Günlük Burç Yorumları,29 Mayıs 2020 Cuma Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,Aile >>>

29 Mayıs 2020 Cuma Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.Biz de sizler için 29 Mayıs 2020 Cuma Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:




29-mayis-2020-cuma-günlük-burç-yorumları
Günlük Burç Yorumları | 29 Mayıs 2020 Cuma | Aşk,Sağlık,Para >>>




Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

29 Mayıs 2020 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK

Birçok Bekar, romantik ilişkilerini resmileştirmeyi ciddi olarak düşünecektir. Niyetlerin iyi, onları takip et! Evliyseniz, hayatı rutinden koparmak için harika bir macera haline getirebileceksiniz. Fırsatınız olur olmaz partnerinizi projelerinizle ilişkilendireceksiniz.

PARA

Güneş ve Plüton'un birleşik etkisi olumlu olmalı, Güneş bir şans getirecek ve Plüton  para kazanma yeteneklerini çoğaltıyor. 



SAĞLIK

Muhtemelen biraz gergin bir gün olacak, kendinizi sabırsız hissedeceksiniz. Bu gerilim uykunuzun kalitesini etkileyecektir. Uyku hapları almamak için iyi bir kitap tercih edin. Profesyonel kötümserlerden kaçının.

ŞANSLI NUMARA

325

GÜNÜN FIRSATI

Hayatınızı basitleştirin, zihninizi, çekmecelerinizi ve artık size uymayan ilişkileri temizleyin.

İŞ

Satürn, sizi profesyonel alanda dengelemenize teşvik edecektir. Bu şekilde daha temkinli, daha gerçekçi ve daha pratik olacaksınız. Size söylenen her şey için daha az dikkatli olacaksınız. Bazılarının size verdiği güzel vaatlerin ardındaki gerçekliliği arayacaksınız. Kısacası kandırılmayacaksınız.

AİLE

Bu astral ortam, eviniz, çocuklarınız veya ailenizle olan ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir. En kötüsünü hayal etmeye gerek yok: küçük bir anlaşmazlık olacak. Ancak öte yandan, durum ne olursa olsun tepki vermek için beklemeyin; hikayelerin ilerlemesine izin vermemek daha iyi.

SOSYAL HAYAT


Pek havanızda olmayacaksınız, ancak ayaklarınızın üzerinde durmaya cesaret edeceksiniz. İyi niyetlere ihtiyaç duyacağınızda herkese inanmayın





Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

29 Mayıs 2020 -Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Sıradan bir gündelik hayatı, hem kendinizin hem de eşinizin kendisini bulmaktan zevk alacağınız ve de gününüzü ayrıcalıklı bir ortama dönüştürebilen gerçek bir sihirbaz olacaksınız. Bekarlar, Venüs ile, şu anda sevginizin endişelerinizin merkezinde olacağına dair yanlış olma riskini az tahmin edebiliriz. Çekiciliğiniz karşılığını bulacak ve sizi sarhoş edecek tutkulu anları yaşayacaksınız.

PARA

Plüton'un rahatsız edici etkisini hissedebilirsiniz. İşletmenizde veya gelirinizde gecikmelere neden olarak planlarınızı aksatabilir. Önlem olarak, giderlerinizi ciddi şekilde sınırlamak ve mümkünse şu anda kendinizi büyük finansal işlemlere sokmaktan kaçınmak daha iyi olacaktır.

SAĞLIK

Fiziksel olarak dikkatli olun. Egzersiz yaparsanız, başınız döneceğinden uzun süre kendinizi zorlamayın. Güneşte çok uzun süre kalmayın.

ŞANSLI NUMARA

585

GÜNÜN FIRSATI

Ayaklarınızı sıkıca yerde tutun.

İŞ

Bu, kariyerinizin gelişimi için iyi bir gün. Ne istediğinizi tanımlamak ve inisiyatif almak size kalmış; başarı olacaksınız.

AİLE

Sevdiklerinizi memnun etmek için, boş zamanlarınızı onlarla paylaşmak için dış endişelerinizi unutmaya karar verdiniz. Venüs size hassasiyet ve suçluluk dolu aile ilişkileri vaat ediyor.

SOSYAL HAYAT


Kişiliğiniz gelişmeye meyillidir: normalden daha az gizlisiniz;  Şimdi biraz gözden kaçırdığınız arkadaşları görmek için iyi bir zaman olacaktır. İyi anıları çağırma fırsatınız olacak ve moraliniz daha iyi olacak.








İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

29 Mayıs 2020 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK

Mars ve Venüs'ün kutsamasıyla, evli yaşamlar uyumlu olacak. Eşinizle tatilde olursanız daha çok mutlu olacaksınız. Yetenek sahibi olmanızı, sezgiler kazanmanızı ve diğerleriyle daha rafine ilişkiler sürdürmenizi sağlayacak sosyal yaşamınızı geliştirmeyi unutmayın. Her zaman özgürlüklerini ve bağımsızlıklarını övmüş olsalar bile, bekarlar bir çift olarak hayata ilgi duyacaklar.

PARA

Yatırımlar ve tahviller açısından prognoz çok iyi. İşlemlerinizden çok ilham alacaksınız. Hatta normalden daha büyük şans oyunlarında bir şanstan yararlanacağınızı bile ekleyebiliriz.

SAĞLIK

Alt dayanımı iyi. Jüpiter tarafından korunan, çoğu zaman büyük fiziksel olarak formda olacaksınız.

ŞANSLI NUMARA

245

GÜNÜN FIRSATI

Başkalarının davranışlarını sürekli olarak eleştirmeyin.

İŞ

İşinizin gelişimi hızlı bir şekilde ilerleyecektir, çünkü yapıcı fikirlerle dolu olacaksınız ve kişileri kariyerinizin gelişimi için nasıl yararlı hale getireceğinizi bileceksiniz.

AİLE

Kendi ailenizdeki birinin tutuşundan çabucak kurtulamazsanız, eviniz tehlikeye girebilir. Özellikle küfürlü bir şekilde hareket ederse ve fethedilen topraklarda olduğu gibi evde davranırsa. Bundan ödün vermeyin.

SOSYAL HAYAT


Kötü şans sizden yana uğursuz bir gün Bu dünyada, yaşamın her anında mutluluk var: Küsme!





Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

29 Mayıs 2020 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Eğer eşiniz incindiyse, nihayet nefes alabileceksiniz. Satürn, bölgeyi etkilemeyi durdurur, beraberinde en kötü korkuyu yapan argümanları ve diğer yanlış anlamaları da alır. Bekarlarlara gelince, Mars libidinizi artıracak. Bazen,oldukça soğuk biri  için yalan konuşacaksın.

PARA

Aynı anda iki tavşanla koşmak isteyeceksiniz, mirasınızı artırma arzusu ile kalbinizden seçilen birini göz kamaştırmak için harika bir hayat sürerek onu çöpe atma arzusu arasında bölünmüş olacaksınız. Uyarı! Aklınızın sesini dinleyin.

SAĞLIK

Uranüs ile oldukça gergi olacaksınız. Sizin için değersiz olan heyecan verici olanlardan kaçının. Yüz bin volta bağlı olduğunuz izlenimine sahipseniz, sizi rahatlatabilecek yüzme havuzunu ziyeret edin.

ŞANSLI NUMARA

448

GÜNÜN FIRSATI

Barış için bile, tüm çatışmalardan kaçmaya çalışmayın.

İŞ

İş yerinde, somut sonuçlar elde etmek istiyorsanız kesinlikle belirli hedefler belirlemeniz gerekecektir. Aksi takdirde dağılmış olacaksınız ve değerli bir şey yapmayacaksınız.

AİLE

Venüs'ün bu etkisiyle evin ruhu olacaksınız. Sadece şaşırtıcı verimlilik ile pratik sorunları çözmekle kalmayacak, aynı zamanda evinizde özel bir atmosfer yaratabileceksiniz.

SOSYAL HAYAT


Arkadaşlarınız hayatınızda önemli bir yere sahip olacaklar. Zor sorunları çözmenize yardımcı olacaklar ve zor zamanlarda size destek olacaklardır. Ama partilerde de hep senin yanında olacaklar.









Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

29 Mayıs 2020 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Rahat ol! Anlaşmanızı kendinizden daha fazla koyarsanız, örneğin daha az sahiplenerek, çok daha iyi olabilir. Tutkularınıza hükmetmek zorundasınız ve her şeyden önce, sadece size mantıklı görünecek, ancak eşinizi karıştırabilecek tepkilere dikkat edin. Bekarlar, Venüs sakin ve huzur getirecektir, Baştan çıkarmaya çalışacaksınız ve karşılığındı alacaksınız. Tek kelimeyle, çok hoş anlar göreceksiniz.

PARA

Mali durumunuzu yönetmek neredeyse zor görünüyor.  Son derece titiz olmanız gerekecek, aksi takdirde felaket için çok hızlı koşacaksınız. Ağustos böceğinden daha çok karınca olmalısın.

SAĞLIK

Herhangi bir saldırıya karşı korunmak için sakin bir kesinlikten yararlanacaksınız. Bu kesinlik şüphesiz oldukça istisnai fiziksel koşullarda önemli bir rol oynayacaktır. Sporcular rekorlarını ve performanslarını geliştirecekler. Diğerleri en sevdikleri sporu yaparak tonlarını koruyacaklar. Estetik bir operasyon yapmak istiyorsanız mükemmel bir gün.


ŞANSLI NUMARA

837



GÜNÜN FIRSATI

Kendinizi gereksiz yere başkalarıyla karşılaştırmayı bırakın: herkesin güneşte kendi yeri vardır.

İŞ

Temanızın bir iş sektörünü etkileyen Mars, dinamizminizi ve hırsınızı uyandıracaktır. Ancak dikkat: bu gezegen sizi aynı zamanda çok agresif hale getirecektir. Yapabileceğiniz iddialarınız varsa, vazgeçin.

AİLE

Neptün'ün mevcut konfigürasyonu sayesinde çocuklarla ilişkileriniz normalden daha rahat ve daha sıcak olacaktır. 

SOSYAL HAYAT


Ailenizi veya mesleki endişelerinizi çeşitlendirmek için, arkadaşlarınızla sıcak ve canlı geziler gibisi yok. Ve arkadaşlarınız sayısız olduğundan, o anın istekleri arasında seçim yapmak için şımarık olacaksınız.









Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

29 Mayıs 2020 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK

Çiftler oldukça kötü durumda olacaklar. Gerçekten havanızda değilsiniz, gerçek bir diyalog kurmayı başarmadan araya mesafe koyabileceksiniz. Bekle, çünkü yakında Venüs ilişkilerini geliştirmeye gelecek. Yalnızsanız, tanışmak için birçok fırsat olacak; ama hiçbir şey taahhüt etmek isteyeceğinizi söylemiyor. Kişisel seçim, geçmiş bir başarısızlığa tepki vererek veya sadece zaman eksikliğinden dolayı, şu an için dostluk şüphesiz sizi sevgiden daha fazla baştan çıkaracaktır.

PARA

Sayılan adımlarla ilerleyin: Maddi durumunuzun dengesinden ödün vermenizi engelleyen şey budur. Çok cesur veya kötü hazırlanmış işlemlere başlarsanız, felakete dikkat edin!

SAĞLIK

Mükemmel fiziksel durumda olacaksınız. Faaliyetlerinizi ve çabalarınızı kanalize edin: daha az yorularak daha fazlasını yapacaksınız. Günlük programınıza kolayca girebileceğiniz bir sağlık programı oluşturun. Zinde kalmak için spor yapın.

ŞANSLI NUMARA

217



GÜNÜN FIRSATI

Başkalarını, özellikle de sevdiklerinizi anlamaya çalışın.

İŞ

Profesyonelce özellikle dikkatli olun. Bilmediğiniz alanlardan kaçının veya çalışma yöntemlerinizi bir gecede modernize edin. Bu denemelerde başarısız olabilirsiniz.

AİLE

Bazı çok yakın insanların kendi evinizde uyumsuzluk ekmeye çalıştıklarını göreceksiniz. Enerjik bir tepki verin!

SOSYAL HAYAT


Bugün sosyal açıdan en başarılı olmayı vaat eden bir gün. Fazla bir şekilde parlayacak ve çok aktif bir sosyal hayata liderlik etmekten büyük zevk alacaksınız. Özellikle Venüs'ün yardımıyla faydalı ilişkileri geliştirme ve sürdürme sanatına sahip olacaksınız. Güzel konuşma sanatını da geliştirmeyi unutmayın.




Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

29 Mayıs 2020  Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bekarlar için birçok toplantı planlanır, ancak çok azı zamanın testine dayanır. Bazılarınız kibirli bir kocayı veya kıskanç bir kadını terk etmekte zorluk çekebilir ve bir skandal yaşayabilirsiniz. Çiftler Neptün'ün sapkın etkisine maruz kalacaklar. Bu özellikle evli hayatı ciddi şekilde bozulmuş olanların bu sefer her zaman kolay olmayan kararlar vermeleri gerektiği anlamına gelir.

PARA

Merkür kurtarmaya gelecek ve beklenmedik kazançlar elde etmenizi sağlayacaktır. Ancak dikkat: bu gezegen de harcamaları zorlayacaktır! Büyük bir kazanç varsa, kazandığınız parayı bir kenara koyun ve uzun süre dokunmayın.

SAĞLIK

Aferin ! Yoğun bir programa ve etkileyici sayıda küçük endişeye rağmen, gerçekten nefes kesici bir tonunuz olacak. Mars tarafından enerjileneceksiniz, Jüpiter sayesinde havaya uçabilirsiniz :) , günü bir uyarı adımı ve mutlu geçireceksiniz ve birden fazla cephede tam bir kucak dolusu başarı kazanacaksınız.



ŞANSLI NUMARA

997

GÜNÜN FIRSATI

Kendinizi öfkeye vererek başkalarının merhametine sokmayın.

İŞ

İşte, inşa ettiğiniz projeleri hayata geçirin. Hayal gücünüzü serbest bırakın, ama masraflarınızı değil. Yaratıcılığınız en az masrafla harikalar yaratabilir.

AİLE

Evinizle ilgili zorluklarla karşılaşanlarınız çözüm bulacaktır. Öte yandan, çocuklarınızla olan ilişkileriniz biraz daha hassas olacaktır.


Şu anda iyi tavsiyeleri dinleyebilir misiniz? Görünüşe göre öyle değil. Karşılaştığınız zor koşullara rağmen, kendinizden başka bir şey duymaya hazır olmayacaksınız. Bu koşullar altında, arkadaşlarınız ve ilişkileriniz tarafından yanlış anlaşıldığını veya hafife alındığını düşünüyorsanız şikayet etmeyin. Daha açık ve daha hoşgörülü olmaya çalışın.









Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

29 Mayıs 2020 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Evliyseniz, Mars sayesinde kendinizi bir fatih gibi hissedeceksiniz. Ve sizi sevdiklerinizden ayırabilecek tüm engelleri parçalayacaksınız. Bekarlar, eğer birisi sizi çekerse, herhangi bir kompleks olmadan flört edersiniz; devam et: bunda yanlış bir şey yok.

PARA

Küstah bir maddi şanstan yararlanacaksınız! Para banka hesabınıza akacaktır. Ancak, kazancınız ekip çalışmasının bir sonucuysa, bunun adil bir şekilde paylaşıldığından emin olun.

SAĞLIK

Çok enerjik bir tandem olan Mars ve Uranüs'ün etkisiyle, birçoğunun sizi kıskanacağı bir form göstereceksiniz. Ancak izlemek için: uykunuzu rahatsız edebilecek bir sinirlilik. Egzersiz yaparsan, sakin olursun.

ŞANSLI NUMARA

263

GÜNÜN FIRSATI

Borç riskini önlemek için tasarruf edin.

İŞ

İyi niyetli Satürn size profesyonel olarak parlama fırsatı verecektir. 

AİLE

Birçoğunun evlerinde mutsuz olmak için birkaç nedeni olacak: bazen ebeveynlerin despotik davranışı veya çocukların asi doğası arasında yapacak çok şeyleri olacak!

SOSYAL HAYAT


Havada elektrik olacak! Bugün söyleyeceğiniz veya yapacağınız şeylere özellikle dikkat edin, çünkü her şey geri tepme eğilimindedir. Kimseye vurmayın ve olaylardan ve çatışmalardan sakının.










Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

29 Mayıs 2020 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumları


İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK

Kalbin sevinçleri çiftlerin ulaşabileceği yerde olacaktır. En kötü zamanların bile bu bölümden şikayet etmesi gerekmeyecek. Bazıları için aşk kanatları üstlenecek ve onları günlük gerçekliklerin dışında lezzetli anlar yaşatacak. Bekarlar, büyük ayaklanmalara hazırlanın - çok olumlu! Aşk hayatınızda çok hoş bir ikram ortamı sağlamaya özen göstereceksiniz.

PARA

Sonuçları sizin için zararlı olabilen sözlü saldırganlığa dikkat edin. Finansal bir yıkım meydana gelebilir. Para yatırımları için zor bir gün; beklemek daha iyi olurdu.

SAĞLIK

Bazılarınız daha düşük morallere karşı bağışıklık kazanmayacaksınız, ancak neyse ki çok geçici olacak.

ŞANSLI NUMARA

322



GÜNÜN FIRSATI

Yeni projelere başlamak için dinamizminizi kullanın.

İŞ

Bugün her şey yoluna girecek. Üstlerinize veya ortak çalışanlarınıza yeni projeler veya hatta bir artış talebi önerebilirsiniz, hiçbir şey reddedilemez. Yıldızlar gün boyunca sizi koruyacak.

AİLE

Çocuklarınız varsa, daha bağışlayıcı, biraz daha az disiplinli olmaya çalışacaksınız ve eşiniz çabalarınızı takdir edecektir. Ve sonra tam aile sorumluluklarını üstlenme ve zor kararlar alma yeteneğinize hayran kalacak.

SOSYAL HAYAT


Sakin ol ? Günlük hayatın sıkıntıları karşısında serinliğinizi korumakta zorlanacaksınız. Sevdiklerinize gelince, onlara müttefik olarak değil, sıkıntılı davranma eğiliminde olacaksınız.




Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

28 Mayıs 2020 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Astral çevre çiftler için bazı argümanları destekleyecektir. Ancak zarardan daha fazla gürültü olacaktır. Ay bu koşuşturmaya müdahale edecek. Ve sonra anlaşmazlıktaki çiftler yeniden yazacak ve en kötü durumda olanlar bile dokunan sözcükleri veya kurtaran tavizleri bulacaklar! Bekarlar, büyük talep göreceksiniz ve yalnızlığınız olmayacak. Ancak, zincirleme maceralardan bıktıysanız, yakında rahatlama fırsatına sahip olacaksınız.

PARA

Mali durumunuz iyileşmeye başlamalı ve aynı zamanda yıkıcı ayartmalara karşı koymakta büyük zorluk çekeceksiniz. Ancak, artık tasarruf  çabalarına daha yatkın olacaksınız.

SAĞLIK

Bu gün size daha sessiz görünecek. Enerjiniz her zaman aynı olacaktır; ancak tüm rezervlerinizi aynı anda yakmak yerine, dinamizminizi uzun vadede yöneteceksiniz. Bununla birlikte, sinir sisteminizi zayıflatacak ve uykunuzu bozacak Pluto'ya dikkat edin. Tekrar yola çıkmanıza yardımcı olmak için yoga, rahatlama veya spor yapın.



ŞANSLI NUMARA

527

GÜNÜN FIRSATI

Kendinizi şımartın ve hayatınızı değerlendirin.

İŞ

İşyerinde size daha fazla sorumluluk verilebilir ve görevinize ayak uydurabilirsiniz. Bu üstlerinizden kaçmayacak ve size iyi bir promosyon kazandıracaktır.

AİLE

Sevdiklerinizle ilişkileriniz Güneş ve Venüs'ün güçlü koruması altında olacaktır. Yararlı bir doğanın bu yıldızları, temanızın aile hayatıyla ilgili alanlarını vurgulayacaktır. Sevdiklerinizle lezzetli anlar geçireceksiniz.

SOSYAL HAYAT


Dost canlısı yaşam sektörünüzü canlandırmak için Mars ile arkadaşlarınızla paylaşacağınız aktivitelere sahipsiniz: spor, sinema ve neden böyle bir kaçamak olmasın?








Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

28 Mayıs 2020 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Dikkatli ol ! Mevcut romantik ilişkinizi sorgulama ihtiyacı, eşinizin veya partnerinizin isteklerine yeni bir kulakla dinlemenizi sağlayacaktır. Duyarlılıklarını ve özellikle benlik saygısını yönetmeyi düşünün: çiftinizin iyi anlaşılması buna bağlı olacaktır. Bekarlar, bu, şiddetinizi ve gücünüzü artıracak çok yoğun bir şehvetli iklimdir.

PARA

Bu gün ilginç satın alımları veya çok rahatlatıcı bir geziyi teşvik edecek. Mars ve Pluto yıldızları müttefikleriniz olacak ve sevdiklerinizle cömert davranarak hoş bir hayat süreceksiniz.

SAĞLIK

Doktorunuza  rutin bir ziyaret yapmayı düşünün.



ŞANSLI NUMARA

333

GÜNÜN FIRSATI

Erişilemeyen hedefler veya imkansız performanslar uygulayarak kendinize işkence etmeyin.

İŞ

Perspektifte harika profesyonel hareketler. Bununla birlikte, yapılacak seçimler olacak ve bu herhangi bir hata yapma meselesi olmayacaktır. Sadece sağduyunuzu kullanın.

AİLE

Ailenizde karşılaştığınız güçlüklerden kaçmak için profesyonel yaşamınıza sığınmaya eğilimlisiniz. Sorunlarınızı analiz etmek ve yaygın rahatsızlık hissetmek çok zor . Aile konularında uzman kişilerden tavsiye alın.

SOSYAL HAYAT


Arkadaşlarınız size cazip bir teklif sunacak, belki bir yolculuk. Kabul et, oranlar senin tarafında olacak. Çok sıcak konularla başa çıkmak için belirli arkadaşlarınızla temas kuracaksınız.










Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

28 Mayıs 2020 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK

Çekicilik ve baştan çıkarma bu gün için programda olacak! Ayrıca, mutlu bir bekarsanız, fetihlere hazır olun. Ve geçici sevenler ya da biraz zorlayıcı ortaklar sizinle uzun ilişki sürmeyecek. Kısacası, özgürlüğünüzden tamamen zevk alarak kalp atışlarınızın ritmine katılacaksınız. Öte yandan, bir çift olarak yaşıyorsanız, partnerinizle gerginlikler oluşabilir. Daha sakin davranmalısınız.

PARA

Mali konularda dikkatli olunması gereken bir gün,benzersiz kâr fırsatlarını kaçıracaksınız. Biraz daha cesur olun.

SAĞLIK

Satürn sizi rahatlatmaya ve açmaya teşvik edecektir. Olağanüstü bir direnişe sahip olabilirsiniz, aylardır yaptığınız gibi çalışıyor, itiraf etmek istemeseniz bile biraz yorgun olmak normaldir. Vücudunuzun size geri gönderdiği sinyalleri tespit edin; ve sizden onu kurtarmanızı isterse, uyun!

ŞANSLI NUMARA

784



GÜNÜN FIRSATI

Kötülüklerin gününüzü karartmasına izin vermeyin.

İŞ

Profesyonel sektörde çoğunlukla olumlu girişler olacak. Yetkili kişilerin desteği hayatınızı kolaylaştıracaktır. Bir süredir planlanan değişiklikleri yapma fırsatını değerlendirin.

AİLE

Çocuklarınız varsa, onlarla verimli tartışmalara başlamak için gün çok uygun olacaktır. Eğer gençler ise, onlarla gelecekleriyle ne yapmayı planladıkları hakkında konuşun, ancak niyetleri hayal ettiğinizle uyuşmuyorsa şaşırmayın.

SOSYAL HAYAT


Yaşamak için oldukça zor bir gün. Etrafınızdakilere güvenmek istersiniz, ancak aynı zamanda bazı sözde arkadaşlarınızın sizi tekmelemeye hazır olduğunu fark edeceksiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar