Günlük Burç Yorumları,12 Ağustos 2020 Çarşamba Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,Aile >>>

12 Ağustos 2020 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.Biz de sizler için 12 Ağustos 2020 Çarşamba Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:




29-mayis-2020-cuma-günlük-burç-yorumları
Günlük Burç Yorumları | 29 Mayıs 2020 Cuma | Aşk,Sağlık,Para >>>






Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

12 Ağustos 2020 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>


AŞK



Evli hayatınızın etrafında dönen bulutlara dikkat edin. Girdaplar olasıdır. Zaman zaman, eşinizle bağlarınızı güçlendirmek ve evlilik makamımı daha da sağlam bir temele oturtmak için gerçek çabalar göstereceksiniz. Ama aynı zamanda romantik aşkları, değişimi de hayal edeceksiniz ve kısa bir maceranın cazibesine direnmekte zorlanacaksınız. Bekar, Venüs hem baştan çıkarma gücünüzü hem de aşık olma arzunuzu çoğaltacaktır. Şehvetli ve hassas, farkına bile varmadan diğer cinsiyetin dikkatini çekeceksiniz.

PARA

Bu gün boyunca sadece tatmin olmayacaksınız. Kararlarınıza meydan okunacak ve sezgilerinize ve ayrıca bütçenizi ne kadar dikkatli yönettiğinize rağmen beklenmedik mali kayıplar yaşayacaksınız. Çok üzülme: hayatta, sadece kazanmayı değil, kaybetmeyi de bilmelisin.

SAĞLIK

İyi bir fiziksel formda olacaksınız. Ancak sinir sistemini yöneten gezegen Merkür ile biraz zayıflama riskiniz var. Her zamankinden daha endişeli hissediyorsanız veya stresle başa çıkmakta zorlanıyorsanız, biraz dinlenmek sizi yeniden dengelemek için yeterli olacaktır.


İŞ

Bir süredir işsizseniz, cesaretiniz kırılmasın çünkü Merkürün desteğinden yararlanacaksınız. İkiniz de iletişim için yeteneklisiniz ve son derece gelişmiş entelektüel yeteneklere sahipsiniz: bu nitelikler paha biçilmez varlıklar olacak. Çok ilginç fırsatlar ortaya çıkacak ve koşullara uyum sağlamaya hazır olmanız koşuluyla, o zaman kesinlikle iş bulacaksınız.

AİLE

Rahat aile kozanızın dışına çıkmak istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizin sevgisi, şefkati, mutluluğunuz için fazlasıyla yeterli olacaktır. Gittikçe daha sıcak ve sağlam bağlar kuracaksınız.

SOSYAL HAYAT

Bugün size verilecek tavsiyelere dikkat edin. Genelde istediğini yaparsın ve bu sefer haklısın.



Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK



Bekar, hafif bir ruh hali içinde olacaksın. Bu size kanatlar verecek ve çiçekten çiçeğe farkına bile varmadan yiyecek aramak isteyecektir. Birisi size çekici vaatler verse bile, tüm bu pırıltılara dikkat edin ve soğukkanlı olun. Size bol bol yazılacak nazik sözlere rağmen ihtiyatlı bir rezervde kalın. Bir çift olarak, bugün tam tersine rutini önemsemiyorsunuz!

PARA

Harika haber: Jüpiter, doğum haritanızdaki bir finans sektörünü etkileyecek. Bu, finansal planda uzun ve elverişli bir döneme başlangıç ​​sinyali verecektir. Zorluk çeken hepiniz umudunu yeniden kazanabileceksiniz: yaşam standardınız gerçekten iyileşmeli. Para konusunda endişesi olmayan ayrıcalıklı insanlardan biriyseniz, gününüz sizin için yatırımlarınızın veya yatırımlarınızın yeniden düzenlenmesi için uygun olacaktır.

SAĞLIK

Özellikle sağlık açısından güzel bir gün olacak. Burcun tüm yerlileri şifa olanakları bulacak veya mükemmel bir tona sahip olacak. Bu birkaç fazla kiloyu kaybetmeye çalışmak için bu tür elverişli koşullardan yararlanın.

İŞ

İş yerinde, taahhütlerde bulunmak ve iş arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmek için iyi bir zaman olacaksınız. Belli kararları vermeyi onlara bırakın, yalnız hareket etmeyin, çünkü bu sefer "papa ve birleşik köylü tek başına papadan daha fazlasını biliyor" (İtalyan atasözü).

AİLE

Satürn'ün bu konumu sayesinde genel olarak olumlu aile atmosferi, kalıcı ve başarılı bağlar için elverişli. Önemli projelerin gerçekleştirilmesini tamamlamak için iyi iklim.

SOSYAL HAYAT

Duyarlılığınız çok keskin olacak ve etrafınız sarılmış hissetme ihtiyacı hissedeceksiniz. Yine de, arkadaşlarla flört etmeyi aşırı idealleştirmeyin; şu anda insanları gerçek dışı bir ışıkta görmeye aşırı meyilli olacaksınız.








İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

12 Ağustos 2020 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>


AŞK



Cömert olun! Uranüs, hayatınızdaki kadına veya erkeğe güzel bir aşk kanıtı sunma fırsatı verecektir. Bu fırsatı değerlendirin. Bu, diğeriyle olan bağlarınızı güçlendirecektir. Bekar, göksel hareket size çok uygun olacaktır. Daha az talepkar yapıldıklarında, arzularını uyandıracak kişiyle tanışmak için daha fazla fırsata sahip olacaklar. Yani havada duygusal bir nişan ve hatta evlilik olacak!

PARA

İş ve finans alanında heyecan verici fırsatlardan yararlanacaksınız. Ancak beklenen bazı indirgenemez giderler vardır. Ne istiyorsun, hayatta her şeye sahip olamayız!

SAĞLIK

Mükemmel görünümdeki Güneş, sağlığınız üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacaktır. Ve ışıltı ve canlılıktan bahsettiği için, çok iyi bir ruh hali ve iyi bir formda olacaksınız. Ama bazılarınız için, onları tehdit eden ciddi bir şey yoksa, biraz sersemlemiş olabilirler.

İŞ

İş yerinde, bugün size ne sunulacağına yakından bakın. Satürn'ün bu yönü daha net görmenizi sağlayacak, bu da hataları veya yanlış anlamaları önleyecektir. Acele etmesen iyi olur.

AİLE

Uranüs'ün himayesi altında bulunan size yakın olanlarla ilişkileriniz şu anda sorun olmamalı. Çocuklarınız daha fazla özgürlük isteyebilir, ancak onlarla çabucak bir uzlaşma bulacaksınız.

SOSYAL HAYAT

Evinizde kilitli kalmak isteyeceksiniz. Ya kişisel araştırmaya dalacaksınız ya da moraliniz olmayacak. Sadece eğiliminize teslim olun, çünkü bu sadece çok geçici olacaktır.





Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları




AŞK



Venüs ve Pluto aşk hayatınıza ışık tutuyor. Bekar, dikkatli ve müsait ol çünkü aşk kapını çalacak! Bu reddedilemez, özellikle de böyle bir astral konfigürasyon sizi duygusal yapmalı ve şevkinizi yüceltmelidir. Gün, özellikle sert bekarlar için elverişli. Öne çıkan Venüs gezegeni, kalpten tam olarak ne istediklerini bilmelerine ve onu elde etmek için cenneti ve dünyayı hareket ettirmelerine yardımcı olacak. Bir çift olarak, partnerinizle mutlu bir gün geçireceksiniz.

PARA

Son zamanlarda banka kartınızı çok kolay çıkardığınız için kendinizi biraz utanç içinde bulacaksınız. Ama Satürn kurtarmaya gelecek ve size ondan kurtulmanın yolunu verecek.

SAĞLIK

Görünüşe göre, sizi yormakla tehdit ederken, kariyerinizde ileriye doğru büyük bir sıçrama yapmanız için size beklenmedik bir fırsat sunacak ekstra iş deneyimleyeceksiniz. Bu nedenle, gün içinde izin alarak gücünüzü akıllıca yönetmeniz gerekecek, aksi takdirde tutunamayacaksınız.

İŞ

Trendin önerdiği gibi, işte, zayıf yönlerinizden gerçekten yararlanacak mısınız? Evet, ihbar etme umursamazsanız, aksi halde hayır. Şimdiye kadar sizin için işe yarayan ilkeleri izleyin.

AİLE

Aile olarak herkesi bagetlere götürmeye çalışacaksınız. Unutmayın ki asıl gücün şiddet kullanımında değil, kişinin kendisini ve karşılaştığı durumların kontrolünde olduğunu unutmayın.

SOSYAL HAYAT

Neptün'ün bu yönü, bazı yerlilerin kurbanı olabileceği söylentileri doğurabilir. Aslında doğal olarak iyimser ve kendine güvenen pek çok yerli, genellikle düşmanları olabileceğini hayal etmekte zorlanır ve bazen bunu çok geç fark ederler. Bu yüzden tetikte olun.



Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK



Venüs, evli hayatınızı korur. Bir çift olarak gerginlikler buharlaşır ve durum rahatlar. Ancak eşinizin herhangi bir diyaloğu veya taviz vermeyi reddetmesine izin vermemeye dikkat etmelisiniz. Diyalog bugün doğru yol olacak. Bekar insanlar kendilerini yalnız hissedecek ve birlikte bir hayat düşüneceklerdir. Bununla birlikte, bu projeleri ertelemek daha iyi olur çünkü şu anda astral etkiler pek elverişli değil.

PARA

Bugün oldukça şanslı olacaksın. Büyük miktarlarda para kazanmadan, zihninizi özgürleştirecek belli bir maddi kolaylıktan yararlanacaksınız. İlk dekanın yerlileri için daha yüksek şanslar planlanıyor: kocaman bir gülümseme giymek için yeterli!

SAĞLIK

Jüpiter sayesinde hiçbir sağlık sorunu beklenmez. Yalnızca çok fazla yemek yiyen veya yüksek riskli spor yapan pervasız yerliler bazı küçük komplikasyonlar yaşayabilir, neyse ki ciddi değil. Diğerleri için harika bir form olacak.

İŞ

Plüton ve Jüpiter, kendinizi kanıtlamanıza ve hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Her zamankinden daha az utangaç, kendinizden ve becerilerinizden daha emin, kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak dikkatli olun: bu aşırı risk alma veya iddiaları çok açık bir şekilde gösterme zamanı olmayacaktır.

AİLE

Yakın akrabalarınızdan biriyle bir tartışma, Satürn'ün bu yönü nedeniyle beklenmedik oranlarda olabilir. Ama iyi niyet gösterirseniz, uzlaşmak için bir fırsat bulacaksınız.

SOSYAL HAYAT

İdeallerinizi paylaşabilecek ve projelerinizle ilişkilendirilebilecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayacak, yaratıcı niteliklerinizi vurgulamak için kendinizi öne sürme ihtiyacı hissedeceksiniz. Kişisel başarınız tüm hızıyla devam edecek, ancak teste tabi tutulacaksınız.













Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>


AŞK

Sevdikleriniz başarı işaretinin altına yerleştirilecek: tüm dünyada şans ve yaşama sevinci. Bir ilişkiniz varsa, atmosfer hassas ve dostça olacaktır. Yalnız yaşıyorsanız, parlak bir geleceğe sahip unutulmaz bir toplantı yapma şansınız olacaktır; bu yüzden, görünüşüne dikkat et ve gözlerini açık tut!

PARA

Astral etkiler hala sizin için oldukça elverişli olmaya devam edecek. Ama saf şans sana sırtını dönecek. Öyleyse, sahip olmadığınız parayı harcamamak için günün ay ikliminin size vereceği coşku anlarınıza dikkat edin!

SAĞLIK

Venüs'ün yararlı etkisinden şüphe etmeyin. Rezerviniz ve sağduyunuz, yaşamsal dengenizden ve sağlığınızla ilgili yaptığınız seçimlerden veya verdiğiniz kararlardan emin olmanızı sağlayacaktır. Dinamizminiz ve yaşama sevinciniz zirvede olacak.

İŞ

Satürn gezegeni Cennetinizde kalacak ve sizi profesyonel durumunuzu iyileştirmeye zorlayacaktır. Bir zam veya terfi almak için elinizden geleni yapacaksınız. Girişimlerinizde daha diplomatik ve yetenekli olmayı düşünün.

AİLE

Sevdiklerinizle olan ilişkileriniz Güneş ve Venüs'ün yüce koruması altında olacak. Anne babanız ve kardeşlerinizle birbirinden lezzetli anlar yaşayacaksınız. Bu buluşma mutluluk ve sağlam bağ atmosferinde gerçekleşecek. Çocuklarınız varsa, çok iyi durumda olacaklar ve onlarla harika zaman geçireceksiniz.

SOSYAL HAYAT


Kendinizi akrabalarınız ve arkadaşlarınızla çevrelemeyi seviyorsunuz. Ancak bugün dikkatli olun, çünkü çok farklı insanlar arasında bir toplantı bir tartışmaya dönüşebilir.





Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs



AŞK



Perspektifte duygusal fırtınalar. Negatif astral yönler tarafından desteklenen, yanlışlarınızı kabul etmeye hazır olmayacağınız için, iklim siz ve eşiniz arasında çok daha gergin olacak. Öte yandan, ayrılmış veya boşanmış kişilerin yeni bir aşkı deneyimleme şansı olacaktır. Ancak niyetlerini çabucak netleştirmek zorunda kalacaklar, aksi takdirde bu güzel sözü kaçıracaklar.

PARA

Alışveriş yapma arzunuz harika olacak! Harcamalarınıza dikkat edin, aksi takdirde hesabınız hızla tükenebilir.



SAĞLIK

Tamamen fiziksel bir düzeyde, oldukça iyi durumda olacak ve sağlık sorunlarından korunacaksınız. Bununla birlikte, Pluto sizi endişelendirebilir veya cesaretinizi kırabilir. Ama hepsi tamamen psikolojik olacak; öyleyse, hayali hasta oynama!

İŞ

Hiç şüphe yok ki profesyonel düzeyde vereceğiniz kararlara, vereceğiniz seçimlere sahip olacaksınız. Dağınıklıktan kaçının çünkü Merkür'ün bu yönü ile biraz enerji ve kararlılıktan yoksun olacaksınız.

AİLE

Eşinizle mükemmel bağ. En önemsiz olandan en temeline aile hayatınızla ilgili tüm soruları birlikte tartışacaksınız. Bu diyalogdan ışık parlayacak! Çocuklarla güzel bağ.

SOSYAL HAYAT

Nüanssız olmayı seveceksiniz. Hevesli olacak, hatta serbest kalacak ve hoşlanmadıklarınız, sempatileriniz ve antipatileriniz gibi tercihlerinizi açıkça tezahür ettireceksiniz. Çok agresif olmamak için dikkatli olun!





Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK



Bir çift olarak, bugün evli hayatınız hareketli olabilir! Pluto sizi kaçmak ve hatta sadakatsizlik yapmak isteyecek. Ancak her şey size bağlı olacaktır, çünkü Ay'ın varlığı tam tersine sizi mevcut ilişkinizi derinleştirmeye yöneltebilir. Bekar, Venüs'ün bu yönü göz önüne alındığında, endişelerinizin merkezinde aşk olacaktır. Cazibeniz ortalığı kasıp kavuracak ve sizi harekete geçirecek tutkulu anlar yaşayacaksınız.

PARA

Uranüs iyi bir şekilde etkilenecek: bu, para bağışlarınızı verimli bir şekilde kullanmanıza ve sonunda bütçenizi dengelemek için çözümler bulmanıza olanak tanır.

SAĞLIK

Neptün'ün bu yönünü düşündüğünüzde şüphesiz oldukça küçük bir durumda olacaksınız. Yine de paniğe kapılmayın: Bu astral konfigürasyon ciddi sorunlara neden olacak kadar kötü olmayacak. Hızlı bir şekilde daha iyi direnç ve iyi bir ses tonu kazanmalısınız.

İŞ

Bugün yaratıcı projelerinizi sunmak sizin çıkarınıza. Onaylanmaları için büyük bir şans var. Günlük çalışmanız size büyük bir memnuniyet verecektir.

AİLE


Hiçbir gezegen aile hayatınızı bozmaz. Merkür'ün bu konumu çok iyi bir habere işaret ediyor. Her şey size umut verecek, tatmin olacak ve çok gurur duyacaksınız.

SOSYAL HAYAT

Merkür dürtüsü altında, arkadaşlarınıza karşı iyi kararlar vereceksiniz. Nihayet duygularınıza daha sadık olmaya karar verdiniz. Bu kararları eyleme geçirin.









Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Yay Burcu Günlük Burç Yorumları


İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK



Bir İlişkide, sevgi dolu gökyüzünüzde hava kötü ... Uranüs'ün bu yönü ile fırtınadan kaçınmak için çok sabır ve hoşgörü göstermeniz gerekecek. Sözlerinize özellikle dikkat edin. Bekar, sevgiden çok özgüvenle motive olacaksın, muhtemelen farkına varmadan. Takdir edilmeye ve övülmeye büyük ihtiyaç duyduğunuzda, sizi nasıl öveceğini ve saygı duyacağını bilen kişiye memnuniyetle güveneceksiniz.

PARA

Vergiler, faturalar, poliçeler, her şey aynı anda size düşecek! Ancak Neptün'ün bu yönü, olumlu tepkiler vermenizi sağlayacaktır. Sorunları büyük bir olgunlukla çözmenin bir yolunu bulacaksınız.

SAĞLIK

Şekliniz, burcunuzdan geçecek gezegenlere bağlı olacaktır. Ve pozitif oldukları kadar çok sayıda olduklarından, gerçekten endişelenmenize gerek kalmayacak.

İŞ

İş hayatınızda bir yaratımı uygulama, üretme veya yeni bir şey başarma çabalarınızdan vazgeçmek yerine, kolları sıvamakla her türlü ilginiz olacak. Bazen yolunuza çıkmamız beklenir. Ancak ciddi, sağlam, güvenilir desteğe güvenebilir ve hatta bir sendika veya dernek düşünebilirsiniz.

AİLE

Aile hayatınız yakın zamanda sorunsuz geçtiyse, bu sefer sağlıklı bir şekilde uyuyabilirsiniz. Öte yandan, aile çatışmaları yaşayan veya akrabalarından bazıları için endişelenen yerlilerden biriyseniz, biraz tetikte olmanız gerekir. Bu zorluklar yakında çözüm bulacaktır.

SOSYAL HAYAT

Sözlerinizdeki dikkatsizliğe dikkat edin: iyiliklerini aradığınız bazı insanlara zarar verme riskiyle karşı karşıyasınız. Konuşmadan önce dilinizi ağzınızda yedi kez çevirmeyi unutmayın.







Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bir İlişkide, tartışmalardan kaçınmak istiyorsanız, bir adım geri atın.Özellikle partnerinizle yalnız olduğunuzda: Kendinizi çok uzun ve ekşi hale gelebilecek tartışmalara sürüklemeyin. Belirli konulardan kaçınmak da akıllıca olacaktır. Bekar, kendini stabilize etmek istemeni sağlayacak olanla tanışabilirsin. Ancak, ilk temas oldukça hayal kırıklığı yaratacaktır. Sadece yavaş yavaş bağlanacaksınız, sabırlı olun.

PARA


Burcun yerlileri, en prestijli finansal yönlerden birinden yararlanacak. Önemli işlerde serveti, başarıyı ve başarıyı ve hatta oyunlarda şansı temsil edebilir. Tebrikler!

SAĞLIK

Uranüs ve Pluto gezegenlerinin birleşik etkileri sizi bugün aşırı yemeye teşvik edecek. Açgözlü olmaktan çok gurme olmaya çalışın!

İŞ

Şu anda çalışkan, hızlı ve verimli birisiniz. Yine de acele etmekten sakının. Gerçekte, rotanız muhtemelen sandığınızdan daha dolambaçlıdır. Düşüncesizce hareket etmemelisiniz, aksi takdirde iyi fırsatlar kötüye dönüşebilir.

AİLE

Evde iyi bir anlayış, sizin için gerçek bir huzur cenneti olacak. Bununla birlikte, sizin açınızdan biraz daha fazla hassasiyet ve cömertlik arzu edilir. Duygularını saklamaya çalışma.

SOSYAL HAYAT

Bazı yıldızların istikrarsızlaştırıcı etkisiyle yüzleşmeniz gerekecek. Durumu karmaşıklaştıracak, hoş olmayan bir atmosfer yaratacak ve sizi başarılı olmanızı istemeyen insanlarla temasa geçirecekler.






Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Kova Burcu Günlük Burç Yorumları



AŞK


Mars size duygusallık dolu bir gün sunuyor, arzunun efendisi aslında aşk sektörünü etkiliyor ve baştan çıkarma ihtiyacınızı uyandırıyor. Bir İlişkide, partneriniz memnun olmalı! Bekar, gerçek bir göz alıcısın. Bazı yalnızlar bugün bile istikrarlı bir birlik tarafından somutlaştırılma şansı yüksek olan çok önemli bir toplantı yapacaklar.

PARA

Mali açıdan ayrıcalıklı bir döneme gireceksiniz. Jüpiter harika göründüğünde, geliriniz artacak ve harcamalarınızı azaltan borçlar ve diğer yükümlülükler hafifleyecektir.

SAĞLIK

Yeni bir diyete başlamak ve yaşam tarzınıza daha fazla dikkat etmek için harika bir gün. Spor yap!

İŞ


Mevcut yıldızlar ilerlemenize ve işinize kendinizi empoze etmenize yardımcı olmalıdır. Bununla birlikte, Plüton'un biraz agresif yönüne dikkat edin. Aşırı hırslıysanız veya talep ediyorsanız, sadece size yardım etmek isteyenleri size karşı çevirme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu yüzden sakin ve sağduyulu olun, her şey yoluna girecek.

AİLE

Hoş bir aile ortamı. Venüs çok iyi ilişkiler vaat ediyor, hakim olacak bir hassasiyet, hiçbir şeyin değiştiremeyeceği bir hassasiyet.

SOSYAL HAYAT

Jüpiter ilişki endüstrisini etkilediğinden, geride kalma riski yok! Hayatınız ve eviniz, birlikte bin proje yapacak arkadaşlarla dolu olacak.










Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

12 Ağustos 2020 Çarşamba  Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EVDE 3 ADIMDA GAMZE NASIL ÇIKARTILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ... GAMZELİ GÜLÜŞLERE MERHABA >>>

AŞK



Venüs çiftleri uyandırır ve arzunun efendisi Mars onları şımartır! Bu iki gezegen kemanlarını bu şekilde akort ettiğinde, hem duygusal hem de duygusal bir bağ buluyoruz. Bekarlar ise hem duygusal hem de cinsel açıdan kendilerine uygun olanla tanışmalıdır. Ve sürprizlerin gezegeni Uranüs de orada olacağından, gün şaşırtıcı bir romantik karşılaşma vaat ediyor!

PARA

Merkür size küçük bir gelir getirecek, ancak sizi hemen harcamaya teşvik edebilir. Neyse ki, yatırımlarınız için size önsezi vermesi gereken Güneş eşlik ediyor.

SAĞLIK

Neptün'ün etkisi bir şekilde moralinize zarar verebilir ve size olumsuz bir ruh hali verebilir. Şimdi kendinizi bu küçük hassas geçidin üstesinden gelmenize yardımcı olacak enerjik insanlarla kuşatmanın zamanıdır.

İŞ

Çevrenizdeki bazı gerginlikler. İşletmenizin patronuysanız, soğuk terlersiniz.

AİLE

Aile çevrenizle olan ilişkileriniz rahatlama ve esenlik işareti altına yerleştirilecektir. Sistematik olarak Yunan trajedisine dönüşen tartışma yok artık! Tekrar aile hayatının tadını çıkaracaksınız.

SOSYAL HAYAT

Sosyal ilişkilerinizde sonu gelmeyen tartışmalarda kaybolmaktan kaçının. Az konuşun ama iyi konuşun ve en önemlisi nasıl dinleyeceğinizi öğrenin.




Yorum Gönder

0 Yorumlar