Kurşun Döktürmek Nedir ? İşte Karşınızda Kurşun Dökme Yöntemleri ?


 kurşun dökmek nedir
Kurşun Nasıl Döktürmek Nedir ? İşte Kurşun Dökme Yöntemleri ?
                         

"Kurşun döktürmek nedir?","Kurşun döktürme faydaları nelerdir?","Kurşun neden dökülür?" "Kurşun nasıl dökülür?"İnsanlardaki olumsuz enerjiyi bertaraf etmek için uygulandığı gibi nazardan korunmak için de uygulanmaktadır.Kurşun döktürdükten sonra rahatladığını ve eskisinden daha iyi olduğunu söyleyen insanların azımsanamayacak kadar çok olduğu bir gerçektir.

Çok fazla nedenlerden ötürü sıkıntı yaşayan kişilerin "kurşun döktürdüğü" gözlemlenmektedir.Bazı içsel sıkıntılar büyü,nazar gibi hasta olmadığı halde bu tarz psikolojik durumlar yaşayan kişiler de sıklıkla "kurşun döktürmektedir". Aynı zamanda da  "kurşun döktürmenin" vücudumuzdaki bazı hastalıklara da iyi geldiği halk arasında bilinmektedir.

Kişinin üzerine yoğunlaşan negatif elektriği atmak için kullanılan kurşun dökme işlemi herkesin yapabileceği bir uygulama değildir. Kurşun döken kişiye de daha önceden belirlenmiş bir ücret ödenmesi bu işin geleneksel boyutlarındaki gerçeklerdendir.



kurşun nasıl dökülür
Kurşun Nasıl Döktürmek Nedir ? İşte Kurşun Dökme Yöntemleri ?
           

KURŞUNDÖKMEK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER NELERDİR ?

*40-50 cm boyutlarında metal bir kap

*Bu kabın üstüne koyulacağı bir tepsi


*Metal bir kepçe ya da bir cezve

*200 gr kurşun
*Ocak
*Çarşaf
kurşun nasıl dökülür
Kurşun Nasıl Döktürmek Nedir ? İşte Kurşun Dökme Yöntemleri ?

                      

KURŞUN NASIL DÖKÜLÜR ?

İlk önce kurşun kepçenin içerisine konulur ardından ocağın üzerinde eritilinceye kadar bekletilir.Tepsinin üzerine koyulan kabın yarısına kadar su doldurulur.Bu kap ise kişinin üzerine yerleştirilir.Kurşun dökülecek kişi yere oturarak çarşafı başının üzerinde tutar, kurşun dökecek kişi tepsiyi,kişinin başının üzerinde tutup,erimiş kurşunu bu esnada kabın içerisindeki suyun içine döker. Bu işlem tüm vücudun kötü enerjiden arınması için ayaklar ve göbek üzerinde birer kez tekrar edilir.


Not : Yukarıda anlatılan yöntem , dini rituellerden arınmış , klasik kurşun dökme işlemidir.Kurşun döken kişinin bu işi daha önce yapan birisinden el verme yöntemiyle yetki almış olması , kurşun dökme sırasında abdest alınmış olması yada kurşun dökme sırasında okuyacağınız dualar sizin kendi iradeniz ve inanışınızla belirleyeceğiniz etkenlerdir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar