Konfetili Balon Nasıl Yapılır ? | Resimli Anlatım |

Konfetili Balon Nasıl Yapılır ?


Özel bir gün, sevdiğinize yapacağınız olağanüstü bir sürpriz ya da mükemmel görsel şovu katarak kutlama planları düşündüğünüz bir doğum günü sürprizi adı her ne olursa olsun bu partilerin vazgeçilmesi şüphesiz ki konfetili balon, peki konfetili balon nedir, konfetili balon nasıl yapılır ? konfetili balon nasıl şişirilir ? Bu yayınımızda konfetili balon yapımını ve konfetili balon yapmanın püf noktalarını sizlerle paylaşacağız. Meraklanmayın çok fazla malzemeye ihtiyacınız olmayacak. Eğer tüm bunlarla uğraşmak istemezseniz balon süsleme organizasyonu yapan işletmelerle irtibata geçiniz.İşte konfetili balon yapımı adımları:


Konfetili Balon Nasıl Yapılır ?
                   

Konfeti balonlarınızı doldurursanız, hava ve helyum karışımı kullanmanızı tavsiye ederiz, balonları birkaç nefes hava ve ardından kalan helyumla doldurmayı deneyin. Endişelenmeyin, bu balonlar patlamadan önce biraz donuk veya buğulu renkli görünürler, bir kez patlatıldıklarında netleşirler! 


1. AŞAMA

Konfetili Balon Nasıl Yapılır ?

Balon Dolgu

Balonun ağzını açık tutun ve istediğiniz kadar konfeti ekleyin. Konfeti her seferinde biraz koyarsanız en iyi sonucu verir. Bu, daha statik olmasını ve balonun kenarlarına yapışmasını sağlayacaktır.


2. AŞAMA 


Konfetili Balon Nasıl Yapılır ?

Balonu Şişir

Balonu helyumla doldurun, düğümleyin ve kurdeleye yapıştırın. Konfeti eşit şekilde yaymak için balonu gerektiği kadar sallayın.

İpucu: Önceden kesilmiş doku konfeti kullanıyorsanız, balona koymadan önce her bir konfeti parçasına dokunduğunuzdan emin olun. Statik elektrik balona daha iyi yapışmasına yardımcı olur.

Konfetili Balon Yapmanın İpuçları:

Adım 1: Balon Nasıl Şişirilir 

Ağzınızı kullanarak balonlara birkaç puf hava üfleyin. Ardından, balonu helyum tankına takın ve balonun geri kalanını helyumla şişirin. Balonunuz şişirildikten sonra yüzmez veya şeffaflaşmazsa, bu yeterli helyum eklenmediği ve biraz daha eklemeniz gerektiği anlamına gelir.

Adım 2: Balonunuzu Mühürleyin

 Havayı içeri kapatmak için balonun ucuna bir düğüm atın.

 

Konfetili Balon Nasıl Yapılır ?

3. Adım:  Konfeti Nasıl Dağıtılır

Konfeti Dağılımı- Öyleyse, bu noktada talimatları mükemmel bir şekilde uyguladıysanız, ancak yine de konfeti balonun kenarlarına yapışmadıysa ve balonun dibinde üzücü bir konfeti havuzu oluşturuyorsa panik yapmayın, düzeltmesi kolay. (bu, odanın koşulları, nem, ısı vb. nedenlerle olabilir) bu koşulu unutmayın !

Balonu herhangi bir giysiye, tercihen bir atkı veya yün süvetere sürterek statik enerji yaratmanız gerekecek. Ardından, nihai konfeti dağıtımı için balonu yuvarlayın. 

Balonların içindeki helyum ve ilave konfeti ağırlığı karışımı nedeniyle konfeti balonlarımızın standart balonlarla aynı süre boyunca yüzemeyeceğini lütfen unutmayın. Etkinliğe bağlı olarak, en iyi sonuç için, bunları çok önceden, yani önceki gece patlatmaktan kaçının. Maalesef uzun sürmeyecekler!


pullu balon nasıl yapılır ?

Yorum Gönder

0 Yorumlar