Göğüslerimi Nasıl Büyütebilirim ? Bitkisel Yollarla Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir ?

göğüs büyütme teknikleri
Göğüslerimi Nasıl Büyütebilirim ? Bitkisel Yollarla Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir ?
                       

'DoğalYöntemlerle Bitkisel Yollardan Göğüs Büyütmek'

Her kadının hayalidir dolgun,dik ve sıkı göğüslere sahip olmak...

Gün içerisinde belki de binlerce kişinin aklına gelen ve çözüm yolları için arama yaptıkları bir konu olan göğüs büyütme ile ilgili işinize yarayacağınızı düşündüğümüz yöntemleri paylaşmak istiyoruz. Göğüslerimi nasıl büyütebilirim ? sorusunu belki kendinize sormuşsunuzdur zaman zaman...İşte karşınızda doğal yollarla göğüs büyütme yöntemleri...


Genellikle minyon tipli kadınların işine yarayacak olan bu yöntemle dolgun ve dik göğüslere sahip olabileceksiniz. Estetik ameliyattan korkan ya da daha ekonomik yollar arayan kadınlar için bitkisel yollarla göğüs büyütme konusu oldukça ilgi çekici olmaktadır.

Bitki dünyasının duayeni ve bitkilerle şifa yoluyla milyonlarca insana yol gösteren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi mucizevi bitki şerbetçi otu bu konuda çareniz olabilir.Düzenli bir beslenme programı ile birlikte yapılan şerbetçi otu kürü sayesinde  göğüslerinizde gözle görülür bir değişim yaratabilirsiniz.

İlk aşamda 5-6 grlık şerbetçi otunu her gün bir bardak temiz bir suda kaynatınız ve karışımı süzerek 1 ay boyunca her gün içiniz.

İkinci aşamada ise bir süre hayıt tohumu kullanmalısınız.Her iki bitki için de doğru kürü kullanmak çok önemlidir.

Bu iki kürü de uygularken diğer beslenme alışkanlıklarınıza da özen göstermeniz gerekmektedir.


Özellikle gün aşırı bir yarım avokado,kuru beyaz üzüm ve aynı zamanda cevizi düzenli olarak bu süreçte tüketmeniz gerekmektedir.

Aynı zamanda uzmanlar göğüsleri büyütmek için gün aşırı 40-50 gr sütlü çikolata tüketilmesini de önermektedirler.

Aynı zamanda göğüslerin büyümesinde önemli rol oynayan östrojen ve progesteron hormonlarınının artmasını sağlayan rezene tohumu da meme dokususun büyümesini sağlamaktadır.

Bir bardak kaynar suyun içerisine rezene tohumu atıp,demlendikten sonra bu karışımı için.


'Göğüs Büyütmek ve Spor İlişkisi'

Düzenli beslenme programı uygulamayan ve sporun ucunu kaçıran kadınlar için göğüs büyütme konusu kabusa dönüşebilir. Yüksek oranlı yağ dokusu içeren göğüsler yoğun olarak kalori yakımına maruz kaldığında göğüslerde aşırı küçülme görülebilir. Dolayısıyla göğüslerini sıkılaştırmak için çeşitli egzersizleri de beraberinde yapan kadınların profesyonel olarak beslenme diyetlerini de beraberinde yapmaları gerekmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar