Günlük Burç Yorumları,10 Mart 2021 Çarşamba Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,iş,Aile >>>


Günlük Burç Yorumları,10 Mart 2021 Çarşamba Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,Aile >>>


10 Mart 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.Biz de sizler için 10 Mart 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:

                                                
                                        

Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

10 Mart 2021 Çarşamba  Koç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Venüs, çiftler için neşe ve duygusallığı saklı tutar. Sevdiklerinizle zahmetsizce aynı sayfada olacaksınız. Özellikle hassas ve romantik olacaksın. Sizinkini tahmin edecekleri gibi, diğerlerinin arzularını da tahmin edeceksiniz. Bekar, daha fazla özgüven yaşayacaksınız ve kendinizi kalbinizin seviyesinde ileri sürmek için daha büyük bir ihtiyaç duyacaksınız; dahası, biraz ütopik deneyimlere yatkın olacaksınız. Bütün bunlar aşk ilişkinizi oldukça karmaşık hale getirebilir.

PARA

Venüs'ün Cennetinizdeki etkisiyle, maddi şans kendini göstermelidir. Aileniz size, beklediğinizden daha erken bir zamanda bir gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünmenize izin verecek bir cömertlik bahşedebilir.

SAĞLIK

Günün astral atmosferi, burcun yerlileri için daha fazla canlılık ve daha iyi bir mücadele gücüne değer olacak ve onları daha cüretkar ve aplomb göstermeye davet edecek. Bir bakıma, onların gelecekteki sinirleri ve güvenleri başkaları tarafından olumlu bir şekilde görülecek ve daha sonra onlara güvenmeye istekli olacaklar.

İŞ

Canlı ve hevesli, balık tutacaksın! İddialı projeler kurabilecek ve cüretkar girişimlere başlayabileceksiniz. Ancak, her zaman olduğu gibi, hepsi bir dozaj meselesi olacak.

AİLE

Ah, aile hayatının sevinci! Onları takdir edebileceksiniz çünkü Plüton'un dürtüleri sayesinde yakın ilişkilerinizle ilişkileriniz iyi durumda olacak.

SOSYAL HAYAT

Bağımsız, mantıklı ve aşılmaz, bugün etrafınızdakiler sizi böyle görecek. Fildişi kulenize memnuniyetle geri çekileceksiniz. Hayattan çekinme ama biraz meditasyon yapmak iyi olur.



                                                              


Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

10 Mart 2021 Çarşamba  Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Venüs sana tamamen uygun olacak. Sonuç olarak, eşinizin duygularını ve niyetlerini daha iyi anlayacaksınız. Bu, beklenmedik veya akılsız görünse bile, kararlarını kabul etmenize yardımcı olacaktır. Bekar, aşık, sıradanlıktan ve rutinden kaçacaksın. Mükemmel bir eşleşme arıyorsanız, bugün bu nadir kuşa rastlayabilirsiniz.

PARA

Eğer bir "Satürn" davranışı benimserseniz, yani makul, ihtiyatlı ve tutumlu olursanız, her şey para tarafında iyi olacak. Evet, ama işte burada, muhtemelen sizin için pek kolay değil! Hadi, yine de biraz çaba!

SAĞLIK

Genel olarak iyi bir dengenin keyfine varacaksınız. Vücudunuzdaki tüm sistemler olması gerektiği gibi çalışacaktır. Bununla birlikte, küçük bir uyarı: Jüpiter'in etkisi, yemek planı konusunda makul değilseniz, sizi biraz endişelendirebilir; ve aranızdaki en alerjik olanlar için küçük kaşıntı problemleri.

İŞ

İşinizin teknik yönüyle ilgili bazı yanlış anlamalar. Bununla birlikte, kendinizi sergilemek için harika bir fırsat olduğunu kanıtlayacak yeni tekniklerden korkacak hiçbir şeyiniz olmayacak.

AİLE

Bir aile olarak, nezaketinizin zirvesinde fethedilen lezzetli bir huzurun tadını çıkarabilirsiniz. Uzakta yaşayan bir akrabanızdan haber alabilirsiniz; bu haber yüreklendirici olacak.

SOSYAL HAYAT

Merhamet, en sinir bozucu durumlarda kendinizi kontrol etme yeteneği bu sefer güçlü yanınız olmayacak. Hatta, özellikle tembel ve beceriksiz olanlarla, evet veya hayır için yüksek atınızı sürme eğiliminde olacaksınız. Yani dikkatli ol!


 



İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

10 Mart 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Çok mütevazı olmayın! Ve romantik partnerinizle ilişkilerinizde açık sözlü olmaktan çekinmeyin. Gerçekten de isteksizliğinizin bir kısmını kayıtsızlık veya ılıklık işareti olarak yorumlayabilirdi. Sizden sabırla somut, açık sözler ve eylemler bekliyor. Bekar: Ayrıntılara ve burnunuzun altında ne olduğuna dikkat edin, aşk genellikle beklemediğiniz yerdedir.

PARA

Finansal düzeyde mükemmel gezegen etkileri. Sizi şaşırtacak para kazanacaksınız. Ancak, kazanılan faydaları etkisiz hale getirebilecek gereksiz harcamalardan kaçınmak için kendinizi organize etmeye çalışın.

SAĞLIK

Ses tonu eksikliği korkusu yok! Mars ve Merkür haritanızın sağlık sektörlerini paylaşırken, sadece hareketsiz kalmayacaksınız, hatta bazen bunalmış hissedebilirsiniz. Bu aşırı gerginlikten kurtulmak için, yavaş yavaş gittiğiniz ve çok şiddetli veya çok ani hareketlerden kaçındığınız sürece spor önerilir.

İŞ

Denge, profesyonel vicdan ve bir yöntem ve düşünme çalışmasıyla, aslan payını oymayı başaracaksınız. Hatta projeleriniz gün ışığını görebilir ve muhteşem bir şekilde meyve verebilir.

AİLE

Güneş, temanızın aile yaşamıyla ilgili alanını etkileyecektir. Güneş, ışıltı ve canlılıkla eşanlamlı olduğundan, sevdikleriniz mükemmel bir şekle girecek ve onlarla olan ilişkileriniz hem hassasiyet hem de dinamizmle işaretlenmiş bir aşamadan geçecektir.

SOSYAL HAYAT

Temas sektörünü etkileyerek, Satürn sizi daha ciddi ilişkilere yönlendirecek: daha deneyimli arkadaşlar veya işinizde size yardımcı olması muhtemel ilişkiler.


                                                      



Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

10 Mart 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Eşinizden gelen iltifatlar sizi coşturur. Sizin tarafınızda, diğerine, her şey hakkında ve hiçbir şey hakkında sık sık yorum yapmayı unutmayın. Bu, bağlantılarınızın iyi anlaşılmasını ve size çok fazla maliyet getirmeden sağlamlaştırılmasını sağlayacaktır. Mümkünse mum ışığında bir akşam yemeği düzenlemeyi düşünün. Bekar, aşk hayatın neşeli olaylarla dolu olacak. Büyük sevginin hayalini kuruyorsanız, dileğiniz yerine getirilebilir. Sert bekarlar için iyi macera sıkıntısı yoktur.

PARA

Astral etkiler bugün finans dünyasında size pek fayda sağlamıyor gibi görünüyor. Tutumlu olmayacaksın. Aksine, idareli harcama eğiliminde olacaksınız. Ödünç vermeden önce dikkatlice düşünün ve ödünç almaktan kaçının. Emlakta bir fırsat doğarsa, kaçırmayın.

SAĞLIK

Uranüs'ün koruması sayesinde canlılığınız ve dinamizminiz bozulmadan kalacak. Olası tek küçük sorun: hem Plüton'un etkisinden hem de Mars'ın etkisinden kaynaklanan ve sizi bunaltabilecek belli bir gerginlik. Bazı yerliler uykuya dalmakta zorluk çekecekler.

İŞ

Abartılı coşkuya kapılmayın ve sırtınızı korumak için büyük özen gösterin. Aksi takdirde, Satürn'ün etkisine maruz kalan profesyonel yükselişiniz aniden sona erebilir ve endişeler birikmeye başlayabilir.

AİLE

Özel hayatınız biraz daha can sıkıcı olacak çünkü aile çevreniz müdahaleci ve gerçek ihtiyaçlarınızı dinlemek konusunda isteksiz olacaktır. Mümkünse inzivaya çekilmek için plan yapın ve her şey daha iyi olacak.

SOSYAL HAYAT

Çok sevgili arkadaşlar, tamamen beklenmedik ve rahatsız edici bir ışık altında ortaya çıkabilir. Ama yargılayıcı olmayın. Davranışlarının nedenlerini tam olarak öğrenene kadar bekleyin.




Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

10 Mart 2012 Çarşamba  Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Uranüs, evlilik ilişkinizi geliştirmenize yardımcı olur! Bu gelişme, eşiniz ile aranızdaki kendiliğinden yenilenen sevgiden kaynaklanacaktır. Bekar, bugün toplantılar ve romantik maceralar için ne fırsatlar! Nereye döneceğinizi bilemeyeceksiniz ve seçim yapmakta zorlanacaksınız. Kısacası hem flört hem de aşk için gün çok güzel geçecek.

PARA

Nihayet finansal bir gelişme ve kalıcı! Yakın zamanda bütçelerinizi yeniden dengelemeye başlayan sizler artık payınızı önemli ölçüde artırabileceksiniz. Borcu olanlar, geri ödeyebilecek, ayağa kalkabilecek ve kim bilir, para biriktirmeye başlayacak. Harcama havasında değilseniz, bu sizin için daha kolay olacaktır.

SAĞLIK

Fiziksel ve ahlaki tonu çok iyi. Müthiş bir yumruğun olacak. Sadece yüksek aktiviteniz nedeniyle sinirlilik riskine dikkat etmeniz gerekecek. İyimserliğiniz, günün herhangi bir küçük problemini panik olmadan çözmenize izin verecektir.

İŞ

Merkür sizi engelleri aşma konusunda daha yetenekli hale getirecek ve kendinizi empoze etmenizi kolaylaştıracaktır. Özgün tasarımlarınız, kalıpların dışında düşünmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle, kendinizi sergilemek ve harekete geçmek için bu iyi etkilerden gecikmeden yararlanmak zorunda kalacaksınız.

AİLE

Merkür, oraya neşeli bir animasyon ekleyerek aile ile birlikte iklimi hafifletecek. Ebeveynleriniz için endişelenen veya son zamanlarda onlarla gergin bir ilişkisi olan hepiniz tekrar gülümseyeceksiniz.

SOSYAL HAYAT

Zihniniz becerikli ve beceriklidir. Ancak bugün çok sinirli olma eğiliminde olacaksınız, bu da bazen tüm mantığı unutmanıza ve çevrenizdekiler tarafından anlaşılmaz bir şekilde tepki vermenize neden olabilir.



Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

10 Mart 2021Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Çiftinizin dikkatine! Gerçekten de bazı sorunlardan korkulmalıdır. Esas olarak günlük hayatın birlikte düzenlenmesi konusundaki fikir ayrılıklarından kaynaklanacaklardır. Ancak tüm bunların bir sonucu olmayacak ve günün sonunda raporlarınızda belirgin bir iyileşme göreceksiniz. Bekarlar, Venüs her şeyden önce aşklarınızı koruyacak. Sizin için önemli bir toplantıya değer olabilir. Bazılarınız için, hatta belki gerçek aşk!

PARA

Finansmanınızı ilhamla yönetmeye alışkın mısınız? Şimdi bütçenizi daha iyi dengelemek için harcamalarınızı ciddi şekilde planlama zamanı.

SAĞLIK

Pluto'ya dikkat edin! Endişelenecek ciddi bir şeyiniz olmayacak, ancak diyetteki veya yaşam temponuzdaki en ufak bir sapmanın derhal yorgunluğa neden olacağını kafanıza sokmanız gerekecek. Bu yüzden olabildiğince makul olun.

İŞ

Faaliyetleriniz açısından bu günün belirleyici olması gerekecek. Aslında, bir iş değişikliği veya bir yeniden eğitim projesi hazırlayacaksınız. Neye karar verirseniz verin, her şey ancak iyi gidebilir. Yıldızlar sizi titizlikle koruyacak.

AİLE

Yakın zamanda sizi rahatsız etmiş olabilecek bazı aile üyelerine karşı kin beslemeyin. Süngeri uzatırsan aralarında kendini iyi hissedeceksin.

SOSYAL HAYAT

Cömertliğiniz, gerçek değerinde takdir edilecek ve bu da kalbinize merhem koyacaktır. "Bir faydanın tanınmasının yeterli faiz olduğu" doğru değil mi (Publilius Syrus)?

                                              

                                                     



Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

10 Mart Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Satürn size tatlı ve keyifli bir evlilik yaşamı sağlayacak ... Sevdiklerinize sevgi şevkinizi göstermekten mutluluk ve neşe dolu anlar geçireceksiniz. Bekarlar, en sert olanlar bile, yüzüğü parmaklarına koymayı düşüneceklerdir; nesli tükenmekte olan bir cinse ait gibi görünüyorlar! Birçoğu, özellikle sevecekleri romantik bir romantizm yaşayacak.

PARA

Grafiğinizin PARA sektörleri, prensipte istikrarlı bir finansal durumun işaretidir, herhangi bir gezegenden etkilenmez. Ama yine de uyanık kalmakla ilgileneceksiniz: Plüton oldukça olumsuz bir etkiye sahip olacak. Bu dolaylı etki sizi ciddi sorunlarla tehdit etmeyecek, ancak anlık zorluklar mümkün olmaya devam edecek.

SAĞLIK

Güneşin desteği sayesinde iyi bir fiziksel formda olacaksınız. Bununla birlikte, Pluto ve Mars sizi artan bir gerginlik altına sokabilir. Günün stresini yönetebilseniz bile, sonrasında dinlenip uyumakta zorlanabilirsiniz. Rahatlamayı unutma.

İŞ

Mesleki geleceğinizle ilgili endişeleri olan veya son zamanlarda önemli seçimler yapmak zorunda kalan hepiniz iyimserliğinizi çabucak yeniden kazanacaksınız. Günlük çalışmanız size birçok tatmin getirecektir.

AİLE

Pluto'nun bu yönü, varsa, çocuklarınızla ilgili bazı sorunları vurgulayacaktır. İşlerin uzamasına izin vermeyin, yoksa onlara olan ilginizi kaybetmişsiniz gibi hissederler.

SOSYAL HAYAT

Hem arkadaşlık hayatınızda hem de sosyal hayatınızda her yerde sıkışıp kalacak. Kendinize güveniniz olmayacak. Ama sevgili bir arkadaşın sana çok yardımı olabilir.




Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

10 Mart 2021 Çarşamba  Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Bugün bir çift olarak hayatınız hakkında, duygular açısından olduğu kadar akıl açısından da önemli bir karar verilecektir. Her halükarda, sevdiklerinizle ilişkilerde paylaşılan sevinçler, içten tatminler ve daha büyük dinginlik size vaat edilmektedir. Her iki cinsiyetten bekarlar için iyi aşk umutları. İlk görüşte sevgiyi hemen bekleyebilirler ve belki böylece birlikte yaşamın mutluluğunu bulabilirler.

PARA

Önemli finansal işlemler yapmak için Jüpiter'in iyi yönlerinden yararlanın. Becerikli ve verimli olacaksınız çünkü riskleri nasıl dengeleyeceğinizi bileceksiniz. Ancak harcamalara dikkat edin!

SAĞLIK

İyi arka plan direnci. Vücudunuz unutulacak ki bu en iyisi. Yalnızca uzun süreli bir sevgiden muzdarip birkaç yerlinin daha tetikte olması gerekecek; tedavinizi ihmal etmeyin.

İŞ

Bugün profesyonel yaşamınızı birkaç gezegen etkileyecek. Bu nedenle Satürn ile günlük görevlerinizi yerine getirmek için cesaretiniz veya enerjiniz olmayacak. İhtiyacınız olacak çünkü Pluto size zor anlar yaşatabilir. Hiyerarşinizi bozmamak için tepkilerinizi kontrol edin. Başkalarıyla daha iyi ilişkiler kurmaya çalışın.

AİLE

Ebeveynlerinizle ilişkileriniz konusunda belirsiz bir iklim. Yanlış anlaşılma mümkündür, olası bir tartışmayı hafife almayın. Bugün yıldızlardan etkilenen diğer sektör evinizle ilgilidir: Bazıları için küçük bir endişe, örneğin işle veya bir taşınmayla ilgili olabilir. Eğer öyleyse, zahmetinizi sabırla alın: bu uzun sürmemelidir.

SOSYAL HAYAT

Bu, hayırlı olacağına söz veren bir gün. Yeni ilişkiler ortaya çıkacak; Telefon numaralarınızı değiştirmeden kaçmalarına izin vermemek akıllıca olacaktır. Sizi teşvik etmek ve desteklemek için orada olacak arkadaşlarınıza güvenin.


                                                      



Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

10 Mart 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumları



AŞK

Baştan çıkarma ve cömertlik gününüz için programda olacak ... Venüs çiftlere gerçek bir balayı yaşatacak! Bekar, bu pozisyondaki Ay aşk hayatınızı yoğunlaştıracaktır. Bununla birlikte, bu ay etkisine olumlu da olsa, her zaman bir ölüm duygusu eşlik eder. Ayrıca, bu yıldızın iyi yönlerini geliştirin, duygularınızda titiz ve dürüst olun, ancak çok fazla iltihaplanmadan. Bu, şimdiki andan yararlanmanın en iyi yolu olacak ve bu yine de çok faydalı olacaktır.

PARA

Mali durumunuz düşündüğünüzden daha iyi görünecek. Harika fırsatlar ve ilginç yatırımlar için tetikte olun. Bu sefer etrafta çok olacak.

SAĞLIK

Fazlalıktan nefret ediyorsun ve diyetetiklerin hevesli bir takipçisisin. Bu alanda rakipsizsin! Uyulması gereken temel kuralları, kaçınılması gereken yiyecek karışımlarını biliyorsunuz ve hatta organik gıdanın sadık savunucularından biri olabilirsiniz. Aynı şekilde abartmayın, çünkü "çok fazla iyi kötüdür" (genel atasözü).

İŞ

Profesyonel gökyüzü oldukça net olacak, ancak yine de Satürn nedeniyle bazı engellere hazırlanmanız gerekecek. Bazılarınız için bu, onları sorumluluklarla aşırı yükleme etkisine sahip olacaktır. Bu durumda terfi mümkün olacak, ancak çok fazla çalışma gerektirecek. Diğerleri için bu gezegen belirli bir durgunluğa yol açabilir.

AİLE

Yeni anlayış davranışınız sevdiklerinizi memnun edecek, çünkü artık kalbinizde bir yeri olduğundan emin olacaklar. Sevginizin izlerini bırakmakta tamamen haklısınız çünkü Shakespeare'in dediği gibi, "sevgisini göstermeyenleri sevmeyenler".

SOSYAL HAYAT

Etrafınızdakileri sarsan anlaşmazlıklardan veya tartışmalardan uzak durmaya özen gösterin. Taraf tutmazsanız, sonunda minnettar olacaksınız ve bu da sizi pek çok rahatsızlıktan kurtarmış olacak.




Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

10 Mart 2021Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

İyi astral etkiler, evli hayatınızdan geçer. Sevdiklerinizle harika zaman geçireceksiniz. Bir tavsiye: basitliği seçin. Bir yandan irrasyonel dürtülerinizle diğer yandan kendinizi dengeleme ihtiyacı arasında kalan bekar, aşk hayatınızda doğru dengeyi bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Biraz daha düşünün ve şansınızı kaybetmemek için içgüdüsel yönünüzü kontrol etmeye çalışın.

PARA

Merkür bütçenizi bozabilir. Hesaplarınızı ciddiye alın ve kaçınılmaz olarak olması gerekmeyen harcamaları erteleyin. Sigara içiyorsanız hem sağlığınız hem de çantanız için bu yıkıcı alışkanlıktan olabildiğince çabuk kurtulun.

SAĞLIK

Bu gün mutlu bir astral etkiler yarışması, hayatı pembe görmenizi sağlayacaktır. Canlılığınız yükselecek. Coşkuyla dolu olacaksın ve yaşama duyduğun coşkuyla herkesi uyandıracaksın.

İŞ

Harika bir profesyonel aktivite, ancak çalışma ortamı çok mutlu olmayacak ve davranışlarınız üzerinde hoş olmayan bir etkiye sahip olabilir. Devlet memuruysanız, transfer almayı bekleyin; sonuçta bu değişikliği beklediğinizden daha çok beğeneceksiniz.

AİLE

Ay'dan etkilenen evdeki atmosfer, istediğiniz kadar rahat olmayabilir. Bununla birlikte, prensip olarak, size yakın olanlarla ilişkileriniz aşılmaz sorunlar oluşturmamalıdır. Basitçe, herkes kişisel faaliyetleriyle meşgul olacak ve birlikte yaşama ayırmak için çok az zamanı olacaktır. O halde ciddi bir şey yok.

SOSYAL HAYAT

Önemli astral konfigürasyonlar, eyleminize ve özlemlerinize beden ve süre vermenize izin verecektir. Her adımı önceden planlayarak ve ilerlemeniz için yararlı korumaları alarak varlıklarınızı akıllıca nasıl kullanacağınızı bileceksiniz. Sizin için önemli olan dönüşümler karşısında hassas adımlar atabileceksiniz.




Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

10 Mart 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Aşk sana kollarını uzatacak. Tutku, baştan çıkarma, hassasiyet ... herkes için bir şeyler olacaktır ve bundan sorumlu olan Venüs'tür. Eğer özgürseniz, flört

 

oyununu oynayın ve kendinizi şaşırtmaya bırakın! Cazibeniz ortalığı kasıp kavuracak ve talipleriniz arasında hayatınızın aşkını saklıyor olabilir. Bir ilişki içindeyseniz, kavga gerekçelerini çözme ve uyum ve paylaşım işareti altına yerleştirilen yeni bir anlaşma bulma zamanı olacaktır.

PARA

Bu hızla, potunuzu yutacaksınız. Yine de biraz daha mantıklı olun! Bırakırsanız, karmaşık komplikasyonlara kapılma riskiniz vardır.

SAĞLIK

Kesinlikle canlılıktan yoksun olmayacak ve çok yoğun bir günlük yaşamla yorulmadan yüzleşebileceksiniz. Ancak şu anda fiziksel direncinizi belirleyen ve her ikisinin de gerginliği artırıcı etkisi olan iki yıldız olan Merkür ve Uranüs'e de aynı şekilde dikkat edin. Kötü bir şekilde uyumaya başlarsanız, tepki vermek için beklemeyin.

İŞ

Orijinal girişimler başlatmaya cesaret edin ve üstlendiklerinizle ilgili hesaplanmış riskler alın. Başarısızlıktan korkmuyorsanız, başarısızlık sizden korkacak ve yolunuzdan kaçacaktır. Unutmayın ki "başarı her zaman cüretkar bir çocuktu" (Crébillon).

AİLE

Aile klanı kavramı sizin için gerçekten bir anlam ifade edecek. Ve koşullar, yakın akrabalarınızla bağlarınızı daha da güçlendirmenize yol açacaktır. Bu prensibi çocuklarınıza da aşılamaya çalışacaksınız.

SOSYAL HAYAT

Bazı arkadaşlarınızın ruh hali fırtınalı olabilir. Aceleci bir karar vermeyin; o zaman köprüleri çok çabuk kestiğiniz için pişman olabilirsiniz. Açık yürekli bir açıklamayı kabul edin.



Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

10 Mart 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bir İlişkide, Ay işleri düzeltmenize yardımcı olur ve başka hiçbir gezegen birlikte yaşamınızı bozmaz. Bu nedenle, hoş bir iklimi korumayı başarmalısınız. İyi bir anlayış ve birlikte olmanın zevki orada olacak. Bekar, genellikle duygularınıza sadıksınız, duygularınızda istikrar ararsınız. Ancak çoğu zaman, avlanma alanınızı büyük ölçüde daraltan beyaz karatavuğu hayal edersiniz. Daha eklektik olmayı öğrenin.

PARA

Bugün iyi kazanç fırsatları ortaya çıkacaktır. Örneğin, bankanızla bazı evrak işlerini yapmanız gerekiyorsa, güzel görünen Ay işleri sizin için kolaylaştıracaktır.

SAĞLIK

Size sınırsız canlılık vermesi için Uranüs'e güvenmeyin. Daha fazla iş yapmanız gerekebilir. Her şey yolunda gitse bile, kendinizi aşırı zorlamayın, çünkü direncinizin aşılması tehlikeli olabilecek sınırları vardır. Yorgun hissetmeden önce biraz dinlenin.

İŞ

Rutin ve alışkanlıkların çalışma hayatınıza hakim olması muhtemeldir. Böylece endişesiz ama aynı zamanda coşkusuz kendi yolunuza gideceksiniz. Neyse ki, işler yakında hareket edecek ve tam potansiyelinizi vermenize izin verecek.

AİLE

Bir aile olarak çok talepkar olmanıza gerek yok: sevdikleriniz sizi memnun etmek için gerçekten yalvaracaklar. Bu nedenle, kendiliğinden size vermeye hazır olduğumuz şeyi yüksek sesle ve net bir şekilde iddia ederek işleri karmaşıklaştırmaya başlamayın.

SOSYAL HAYAT

Yazısı artık beklememesi gereken postanızı ihmal etmeyin. Bir kararsızlığın kurbanı olabileceğiniz için, işinizle veya özel hayatınızla ilgili tüm yazılara çok dikkat edin.

 


Günlük Burç Yorumları,10 Mart 2021 Çarşamba Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,iş,Aile >>>

 

 



Yorum Gönder

0 Yorumlar