Zürafa Eti Yenir mi ? Zürafa Eti Helal mi ?

Zürafa Eti Yenir mi ?


Zürafa Eti Yenir Mi ?, Zürafa Eti Tadı Nasıldır ? Zürafa Eti Helal mi ?

Zürafa yenir mi , zürafa eti yenir mi diye hayatınızın belli bir döneminde kendi kendinize soru sormuş olabilirsiniz evet sanırım bu soruya cevap alabileceğiniz bir makale okumak üzeresiniz. Bu görkemli, uzun güzel hayvanlar ne yazık ki bazı toplumlarda katlediliyor. Evet yanlış duymadınız bu devasa hayvanlar -zürafalar- farklı amaçlarla da olsa öldürülüyor. Peki Zürafa Eti Yenir mi , Zürafa Eti Tadı Nasıldır ?  Zürafa Eti Helal mi ? öğrenmek için okumaya devam ediniz. >>>

Farklı toplumlarda değişik hayvanlar avlanılarak farklı amaçlar için kullanılıyor. İşte bunlardan birisi de zürafalar, Afrika'da hayatta kalmanın zor olduğu bir coğrafyada şüphesiz ki bir çok farklı hayvan eti yenmekte, bunlardan birisi de zürafalar. Bu farklı et türü, tadı ve beslenme açısından alışılagelmiş diğer hayvanlar kadar iyi değil, fakat zürafa eti yenen toplumlarda konu hayatta kalmak olduğundan etin tadını düşünen kim olabilir ki !!!

Afrika gibi yaşam koşullarının çok zor olduğu toplumlarda dükkanlarda ve yol kenarlarındaki standlarda bile zürafa etinin satıldığına şahit olabilirsiniz. Kaynaklara göre Los Anglesta 1970 li yıllarda egzotik restoranlarda zürafa etinin satışa sunulduğuna dair kanıtlar mevcut. Tabiki de Los Anglestaki bu durumun hayatta kalmak için değil zevk için tüketildiğini tahmin etmek zor olmasa gerek !!!



Yurt dışı kaynaklı kişilerin zürafa eti tadının nasıl olduğuna dair yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Zürafa Eti Yemiş Bir Kişinin Yorumu:

''Benim için zürafa eti hindi göğsü eti ile sığır filetosu kesilmiş sığır eti arasında bir melezdi. Ama sadece bir kez yaşadığım ve oldukça kuru olduğu için, birden çok kez farklı şekillerde pişirmeyi denemiş olsaydım farklı bir deneyim olabileceğini düşünüyorum.

Güney Afrika'da insanlar etlerini tüketmek için zürafaları öldürüyor. Bu özel et türü, tadı veya beslenme açısından diğer hayvanlar kadar iyi değildir.''

Zürafa Eti Helal mi ?

İslamiyete göre alimlerin de bilgileri ışığında  geyik, ceylan, dağ keçisi, yabanî sığır, deve kuşu, tavuk, kaz, ördek, zürafa, güvercin, bıldırcın, koyun, keçi, deve, sığır, manda, ekin kargası, tavus, kırlangıç, tavşan ve turna vb. hayvanların eti yenir.

 ZÜRAFALAR HAKKINDA 11 İLGİNÇ BİLGİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ  >>


zürafa yenir  mi , zürafa eti yenir mi, zürafa eti tadı nasıldır, zürafa eti helal mi

Yorum Gönder

0 Yorumlar