektir. Son olarak, saçlarınız bir kez daha fönle kurutulur.




Brezilya Fönü Uygulaması Yaptırdıktan Sonra Ne Yapmalıyım?

Keratin sonrası tedavi rutininin aksine, aktivite açısından neler yapabileceğiniz ve yapamayacağınız konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur, bu nedenle sıcak yoga sınıfınıza atlamak zorunda kalmazsınız. Ek olarak, tedavi salonda durulandığından, yıkamak istediğiniz kadar uzun veya az bekleyebilirsiniz, ancak yine de, korumak için sülfat ve klor içermeyen bir formül kullandığınızdan emin olun.


Yorum Gönder

0 Yorumlar