Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.

Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.

Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.


Her gün binlerce kadın dudaklarının daha dolgun olması için farklı aramalar yaparak farklı dudak dolgunlaştırma tekniklerini arıyorlar.Dolgun dudak yapımı için sizlere sunacağımız bu teknikler ile doldun dudaklara ulaşacağınızdan şüpheniz olmasın.Kalıcı dolgun dudaklara ulaşmak gerçekten çok zor değil.Dudakları dolgunlaştırmak için burda olduğunun farkındayız.



Dudakların daha doldun olması için doğal yöntemleri arıyorsan işte bu yayınımız tam sana göre.
Gelin sizler için derlediğimiz dudak dolgunlaştırma tekniklerine yakından bakalım.


1)Makyaj yapmadan önce dudaklarınızı pul pul dökün. 

Temel yüz fırçaları dudaklarda ve yüzdeki cildin geri kalanında kullanılabilir. Bunlar gözenekleri temizlemek ve kuru, ölü cildi yüzeyden peeling yapmak için harika bir iş çıkarır. Dudaklarınızın tam ve sağlıklı görünmesini engelleyecek pul pul cilt hücrelerini çıkarmak için bunu dudaklarınıza masaj yaparak birkaç dakika geçirin.

 Eşit miktarda şeker ve zeytinyağı ile evde doğal bir şeker ovma yapabilir veya bu ürünleri çoğu güzellik kaynağı çıkışında satın alabilirsiniz. Ayrıca dudaklarınızı kuru bir diş fırçasıyla nazikçe fırçalayabilirsiniz.Bu yöntemlerle kalıcı dolgun dudaklara ulaşmak an meselesi.

2)Dolu görünmelerini sağlamak için dudaklarınızı nemlendirin. 

Dudaklarınızı nemlendirmek, kurumasını ve rujunuzun altında soyulmasını önler. Dudaklarınızdaki cildin çok kuru olmasını önlemek için çeşitli nemlendiriciler ve dudak balsamları kullanabilirsiniz. Özellikle hava soğuk ya da özellikle kuru ve rüzgarlı ise, her gün nemlendirici uygulamayı deneyin.

    Makyaj uygularken, dudaklarınızın dışına ve yüzünüze bir nemlendirici tabakası uygulayarak başlayın. Makyajınızı uygulamadan önce emmesine izin verin. Dudaklarınızda dudak kremi veya nemlendirici bir yüz serumu kullanabilirsiniz.

    İçeriden dışarıya da hidratlayın. Bu, günde en az 64 oz (8 bardak) su içmek anlamına gelir. Bu sadece vücudunuz için sağlıklı değildir, aynı zamanda cildinizi ve dudaklarınızı nemlendirir.

Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.




3)Doğru ruj tonunu seçin. 

Bir dudak rengi seçerken, daha açık renklere yapışmaya çalışın. Hepimiz, kendimizi giydirirken, koyu renklerin zayıfladığını ve açık renklerin olmadığını biliyoruz. Aynısı rujlar için de geçerlidir, bu nedenle herhangi bir koyu ton, öncelikle dudaklarınızı daha küçük gösterecek ve ikincisi, ne kadar dikkat çektiklerinden dolayı bu gerçeğe daha fazla dikkat çekecektir


İSTERSENİZ BURADAN TIKLAYARAK EVDE DOĞAL YOLLARLA NASIL RUJ YAPACAĞINIZI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. TIKLAYINIZ >>>

4)Dudak kalemi ile ana hatlarını çizin. 

Astar kullanarak dudağınızın dış kenarı boyunca doğru çizgiyi çizin, ardından gerçek dudağınızın üzerinde biraz çizgi çizin. Bu, en son uygulayacağınız ruja yardımcı olur ve yüzünüzde çalışmasını önler, bu da bazen daha koyu renklerle olur. 

  Zarif olun. Kylie Jenner'ı düşünün. Kendinize dramatik bir aşk tanrısı yayı vermeyin, bu sadece dudaklarınızın çizildiğine dikkat çekmekle kalmaz, aynı zamanda daha küçük görünmelerini sağlar. Bunun yerine dudaklarınızın doğal şeklini takip edin.

5)Dudaklarınızın ortasına yakın bir ruj sürün.

İstediğiniz ruj rengini alın ve sert çizgileri gidermek için dudak astarınıza karıştırmak için bir fırça kullanarak dudaklarınıza yerleştirin. Sonuncunuza tonda biraz daha hafif bir ruj alın ve dudaklarınızın içine patlatın, en büyük ve ışıklarının doğal olarak çarpacağı yer. Fırçanızı alın ve doğal görünmesini sağlamak için bunu temel renkle karıştırın.

İsterseniz, bir fosforlu kalem almayı deneyin veya biraz beyaz göz farı kullanın ve denemek istiyorsanız "cupid's bow" da üst dudağınızın tam ortasına küçük bir miktar uygulamayı deneyin. Beyaz göz farı kullanıyorsanız, beyaz bir küreye benzememek için iyice karıştırın, ancak biraz daha hafif, biraz ışıltılı bir nokta. Bu hile dudaklarınızı daha dolgun gösterir, ancak aynı zamanda biraz sahte görünmesini sağlayabilir


6)Biraz dudak parlatıcısı uygulayın. 



Daha dolgun bir dudak yanılsaması vermek için ışığı yansıtmaya yardımcı olmak için üstte net bir parlaklık kullanın. Bir parlaklığın görünümünü sevmiyorsanız, kullandığınız daha açık dudak gölgesinin parlak olduğundan ve mat olmadığından emin olun.  Hem üst hem de alt dudağa uygulayın, ancak sağ ve sol taraflara değil dudaklarınızın ortasına uygulayın. Dudaklarınızı birlikte sildiğinizde yayılır, ancak ortada konsantre olur ve dudaklarınızı daha dolgun gösterir.             

                        
Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.

7)Dudaklarınızı da vurgulayın.

 Tercih ettiğiniz formda, fırçada veya sıvıda şeffaf bir vurgulayıcı alın ve dudaklarınızın daha dolgun görünmesi için doğal aşk tanrınızın yayının tepesine dokunun. Mat bir bronzlaştırıcı kullanarak dudaklarınızın altına ve çenenizin üstüne eğriye uygulayın. Bu, dudaklarınızın daha yukarı kalktığı izlenimini verecektir.Dudak doldurma tekniklerinden olan bu yöntemi denemelisiniz.

8)Bir dudak tesisatçısı deneyin. 

Bazı insanlar, içinde bulunan tahriş edici maddeler içeren dudak parlatıcıları olan dudak dolgunlaştırıcılarla yemin eder, bu da dudaklarınızın kendilerine kan akışı arttıkça 'şişmesine' ve dolayısıyla karıncalanma hissine neden olur. DuWop, Laura Mercier, Smashbox ve Dior'un iyi dudak dolgunlaştırıcıları var, ancak çoğu 'güzellik' markasının bir tane olacak.
Dudak dolgunlaştırıcıların eksiklikleri vardır. Etkileri geçicidir ve ürünler dudaklarınızda gerçekten kuruyor olabilir.

Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.



9)Az miktarda acı biber uygulamayı deneyin.

 Eski bir güzellik ilacı, dudaklarınızın dışında biraz baharatlı acı kullanmaktır. İnce bir macun oluşturmak için az miktarda biberi suyla karıştırın, ardından bunu dudaklarınıza uygulayın ve yaklaşık on dakika bekletin. Su ile durulayın.  Macun dudaklarınıza uygulandığında dudaklarınızı yalamaktan kaçının.Bu aslında cildinizi tahriş ederek ve nihayetinde kurutarak çalışır. Bunu uzun vadeli bir çözüm olarak kullanmayın.


10)Esansiyel yağı uygulamayı deneyin.

 Nane ve tarçın yağı bazen dudakları dolgunlaştırmak için çok küçük dozlarda kullanılır. Bu dudaklarınızın şişmesine neden olur, bu da onları daha dolgun ve pembe gösterir. Ancak genellikle, tarçın yağının dudaklara uygulanması büyük tahrişe neden olur, bu nedenle tarçın yağını kullanırken dudak balsamını karıştırmak daha iyidir.Yağın çok baharatlı ve tahriş edici olduğunu ve genellikle bir çözüm olarak önerilmediğini unutmayın.Bazen ticari olarak satılan E vitamini, tarçın yağı ve zeytinyağı içeren bazı doğal dudak dolgunlaştırıcıları vardır. Dudak dolgunlaştırıcı incelemeleri, cilt tipinize uygun ürünü seçmenize yardımcı olacaktır.

Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.


11) Islık çalmayı deneyin. 

Islık, dudak kaslarınıza geçer, böylece tekrarlanan "tekrarlar" ile hacmi arttırır. Islık çalarak dudaklarınızı ne kadar büyütebilirsiniz oldukça tartışmalıdır, ancak daha dolgun dudaklar için kolay, ücretsiz ve doğal bir ilaç olarak zarar veremez. Canını yakamaz! Islık skalaları yapmayı, yukarı ve aşağı, yukarı ve aşağı tekrar tekrar deneyin. Kasların nişanlandığını hissedene kadar tekrarlamaya devam edin. Onları çalışırken biraz ağrı ve gerginlik hissetmelisiniz.

12)Bıktırın.

 Dudak dolgunlaştırıcı bir çözüm olarak öpmeyi deneyin. Tüm enerjinizi öpüyormuş gibi kullanarak dudaklarınızı büzün. Dudaklarınızı 10-15 saniye boyunca tutun ve on tekrar yapın. bunu her gün üç kez tekrarlamaya çalışın. Daha da iyisi, pratik yapmak için birini bulun. 

                        
Dudakların Daha Dolgun Olması İçin Yapmanız Gereken 14 Etkili Yöntem.


13)Alternatif gülümsemeler ve kaşlar.

 Dudak kaslarınızı çalıştırmak ve egzersiz yapmak için alternatif gülümsemeleri ve kaşlarını deneyin. Dudaklarınızı birbirine bastırın ve gülümsemeyi deneyin.Bazı insanlar "gülümseme çizgileri" ve kırışıklıklar hakkında endişeleniyor. Kırışıklıklardan kaçınmak için kırışıklıkların oluşmasını önlemek için dudak köşelerinizi parmaklarınızla çekin. Bu pozisyonu 10-15 boyunca tutun ve günde üç kez 10 tekrar yapın.

14)Temel dudak jimnastiği yapın.

 Dudak egzersizin tadını çıkarıyor musunuz? İşte dudaklarınızın hacmini artırmak için deneyebileceğiniz birkaç dudak egzersizleri:

Her iki dudağını da bir arada tut ve soldan sağa doğru hareket ettir Tekrar sağdan sola hareket ettirin. Dudaklarınızın hacmini artırmak için bu egzersizi dört veya beş kez tekrarlayın.Dudaklarınızı bir arada tutun ve saat yönünde döndürün. Bunu üç kez yapın. Şimdi dönme yönünü değiştirin saat yönünün tersine dönüş yapın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar