Mucizevi Mavi Yumurta Nedir ? | Mavi Yumurta Faydaları Nelerdir ?

mavi-yumurta-faydalari-nelerdir
Mavi Yumurta Nedir ? | Mavi Yumurta Faydaları Nelerdir ?


Mavi yumurta nedir ? Mavi yumurtanın,içeride ve dışarıda yumuşak ve doğal bir mavi renk tonu vardır, bu da bakmayı ve yemek yemeyi güzel ve hassas hale getirir. Onu bulmak kolay değildir. Araucana tavuğunun -mavi yumurta tavuğu-mavi yumurtasından bahsediyoruz . Doğal olarak pastel mavi veya belki de daha fazla akuamarin, Mavi yumurta nasıl olur?Bu cins yumurta, geninin bir mutasyonu sayesinde rengini alır ve son zamanlarda tüm dünyadaki yumurta severlerin istek listesinin başında yer alan ürünlerden biridir. Daha mavi yumurta, beyaz bir kabuğun arka planına karşı doğarsa meydana gelir, kahverengi bir kabuğun arka planına karşı daha yeşilimsi bir eğilim gösterir ve yeşil yumurta ortaya çıkar. Peki mavi yumurta faydaları nelerdir ? Okumaya devam ediniz...





Mavi yumurta tavuğunun -Araucana tavuğunun- özellikleri nelerdir ?Bu süs cinsi, Şili kökenli oval bir şekle sahiptir ve kadifemsi tüyleri, bir kuyruğun yokluğu, tutamlar, sakal yokluğu nedeniyle oldukça dayanıklıdır. Ancak Araucana'yı böyle yapan şey, yoğun üreme için tam bir sabırsızlık göstermesidir. Bu yüzden yumurtası benzersizdir : içerde ve dışarıda-açık havada- geniş alanda özgürce beslenmesi verimliliğini arttırır.

İnanmanızı istediğimiz kadar pahalı bir yumurta değil: Doğru yetiştiriciyi bulursanız, normal bir organik yumurtanın fiyatından biraz daha fazla harcayarak eve götürürsünüz . Tekrarladığımız sorun, onu bulmak. 

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

mavi-yumurta-faydalari-nelerdir
Mavi Yumurta Nedir ? | Mavi Yumurta Faydaları Nelerdir ?



Mavi Yumurta Faydaları Nelerdir ?

Yüksek protein değerine sahip olan mavi-yeşil yumurtanın aşağıdaki faydalarına göz atabilirsiniz.

Kalp dostu olması en önemli özelliğidir.
Kalsiyum desteği içeren etkiler gösterir ve kemik ve diş yapısını korur.
Kansızlığı karşı oldukça etkilidir.
Kas gelişimini destekler.
Enerji değeri oldukça yüksektir.

Damar hastalıklarıyla mücadele eder -tansiyon-
Alzheimer riskini aşağıya çeker.
Beyin gelişimine etki eder.

Yorum Gönder

0 Yorumlar