3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi (KESİN)


estetiksiz-gamze-nasil-yapilir
3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi


Bu yayınımızda Gamze Nasıl Yapılır?, Sahte Gamze Nasıl Çıkartılır ? Estetiksiz Gamze Nasıl Yapılır ? gibi sorularınıza cevap bulabilirsiniz. >>>

Bir çok kişinin hayalidir gamzeli bir yanağa sahip olmak. Bazıları ise bu muhteşem görüntüye doğuştan sahiptir. Peki gamze ne demek ? Gamze yanaktaki bir kasın genetik olarak iletilen bir anormalliğidir.Gamzeler,yanağa bağlanmış majör kasların o kişi gülümsediğinde oluşan çukurlu doğal görünümleridir. Gamze Bazı kişilerde sadece bir yanakta olabilirken kimisinde de her iki yanakta da görülebilir.Gamzenin baskın bir genetik miras olduğu düşünülmektedir.Her iki ebeveynin de gamzeleri varsa,çocukların da bu genetik miras ile doğma şansı oldukça yüksektir.Peki genetik olarak gamzeye sahip olmayan kişilerin sonradan gamze yapma,gamze çıkarma şansı yok mudur ?Bu konuyu sizler için araştırdık ve gamze yapma,evde doğal yollarla sahte gamze nasıl çıkarılır araştırdık. Okumaya devam ederek gamze nasıl yapılır,çıkarılır,ayva ile gamze nasıl yapılır öğrenebilirsiniz... 


Bir çok  kişi tarafından oldukça çekici bulunan gamzeleri evde bir kaç basit adımda çıkarmanız mümkün. Doğuştan gamzeli bireylerin yaş ilerledikçe yüzdeki yağ tabakasının da artmasıyla kaybolduğu gerçeğini de hatırlatmakta fayda var. 

Doğal Yollarla Ameliyatsız Gamzeler Nasıl Oluşturulur ? 

Bahsedeceğimiz bu yöntemler tabiki de kalıcı gamzeler oluşturmasa da sizlerin yapma sıklığına göre yüzdeki kalıcılık süresi arttırılabilir.

estetiksiz-gamze-nasil-yapilir
3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi 

3 Adımda Gamze Sonradan GamzeYapmak 

1) İşaret Parmağınızı Yanağınıza Bastırın


Bu yöntemde dikkat edilmesi gereken  gamze çıkmasını istediğimiz bölgenin iyice belirlendikten sonra düzgün bir basınç ile işaret parmağımızla uygulama ilgili bölgeye uygulama yapılmasıdır. Yanağa bastırarak gamze tekniği ile yanağınıza 5 dk boyunca ilgili bölgeye işaret parmağınızla basınç uygulayın ve sonrasında parmağınızı çekin ve gülümseyin.Özellikle fotoğraf çekmeden önce bu yöntemi uygulayarak güzel fotoğraflar çekebileceğinizi göreceksiniz.



2) Kalem Yardımı ile Gamze Oluşturun
Bir kurşun kalem ya da tükenmez kalemin arka tarafıyla ( sivri olmayan kısmı ile ) yanaklarınıza belirli aralıklarla hahifçe basınç uygulayabilirsiniz.Bu yöntem ile de kısa süreli gamzelere kavuşabilmeniz an meselesidir.

estetiksiz-gamze-nasil-yapilir
3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi 



3) Makyaj ile Sahte Gamze Oluşturma



Gölge makyaj tekniğini kullanarak sahte gamzeler oluşturabilirsiniz.Makyajla ortaya çıkaracağınız gamzeleriniz doğal makyajlara göre çok başarılı olmasa da fotoğraf çekinmeden hemen önce bunu deneyebilirsiniz.

*Yüzünüze fondöten uygulaması yapın.


*Koyu kahverengi bir göz kalemi veya bronzer ile gülümsediğinizde kırışan bölgede bir nokta oluşturun.


*Bir blend süngeri alın,oluşturduğunuz noktanın çevresine aynı renkte bir göz farı ile gölge verin ve süngeri iyice yedirin.

estetiksiz-gamze-nasil-yapilir
3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi 

Ayva ile Gamze Çıkarma ?

Peki halk arasında dolaşan ve bir çok kadın tarafından da duyulması muhtemel olan ayva ile gamze çıkarma konusu nedır ? Bu inanışa göre hamileyken ayva yiyen kadınların bebeklerinin de gamzeli doğacağı inancı vardır. Bilimsellikten uzak olan bu konunun ne kadar gerçeği yansıttığı ise tabiki de büyük bir soru işareti. Gebelikte bol bol ayva yiyen kadınların gamzeli bebek doğuracağı inancı ise hale gerçekliliğini korumaktadır.


ayva-yiyen-hamilelerin-cocuklari-gamzeli-mi-olur
Ayva İle Gamze Çıkarma





Bir çok kadının hayalinden biri olan bu hoş çukur -gamze- aslında bahsettiğimiz gibi bir kas anormalliği ama gerçekten çok hoş duran bir anormallik.Bir çok erkek gamzeli kadınlara bayılıyor. İsterseniz buraya tıklayarak erkeklerin gamzeli kadınları neden çekici bulduğunu öğrenebilirsiniz.

Gamze Yapmanın Diğer Püf Noktaları İse Şunlardır :

Aşağıda sıraladığımız gamze yapma püf noktalarını ise ara ara yaparak hoş görünüm elde etme konusunda başarı sağlayabilirsiniz.

*Her gün aynanın karşısında dudak egzersizleri yapın.

Dudaklarınızı birbirine yaklaştırarak yanak çukurlarınızı -gamze- oluşturma egzersizi yapın,Dudaklarınızı birleştirin ve içinize çekin bu şekilde yanak kaslarınızı harekete geçirecek ve de istediğiniz görünüm için size şans yaratacaktır.Bunu her gün belirli süre  tekrarlayın.

*Sahte Gülücükler Yapın

Yine aynanın karşısında dişlerinizi gösterecek şekilde gülücük egzersizleri gerçekleştirin bu sayede yanakta bulunan majör kaslarınızı harekete geçirecek ve de yukarıda bahsettiğimiz 3 adımda gamze çıkarma  tekniklerini desteklemiş olacaksınız.

estetiksiz-gamze-nasil-yapilir
3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi

Aşağıdaki listede mükemmel görünümlü gamzelere sahip olan bazı ünlülerin isimlerini paylaşıyoruz.



Serenay Sarıkaya , Miranda Kerr, Açelya Akkoyun, Alia Bhatt, Kate Middleton,Jennifer Garner,İclal Aydın, Can Yaman , Brad Pitt,Tom Cruise,

sizler de bu ünlüleri tekrardan inceleyerek gamzenin onlara nasıl hava kattığını gözlemleyebilirsiniz.

Gamze Estetik Ameliyatı Nasıl Yapılır ?

Doğal görünümlü gamze oluşturan minimal invaziv bir prosedür olan çukur cerrahisi ile gamze estetik ameliyatları gerçekleştirilebilir.Minimal invaziv olduğu için, hastalar, büyük prosedürlerin uzun iyileşme veya bekleme süreleri olmadan gamze ameliyatlarının sonuçlarının tadını çıkarabilirler. Gamze cerrahinin sadece yaklaşık yarım saat süren basit prosedüründen sonra, hastalar gülümsemesini tamamlayan ve artıran gamzelere sahip olabilir.

Tüm cilt tiplerinden hastalar gamze cerrahisi için aday olabilirler. Tipik olarak, gamze cerrahisi sonrası bireyler yuvarlak yüzleri konturlamak veya daha genç bir gülümseme yaratmak istiyor. Gamze cerrahisi için mükemmel bir aday olduğunuzdan emin olmak için, ilgili estetik uzmanlarınız ile  konsültasyonunuz sırasında tıbbi geçmişinizi ve estetik hedeflerinizi ayrıntılı bir şekilde tartışıp beklentilerinizi dile getirmelisiniz. Önemli bir sağlık sorunu olmayan, yanaklarda herhangi bir enfeksiyona sahip olmayan ve gerçekçi beklentileri olan hastalar, basit cerrahi için büyük adaylardır.


Gamze Cerrahisi Prosedürü




Gamze ameliyatının tamamlanması yarım saatten az sürer ve sadece lokal anestezi kullanılarak yapılabilir - bu nedenle büyük ameliyatların aksine, uzun ve rahatsız edici bir iyileşme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Cerrahınız ayrıca gamzenizin nereye yerleştirileceğine ve ne kadar derin olacağına karar vermenize yardımcı olacaktır; gamze ameliyatınızdan önce pozisyonu işaretlerler, böylece kendiniz görebilirsiniz.

Gamze ameliyatı sırasında cerrahınız ağzın içinde küçük bir kesi yapacak, bu nedenle görünür bir kesi yapılmayacaktır. Cerrahınız daha sonra yanak içindeki bir kası manipüle eder ve çukurlarınızın görünmesini istediğiniz cildin hemen altına bir sütür ekler. Bundan sonra eve gidebileceksiniz.


estetiksiz-gamze-nasil-yapilir
3 Adımda Evde Sahte Gamze Çıkarma Yöntemi


Gamze Cerrahisinde İyileşme

Cerrahınız çözünebilir dikişler kullanacaktır, bu nedenle gamze ameliyatınızdan sonra çıkarılmasına gerek yoktur. Hastalar insizyonların etrafında hafif bir şişlik ve morarma yaşayacak ve bazı hastalar yanak kasında birkaç gün sürebilecek bazı zayıflıklar yaşayacaktır, ancak bu yan etkiler geçicidir. Şişme nedeniyle, yan etkiler dağılırken işten birkaç gün ayırmanız gerekebilir.

Çukur cerrahisinin insizyonunu olabildiğince temiz tutmak için ağız gargarası sağlanabilir. Gerekirse, antibiyotikler reçete edilebilir. Çukur cerrahisi genellikle rahatsız edici bir iyileşme yaratmazken, cerrahınız sizin için ağrı kesici ilaç reçete edebilir.

Çok minimal invaziv olduğu için, basit ameliyattan sonra istediğinizi yiyip içebileceksiniz.


Gamze Cerrahisi Sonuçları

Gamze estetik cerrahisi sonuçlarınız, diğer yüz özelliklerinizle doğal ve mükemmel bir şekilde dengelenmelidir. Cerrahınız yanaklarınızın kalınlığı, yağ yastıklarının varlığı, yüz kaslarınızın yeri ve kemik yapınız gibi hangi değişkenlerin gamzelerinizin derinliğini etkileyebileceğini sizinle tartışacaktır.

Gamze ameliyatından hemen sonra gamzelerinizi görebilmelisiniz. Bu çukurlar gülümsemeseniz bile mevcut olabilir, ancak birkaç gün veya hafta sonra yavaş yavaş sadece gülümsediğinizde ortaya çıkan doğal görünümlü gamzeler yerleşecektir. Tamamen iyileştiğinde, kas kasıldığında çukur görünecektir. Gamze ameliyatınızdan kurtulduktan sonra kalıcı sonuçların tadını çıkarabilirsiniz

İSTERSENİZ BURADAN EVDE CİLT NASIL SOYULUR VE CİLT SOYMA PEELİNGİ TARİFİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>


Not: Bu yayın bilgilendirme amaçlı olup herhangi bir tedavi yöntemi içermez. Sizin için en doğru tedavi yöntemi için uzman hekiminize başvurmayı unutmayınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar